Рашидов: Българите живеят по-добре, но сме си ревлив народ!

Все хубави неща станаха през 2018 г., сигурен е депутатът от ГЕРБ
Обновена: 18 дек 2018 19:28 | 18 дек 2018 15:00, Анисия Иванова
248

През 2018 година се построиха много нови придобивки за българите, март месец ще стане и улица "Граф Игнатиев", все хубави неща. Малко по-добре живеят българите, отколкото преди. Просто ние сме си ревлив народ по принцип.

Така депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов коментира пред Bulgaria ON AIR изминаващата 2018 година.

Според него в човешкия живот трябва да се отчитат не само лошите, но и хубавите моменти - нещо, което в България рядко се прави.

"Едни и същи млади хора, които спасяват София, вървят и снимат 2-3 счупени плочки на "Графа". Същите снимаха и ремонта на "Ларгото". Нормално е от 5000 плочки 5-10 да дадат фира. Йорданка Фандъкова е един много качествен кмет, направи много за София", настоя депутатът.

Той е сигурен, че президентът Румен Радев и министър-председателят Бойко Борисов рано или късно ще намерят общ път и всички скандали ще бъдат забравени.

"Под 1% от БВП се отделя за култура и това не е достатъчно, но хубавото е, че културата не е в застой. Развива се, прогресира, артистите се замогнаха от труда си. Залите вече са пълни", категоричен е Рашидов.

Депутатът от ГЕРБ даде и прогноза за 2019 година: "Ще се направят още малко магистрали, всички ще се радват, още 15-20 нови детски градини Фандъкова ще построи".

Извън политическия живот - Рашидов ще открие изложба "Скулптури и акварели" в столичната галерия "Сан Стефано". В залите ще бъдат подредени 40 акварела и 12 скулптури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
3
 
36
 
! Отговори
:) преди 5 години
Според данните на Евростат, българите са най-бедният народ в ЕС, а нивата на корупция и престъпност са най-високи. Какво мрънка мултака на годината, няма никакво значение!
138
3
 
16
 
! Отговори
Втора легия преди 5 години
Рашо ти си срам за ролите по цял свят!?!
137
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двата "честни" трола на НПО-хранилката се изтрепаха от старателно плюене, а за разлика от скулптурите на Вежди никой не отчита "величието" на гнусния им труд. Ай-йа-вай, горките мизерници...
136
3
 
26
 
! Отговори
мустаи преди 5 години
Б Е З СР А М Н И К !!!!!!!
135
3
 
36
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Eeeь Вежда, ти как ходи да ревеш лично на рамото на Баце, за да ти върнат сребърниците, дето останаха в КТБ.... Ама явно имаше файда, щото специално за теб наредиха да ти се изплатят. Сега, кат' си ги прибрал вече на топло, разправяй к'ви били българите... Неам достатъчно мръснa дума за теб и ортаците ти
134
4
 
17
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА!... (N на брой пъти)
133
2
 
15
 
! Отговори
Хахахаха преди 5 години
Направете целия народ политици и няма да ревем за пари.
132
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кой рева най-силно за паричките си в КТБ? Не се изказвай, когато не те питат!
131
2
 
28
 
! Отговори
Поговорката не лъже преди 5 години
Сит на гладен не вярва. Има си официални данни на БАН и 3,4 млн. българи живеят под прага на бедностт, та какво да коментираме...
130
1
 
7
 
! Отговори
Божият син преди 5 години
Ако ти си българин, то аз съм елф и.з.м.е.к.я.р професионалист¡¡!!¡¡
129
1
 
20
 
! Отговори
Тодор преди 5 години
Рашидов, който само в нашият блок има 3 апартамента. Живота е по-добър.
128
2
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До Анонимен За теб може да съм ***, но току що подадох топката на Корнелия, да иска оставката на културният министър на ПП ГЕРБ в Парламента!
127
4
 
19
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Рашидов - Симеонов 2: "Майките са кресливи, а българите - ревливи! Оставка на културният министър на ПП ГЕРБ. Рашидов, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА!
126
1
 
19
 
! Отговори
опетков преди 5 години
Така е, Вежди, въпреки върховните усилия на управляващите, някои българи успяват да живеят по-добре. Въпреки кражбите, монополите, нагласените обществени поръчки, праха, мръсотията, простотията.
125
4
 
13
 
! Отговори
..... преди 5 години
Едно време един..сатрап казвашеЖить стало лучше товарищи,жить стало веселее....( Герберасти питайте да ви преведат)...рашидов..цитира сталин..
124
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои българи, като Рашидов, наистина живеят по-добре. Някои българи, като Рашидов, наистина са ревльовци - Рашидов нали оня ден ревеше как му снимали всяка плочка от ларгото и се оплакваше от недобросъвестните граждани с фотоапарати, които имали наглостта да снимат дефектите на проектите.
123
3
 
19
 
! Отговори
цун кай муй--с Корея преди 5 години
Брадатко гледай си скулпторите и старините и не ни поучавай и не обобщавай ,че ако спрем да ревем и хванем тоягите др.песен ще запеете и ти и др.около тебе.. и зза да знаеш ,че ще стане всичко първо започва във Франция после тръгва на всякъде-- ти много голям защитник се извъди на олигархията горе ,невиждаш ли ,че че те дърпат за брадата и те използват , я виж сънародниците си по селата ,че са в средновековието ..мрънкачи били хората ,а какво да измрът като овце без история е те така !
122
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мързеливи и ревливи...Това са тези, които не са съгласни с интервюто на Рашидов...А и ***...
121
3
 
14
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Веждата днес е опорна точка на герберските *** в интернет, незаивисмо от платформата, все се публикува "Вежди Мантрата";))) Цецо Крадецо забравя, обаче, какво бе казал самият Вежди Рашидов, което свидетелстваше за неговата морална чистота и духовно равнище: "По-добре мултак, отколкото калтак!". Явно, това е и веруюто на 1,1 млн.-ният герберски актив! Така, че Веждито няма нито морално, нито интелектуално, нито духовно, нито политическо основание да говори за "хала на Българите"!
120
3
 
23
 
! Отговори
ДС агенти всякакви преди 5 години
Вежди, Вежди... Всички се усуквате около властта и парите. Продадохте родината си, продадохте душите си. Последните ще бъдат първи... - знаете го натам. Помнете - много ще страдате.. Дали тук и сега или след време, или близките ви, или в паралелен живот. Нещо не остава незабелязано в голямата дебела книга, а тя се пише непрестанно. Окото гледа... Законът за причината и следствието ще ви удари като бумеранг. П од логи ...