БСП се готви за кметската битка в София, пуска Мая Манолова?

Имало и други кандидатури, засега не е взето окончателно решение
Обновена: 2 дек 2018 08:41 | 1 дек 2018 16:45, Камелия Цветанова
175
БСП се готви за кметската битка в София, пуска Мая Манолова?
Снимка: Булфото, архив

Няколко имена обсъждат в БСП за кандидат-кмет на София, сред тях и това на омбудсмана Мая Манолова заради високото обществено одобрение, което среща.

Още по темата
Това стана ясно от думите на лидера на градската организация на партията в София Калоян Паргов.

"На това заседание на градската организация не се коментира кандидатура за кмет на София. Това предстои следващата година. Много имена се спрягат и вътре, и вън от партията. Ще изчакаме да видим резултата на различните партии след европейския вот и след това ще обявим това решение. Имаме поне три – четири кандидати, които на този етап, предвид рейтинга на г-жа Фандъкова, се съизмерват с нея. И сред тях е и г-жа Манолова, но има и други", каза Калоян Паргов по време на 4-тото заседание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП, цитиран от Нова тв.

Настоящият градоначалник Йорданка Фандъкова зае поста през 2009 г.. Тогава тя спечели изборите и стана първата жена кмет на Столична община.

Мая Манолова пък, която като депутат беше червеното острие, беше избрана за омбудсман на 30 юли 2015 г. Нейният мандат е за срок от 5 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо бюлетините в Костинброд бяха дело на Росен Желязков дето сега е министър.Това беше най-голямата манипулация от страна на Цветан Генчев.Преди това тяхната социоложка Мира Радева с кривият нос прогнозира 90% победа.После 100 пъти повториха,че БСП им спретнали тоя номер и балъците повярваха.Колкото до кметският пост в София БСП винаги издига някой смотан неизбираем кандидат,не знам защо.Специално в София никой не знае колко са имащите право на глас,това е тайна.
119
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
139/ Тъй ли?!?!Че за кого ще гласуваш, че нищо не се разбира?!?То има само Й.Фандъкова за избор или като нея някой!!
118
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
135/Като гледам така дете мило Духачите са от Бкп тъй като вече духат на ГЕРБ доста годинки, а и скоро няма да спрат да са Духачите на руссиянина бе мило детенце!Тоест няма да спрат да духат на ГЕРБ никога вече!!!България никога няма да забрави годините на геноцида на Бкп до 89г и след 89г особено когато вашите ни направиха купонна система през 90г и 96_7гЗа последно събориха банка 2013г след Костинбродската им афера!
117
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
104/Вярно е, че Манолова помогна на много хора които през 2013-4 год.нямаше да са на власт за последно!И така напред с помощите от аферата "Костинброд 2013" до "Костинброд 2019"!!!
116
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който и да сложат, пред Фандъкова ще е сто пъти по добре, дори едно магаре да сложат за кмет пак ще е по добре от изпълнителката и послушница на мутрата и сикаджия
115
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се кандидатира АЗ ЩЕ гласувам за нея! Свястна е и е човек с принципи
114
14
 
14
 
! Отговори
тонката преди 5 години
Фандъка достатъчно освини града ни, изобщо да не се кандидатира повече. Патронът и също е пътник, да се хващат двамата и бегом в небитието
113
4
 
22
 
! Отговори
Кметката преди 5 години
Мая е много управна във всякакви афери като Костинбродската
112
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен127 Иска ти се,ама надали.Да искаха със сторетницата,ГЕРБ да бяха го направили,вместо да берат ядове с патриотите.БСП е руска партия,доминираният от нея Радев,вече се изявява като руски фен.Скоро БСП няма да се добере до власта.
111
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак се излагат бесепарите. Не могат ли да намерят някой по - малко компрометиран кандидат от сестра Галева?
110
12
 
18
 
! Отговори
ай преди 5 години
Това не беше ли оная Мая от Костинбродската афера дето фалшифицира изборите?Тя знае как да го прави. Само да му мислим после гражданите.
109
10
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
аз пък не съм съгласна да тпадне сградната - почти не полвам радиатори през не много студените дни, а апартаментът е топъл, защото другите ползват. но се затопля и моя, аз да не плащам ли? ако някой подмени радиаторите, цяла зима ще върти на макс, а всички останали ще платят и за него ли? а сградната поне малко намалява кражбите.
108
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАко Мая манолова пръдне и направи парното и тока безплатни, и аз бих гласувал за нея.
107
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майчето е смела и сърцата жена, за разлика от безличната учителка по руски. Тази кандидатура обаче, като всяка друга, не е предложена поради лични качества,а вероятно поради скорошната прегръдка между Герб и Бсп. Няма по-добър коалиционен партньор за Герб от Бсп и обратно. Те са си кръвно близки по всичко и идеално се разбират - зад завесата. Пари при пари отиват.
106
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля?Мая Кречеталото кмет? Комунистите са бита карта,отминала епоха,срамна история за България.
105
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ***** Ако Мая иде в провинцията,би била много по-полезна,като адвокат.
104
18
 
13
 
! Отговори
***** преди 5 години
ако бъде избрана мая със сигурност ще бъде по-добър и по- полезен кмет от фъндъчката
103
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В София почти няма читави кореняци,така,че трябва пак някой от провинцията да стане кмет.И какво пък нали кметът на Лондон е от Пакистан.Верно там повечето са от Индия,Пакистан или централна Африка,ама и в София вече няма много софиянци.Това с Мая е медийна провокация.Колкото до Фънди тя беше избрана от има няма 200 000 при почти милион и половина град и то с помощта на манипулатора Цветан Генчев.Тя е много слаб кмет,но има ли избор след като изпълнява волята на Бойко Борисов.
102
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 115 Сакън,с този чалга-език и поведение?Веднъж президент на руската БСП-Радев ,стига.Никога повече!
101
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
111 "Огън"?Чалга политик,по скоро.С тези физиономии,които прави и езикът който има, Мая става само за купон и за маса...Омбудсманът на Манолова,си бе компромис.Несериозно,БСП нямат кадри.