В КЕВР на "тъмно" ли работели та вдигали цените?!

Нинова привиква комисарите в НС да обяснят дали не са зависими
36

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова, която претърпя хирургическа намеса преди пет дни, днес се появи усмихната на редовния брифинг на левицата.

Тя не се оплака от проблеми, макар че все още е с лепенка на едната буза заради операцията, която се наложи да й направят в “Пирогов” заради абсцес.

Още по темата
Така че явно загърбила собствените си неволи соцлидерката обяви, че БСП ще иска изслушване в енергийната комисия в четвъртъкна КЕВР, защото подозира зависимости от монополите от страна на комисарите.

Искането за изслушването е депозирано в Народното събрание, а за участие са поканени представители на бранша, на работодателите и всички заинтересовани институции, уточни Нинова.

Тя определи КЕВР като независима в кавички и обвини, че 10-15 комисари, затворени на тъмно, решават съдбата на милиони.

Според нея с решението си за скок на цените на газ и парно те взимат от джобовете на хората, убиват българската икономика, а най-лошото е, че изправят хората пред невъзможност да използват елементарни услуги като топла вода

Нинова коментира и наложената глоба от Брюксел върху БЕХ.

Тя съобщи, че евродепутат от левицата ще постави въпроса дали ЕК има наистина условие за приватизация на "Булгартрансгаз".

"Ние сме против приватизацията на стратегически за страната обекти. В тази връзка отправям към премиера Борисов, така, както е решил за "Булгартрансгаз", да последва нашите предложения всички стратегически обекти да бъдат изключени от приватизация и концесии“, призова Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
Тошо преди 5 години
До ?! 25 Само прочети как започва това съчинение."Червената шевка *** Нинова".Само селянин до мозъка на костите си може да изгрухти такава мъдра приказка.
23
0
 
3
 
! Отговори
Тошо преди 5 години
До Въпрос към ***? 14 Ех, де да беше само тази млада ***.Всяка бизнес дама в София беше млада *** в онези години-главно спортистки,джудистки,боркини и т.н.-носещи куфарчета с крадени пари,все издънки на заслужили "борци против социализъма и капитализъма" както казваше моят вожд бай Тошо-правешкия селянин.
22
0
 
0
 
! Отговори
?! преди 5 години
До креатурата гласувала против въпроса на ?!Та вече няколко години задавам само този въпрос и винаги има един, който знае за нещо нормално в нашата държава, но никого не казва какво е то. И сега ми светна, просто не иска да го каже, за да не се развали и то. Браво!!! "Хитрец си ти Андрешко." Ама все пак е просташко да знаеш нещо, при това толковаважно за народа и да си трайкаш.
21
1
 
6
 
! Отговори
?! преди 5 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
20
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарката Нинова си прави пиар с тази лепенка на лицето. Бабите сега ще кажат, въй горката още не се е оправила и се пак се хвърля в боя люти за да ни освобои от капиталистическо робство.
19
1
 
11
 
! Отговори
Eли преди 5 години
До ВангаС подобни твърдения, ставате за лобист на Веолия, цигари и алкохол, ГМО и шистов газ, и на дървената мафия.Истината за София е водата идва под наклон от Искър, и плащаме 60% загуби на СВода и Веолия. Защото НС - депутатите, не приеха една едничка клауза при ПЧБ с Веолия, ако не си ремонтирал определени километри водна инфраструктура, прекъсваш договора.В родината на Веолия и Суез - Франция ги изгониха като мръсни котета, след уличаване в лобизъм и далавери.И от Г-я ги изгониха!ФАКТ!
18
4
 
9
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
До колегата/ колежката / пост 18Кравите в Белгия ги доят 2 пъти./ сутрин и вечер/.Само тук в БГ искаме, ако може 4 пъти. Затова БГ фермери получават субсидия за такова - човешко отношение към животните. 38лв. на крава за година.Иначе няма лошо за коментара ти. В Европа наричат белгийците- евреите на Европа.Неслучайно пазара на диаманти се намира в Антверпен.
17
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още Ванга каза преди години,,Водата ще стане по -скъпа от златото" То е ясно че с нарастване на населението в световен мащаб това ще да е истина. А и още ,при двумилионен град и хиляди нови строежи и домове ,всеки иска да има изобилно топла и студена вода /която и да се пие/ на десетия,или дванаистият етаж и в Люлин и вДружба ,Манастирски ливади,Обеля и т.н. Е ако не искаш да ползваш платена,ходи си наливай от реката,чешмите и каптажите.А по селата вадете кобилиците и на герана.Безплатен обед-тц
16
15
 
10
 
! Отговори
Дали ??? преди 5 години
Дали са я били много съпартийците.Нещо поочукана ми се вижда?!?!
15
18
 
11
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де-тя е лоша и импексова, и червена, и с абцес,и т.н.т.Ама тя има пари да си плати водата ние нямаме и тука става дума за скъпата вода и докога ще я вдигат.
13
17
 
14
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
12
18
 
13
 
! Отговори
месара преди 5 години
за комуниста няма умора, отпуска или болничен, той /тя винаги е на поста си. браво другарко, браво "спасителко" нинова!
11
6
 
14
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
А бе тия не работят на тъмно, щото трябва да си броят комисионите.Същия инж. И. Иванов е предложение на премиера преди да оглави комисията.Така,че ГЕРБ да плати от партийната субсидия.
10
2
 
30
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Ако газта е обвързана с петрола, защо от 1 януари се вдига цената й при положение, че цената на петрола с 30 % надолу?И водата ли е обвързана с петрола, че се миналата година я вдигнаха с 25 % и сега се очаква с 10 %? Мафиоти оставка!!! Стига сте ограбвали и без това бедни я народ. Стига толкова !!!
9
1
 
27
 
! Отговори
факт преди 5 години
Всички държавни комисии са партийни хранилки в тях членуват бивши депутати и верни партийни хора,тези комисии са черни дупки с огромни бюджети.
8
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я драснете как Помпео е набил обръчите на Борисов?Имало е yes мистър Помпео, yes!Ще купим еф-ки, ще спрем всякакви потоци само и само в САЩ да са доволни.Явно заместникът на заместника, който идва не се е справил добре, та е трябвало да се тежката артилерия да се обади
7
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият независим човек на тая планета е другарят Ким, всички останали са еврохомосексуалисти зависими от лапачката.
6
2
 
15
 
! Отговори
дърт преди 5 години
В никакъв случай не е на тъмно, защото как ще виждат колко пари им кихат за да одобряват по-високите цени!
5
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно не се къпе