СДС пак протяга ръка към Демократична България, към ДБГ

Сините атакуват на евроизборите, после ще мислят и за останалите
Обновена: 18 дек 2018 21:25 | 18 дек 2018 20:51, Камелия Цветанова
25

В политически аспект 2018 година ще бъде запомнена с европредседателството от една страна, около което безспорно имаше обединение. От друга обаче с множеството скандали, които се пренасяха от малката в голямата коалиция. Това коментира в студиото на "Денят ON AIR" лидерът на СДС Румен Христов.
Още по темата
Toй отбеляза също, че се работи в посока на това синьото единство да изплува на повърхността и е оптимист, че още на евроизборите ще се случи.

"Разговорите вдясно засега вървят много добре. Обединението "Демократична България" е добър център за широко партньорство. Надяваме се на такова и с "Движение България на гражданите" (ДБГ)", каза Христов.

Пред Bulgaria ON AIR лидерът на СДС обаче бе категоричен, че за партията е важно не толкова "с кого ще бъдат", а "в какво ще бъдат".

"Допускам, че през 2019 г. може да се стигне и до предсрочни парламентарни избори. Тогава ще коментираме какви действия бихме предприели, ако влезем в парламента. Сега задачата ни е да влезем в Европейския парламент", допълни още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
черна лешоядка преди 5 години
Я ти чиба Железничарю, че виж на какво прилича БДЖ-то. Парцала и стъргане на мръсотията до блясък ще хармонизира трескавата ти мозъчна дейност. И повече бахур, намали попарата!
17
5
 
3
 
! Отговори
Железничар преди 5 години
Абе тия нали се бяха разпаднали ?!Кога се възродиха,кога се съвзеха,кога се ориентира ха,че взеха да точат отново зъби за власт?!Ами нали те започнаха ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УС ПЕШНО ликвидацията на народното стопанство и селското стопанство т.е. на цялата дър жава,нали те първи започнаха безогледното разграбване,а сега явно са си направили сметката,че пак има за разграбване -да,ама не! Вън от политиката !Яли сме им "попара та" - доказаха се,че не стават! Чиба!
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия за своите 0.5 - 0.7% винаги получават стабилно отразяване в медиите. Винаги се обединяват после разпадат. Десни, демократи някои бивши комунисти други мутри но всички извън властта. Винаги готови за нови напъни.
15
3
 
10
 
! Отговори
антиседераст преди 5 години
аааъъъъъххх ! Тия умрелщини още ли дишат бря ! Като чуя сдс и ми се драйфа
14
6
 
5
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Така нареченият от теб "гаф с отровните ваксини" беше сто процента фалшива новина, което се доказа и предстои да бъде потвърдено и от съда. Трябва да имате малко по-критичен поглед върху новините, които четете. Сляпото вярване във всичко е пагубно.
13
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз харесвах СДС,докато не стана гафа с отровните ваксини за деца на Москов,това вече преля чашата.Герберите също не понесоха вина за гафа,както и Москов.
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги съм смятал че няма нито един свестен в сдс. Мнението ми няма начин да се промени.
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Борисов обеща да ги вкара в затвора. А не ги вкара. Това го прави техен съучастник.
10
3
 
7
 
! Отговори
Помня ги преди 5 години
Седесерастите
9
2
 
7
 
! Отговори
saki преди 5 години
Няма друга такава партия в държавата ,като СДС и нейните клонинги в която толкова много да се мразят всички, да са толкова озлобени един към друг и толкова да искат да се избутат едни други по пътя към постовете. Това е проблема на тази партия още от създаването и. По този показател тя е на първо място.Каква е причината не е ясно.Може би защото нито са етническа партия,нито лидерска като герб или патриотите, нито стара и обиграна партия като БСП.
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога няма да гласувам за коалиция, в която участват ултра левите зелени и ултра либералите Да, България. Ако и СДС, след ДСБ, влезе в турлю гювеч коалицията просто вече няма да има адекватна дясна партия, за която средната класа десни избиратели да гласуват. Това ще отблъсне огромна част от традицинните избиратели на СДС, точно както стана и с ДСБ, която вече е зелена, социалдемократическа партия.
7
7
 
10
 
! Отговори
СДС преди 5 години
Винаги съм гласувал за СДС. Но вече смятам, че идеите на СДС могат да бъдат реализирани само от Демократична България. И друг аргумент за това е, че това е единствената партия, която се атакува яростно и от ГЕРБ и от БСП и от ДПС и т.нар. "патриоти|".
6
4
 
14
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
И аз си мисля. Половин милион ЕТ още помнят как Костов им дерегистрира фирмичките, Помнят Времето е наше, помнят България - Швейцария на Балканите, помнят Равен Старт, помнят Земята в реални граници. Някои се облажиха от точно този тип демокрация. Днес са по американските фондации. Питам се как като са ти национализирали магазин в град от селски тип, ти реституират магазин в град 1.5 милиона. Нали ул соца бил лош.
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Допускам, че през 2019 г. може да се стигне и до предсрочни парламентарни избори. Тогава ще коментираме какви действия бихме предприели, ако влезем в парламента."Не се хабете излишно, няма да влезете в парламента. Още помним 1998-***.
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС е менте на Костов. СДС беше социалдемократическа партия преди Костов. Това менте не струва. Събиране на отпадъци, това е клошарска история.
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и да ги интервюирате и рекламирате бесните-десни са политическите трупове .
2
4
 
25
 
! Отговори
;-) преди 5 години
Живите мъртви.
1
4
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
"Люспи от СДС-обединявайте се!"То не че ще им помогне....