В БСП сигурни: Не дъждовете съборили оградата

Николай Цонков: Публикувах снимките, за да се види как се строи!
40

Депутатът от БСП Николай Цонков публикува снимки от местността Дълбокия дол, които показват пропадане на оградата ни по границата с Турция.

Според Валери Симеонов обаче проливните дъждове и трудният терен са причина за лошото състояние на съоръжението.

Още по темата

"Публикувах снимките, за да покажа как се управлява държавата, как се строи, как се охранява българската територия и колко сигурни може да се чувстваме", заяви депутатът пред Bulgaria ON AIR.

"Очевидно некачествeното изпълнение води до подобни фатални последици, от които виждаме пробив в националната сигурност. Не смятам, че климатичните условия са виновни. Специалистите, които са разработили проекта, са го направили според терена. Вторият етап е самото строителство. Очевидно още от началото управляващите са знаели, че постоянно там ще потъват пари на данъкоплатците", защити тезата си той.

Цонков посочи, че има същия проблем с оградата и в други участъци по граничната линия с Турция. И настоя, че оградата трябва да издържа на всякакви условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
3
 
! Отговори
@ k.33 преди 5 години
До АнонименВ такива терени, където има долове, я направете пространствена, с трапецовидно сечение бре, татари! Не като телена мрежа да пази кокошките! Вие сте свикнали да грабите 40-50% от стойността на съоръжението, а остатъка да си го поделят областната управа и строителната фирма. Накрая бодете стълбовете като колове. Крадлива ви работа!
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То се вижда, че има човешка намеса. Бутната е при навлизане от навлеци.
34
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Като имаше кльон, защо не падаше?
33
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП са като ***, има ги, но няма полза от тях.
32
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mnogo sa tapi isvinenija dajdat svalili ogradata a filma na jon4eva super dokadatelstvon sa korupziata na ogradata i kade sa eu milioni v koi djobovi sa v dajdovnite li s dupki vodata da isti4a no parata milionite da ostsvat i sa kogo prokuraturata da kaje zazarov kade si na ogradata li ili bri banevi imi s noiko pri raskritite orajija v garaja smedchno pravitelstvo gerb sram ne vi li hvaachta ot dajdovete ogradata padnala radvaitt se 4e emigrsntite ne iskat da osravat v bg ziganskata darjava
31
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Унгарската ограда е на поле, нашата е основно по пресечени терени, разликата е огромна и в цена и в изграждане, поняли, май не.
30
7
 
8
 
! Отговори
до 29 преди 5 години
Нинова е с адски дебела глава, може да се каже дебела кратуна, сигурно за нея пишеш а?
29
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой с голяма кратуна ще е измушил оградата ама като гледам нашите управляващи кой ли ще е ?
28
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 16. Никой не пищи за проверката на магистралите, червен галлош. Само че то не може просто така отиваш и дупчиш някъде. Нали трябва да е ясно къде, по какъв способ, на каква дълбочина и т. н. БСП, като толкова искат, да си докарат независими международни експерти и да им платят.
27
10
 
5
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До 25. Глу.пак, ти чувал ли си за унгарската пуста? Там е равно като тепсия, затова.
26
7
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
С пилищарска мрежа гранична ограда се не прави,джанъм ! Верно оти излиза евтино и е голема далавера ,ама дръжавата требе да се пази !!!
25
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Унгарската ограда защо не е паднала, бе Симеонов? *** то там не вали нито дъжд, нито сняг, а??? От усвояването ще е да знаеш, ГОЛЯМО усвояване пада.
24
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На комунистическите "магистрали" като вдигнеш 120 и едва удържаш волана на колата.Комунистите строяха само междуградски третокласни пътища.
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Млад комсомолец милионер обяснява нещо си.
22
4
 
7
 
! Отговори
- преди 5 години
Някой от власт имащите да се сетят да публикуват снимки от пътища, сгради и т.н., които убиват десетки хора всяка година.
21
6
 
23
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Крайно време е виновните за падащата тараба да бъдат настанени в общежитие Кремиковци Хилтън или друго подобно заведение с много по-сериозна ограда за да се научат как се прави.
20
21
 
15
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Ти знаеш ли какви бяха пътищата и през Своге и за Пловдив ,и за морето Бургас и Варна бе пик.льо невръстен?Питай татко и майка ,баба и дядо как се друсаха из дупките с Москвича и ЗАЗа.Тогава казвахме за истинските автомобили,,Тези коли НЕ СА ЗА НАШИТЕ ПЪТИЩА.Аман от голобради философи.До морето се пътуваше цял ден,до Пловдив през Косенец и Момин проход 3-4 часа.Ами адът през Витиня?Все едно сега тези от Люлин да искатскапаните претъпкани Икаруси,пред метрото.Социализъм ли ?НИКОГА !!!
19
3
 
13
 
! Отговори
морски преди 5 години
Бизнеса с мигранти е голяма работа.Митьо Очите, за какво го стреляха ?!
18
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама вижте изказванията на гербаджиите.Те винаги са говорили преди всичко за "наблюдение"на границата,а не за охрана както искаме ние.Има разлика.Затова всеки ден намират нашественици тук и там.
17
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оф често вече се моля на всички богове БСП да спечелят изборите с мнозинство само и само да им гледам сеира.