От "Воля" избухнаха: Мислят да издигнат Радев за кмет на София

Сред останалите спрягани имена било и това на Мая Манолова
93
От "Воля" избухнаха: Мислят да издигнат Радев за кмет на София
Снимка: БТА

Ръководството на партията на Веселин Марешки "Воля" вече мисли за кандидат-кмет на София на предстоящите следваща есен местни избори.

Още по темата

Сред имената, които са коментирани, заедно с това на омбудсмана Мая Манолова, е и това на... президента Румен Радев, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Според социолозите, той е с много висок рейтинг. Така че не би трябвало кметската надпревара да го изплаши. Този пост дава много правомощия – тъкмо ще свърши нещо реално за народа", коментира лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

Както е известно, името на омбудсмана Мая Манолова вече бе замесено като евентуален кандидат на БСП за местния вот през 2019 година.

Макар самата тя изобщо да не е изявила на този етап намерение да се включи в подобна битка, лидерът на градската организация на социалистите в столицата Калоян Паргов призна, че общественият посредник е едно от обсъжданите имена за София.

Сред останалите спрягани за кандидати на социалистите са евродепутатът Петър Курумбашев, журналистката и депутат Елена Йончева, шефът на парламентарната икономическа комисия Петър Кънев и самият Калоян Паргов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Воля" "избухнали"!?Божее!Какви тъпотии само! Простакът е кремък- корав и могъщ,"Простакът е демон без лик, весдесъщ.Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае предели стига простакът до своята цел,Защото простаци край него вървяти дават му знаци и правят му пътНадкласов, безкласов, без род и съюз,но винаги касов, но винаги в плюс.Без ден да протакаш, дори да кървивойна на простака до смърт обявиЗа срам на Европа, на вси
82
3
 
21
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Аз предлагам марешки за надзирател в затвора, понеже е обвиняем и тъй и тъй ще влиза там, да свърши някаква работа там.
81
2
 
19
 
! Отговори
Сахара преди 5 години
Как се слиза от кон на магаре?Воля само срами името си.Как президентът ще се кандидатира за кмет?Смешно и срамно.Марешки ако има желание да става кмет да предприеме нужните действия.Да те сочи кой и какво да прави.
80
3
 
18
 
! Отговори
Баамаа преди 5 години
Иванее стой си във ваше село и не се обаждай ...относно Радев той е президент ако е искал и кмет щял е да стане!
79
8
 
12
 
! Отговори
Мдаа преди 5 години
След Фандъчка само Цецка е способна за кметица .
78
8
 
8
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Който и да е само тази *** и крадлива даскалица НЕ!!!
77
5
 
11
 
! Отговори
антикомунист преди 5 години
в наше село абсурд да го изберат
76
12
 
15
 
! Отговори
Kyp1954 преди 5 години
Ние в София не подлежи на манипулации. Ние гласуваме за Данчето Фандъкова. Знаем ги колко пари струват споменатите. За тях ще си гласуват малцинствата, включително, БСП. Нямат шанс, малко са!
75
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За кмет трябва човек с всестранни познания. Както и да е много отговорен. И физически, културно и да се чувства европеец. С опит от Европа на развитите държави. Не да се учи в движение и да му се радват от Москава.А това , че М. Манолова не се справи с крадливата топлофикация като кмет по няма да се оправи.
74
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че фармамафията няма ли кадри, че ще подкрепя хората на БСП.Я вижте Марешки - кмет, че дрънка, само дето няма кой да го подкрепи. Ромите от Максуда са далече.
73
6
 
9
 
! Отговори
най-подходяща преди 5 години
ЦЕЦКА, ВАШАТА МАЙКА!От майка на нацията ще я обявим за майка на София.
72
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ФОРМУЛАТА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ Е ИЗМИСЛЕНА ОТ ВЕЛИКИТЕ ЕКСПЕРТИ НА ГЕРБ.
71
7
 
14
 
! Отговори
зелени чорапи преди 5 години
Кмет на неговото село може
70
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
М. Манолова много говори и резултат от работа няма. Така стана с сградната инсталация.Топлофикация обира парите на хората по някаква си прогнозна формула.на Айнщаин за вселената. Без да има уредиР
69
1
 
14
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
До Барселона 69 Надявам се Манолова да има чувство за самооценка , а не като Цачева. Не и трябва тази авантюра. Да си гледа здравето.
68
7
 
17
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Президента не е за подигравка.Виж Елена Йончева може.
67
7
 
23
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
От всички спрягани имена единствено сериозен кандидат е Мая Манолова но едва ли ще се реши на този ход,просто защото в момента тя си е на мястото.Другите спрягани нямат никакъв шанс...Такъв омбудсман досега нямахме и лично мое мнение е тя да си остане такава.
66
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво слагате минос на 66. По представителна е Д. Радева. За кмет.
65
10
 
19
 
! Отговори
леля Пена преди 5 години
ИЗОБЩО НЕ НИ ТРЯБВА ПРЕЗИДЕНТ.ТОВА Е САМО ЕДНА КУХА ИНСТИТУЦИЯ,КАКТО МНОГО ГРУГИ,КОИТО САМО ПОТРЕБЯВАТ И МНОГО ИНСТИТУТИ,КОИТО ТРОШАТ ГРЕШНИ ПАРИ.НАПР. "ЗА НОВ ИКОНОМИЧЕСКИ НАПРЕДЪК","ЗА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА" И Т.Н. И Т. Н.САМО ХАРЧЕНЕ И РЪСЕНЕ НА ГЛУПОСТИ.
64
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радева е по представител на за кмет. М.Манолова се изложи с топлофикация и и нямаме доверие за кмет.