Карадайъ: Лидери като Доган се раждат веднъж на 100 г.

Държавата ни имала нужда именно от такива като него
21 дек 2018 15:37,
130
Карадайъ: Лидери като Доган се раждат веднъж на 100 г.
Архив: Булфото

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ посочи, че всяка година речите на Ахмед Доган се очакват от обществото и това е разбираемо. Той настоя и че лидери като Доган се раждат веднъж на 100 години.

Повод за коментара му стана словото на почетния лидер на движението, според който не трябва да има предсрочни избори, но България се нуждае от програмен кабинет.

Още по темата

"Личности като г-н Доган, лидери, на 100 години веднъж се раждат. Като държава имаме нужда от такива лидери", настоя Карадайъ.

Той уточни, че от движението неведнъж са говорили за предсрочни избори, но са добавяли, че и след тях нищо няма да се промени особено.

Карадайъ добави и че от ДПС работят сериозно върху програма за ускорено догонващо развитие на страната.

Лидерът на ДПС коментира и упреците на Патриотите, че е имало тежка сделка между ГЕРБ и ДПС за Закона за вероизповеданията и че техните промени не са били приети.

"Мисля, че националистите малко преекспонираха темата, но ние патриотите и национално отговорните партии направихме голяма крачка с приемането на закона за вероизповеданията", заключи Карадайъ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Ами тогава го слушай какво ти говори... - "няма нужда от предсрочни избори" и "Борисов няма алтернатива"...
46
7
 
13
 
! Отговори
Зигфрид преди 5 години
Борисов и ГЕРБ, винаги са били врагове на ДПС .От десетилетия БСП и ДПС са престъпна комбина .Кой се целуваше с Местан , на един митинг .? Борисов ли???Кой беше два пъти в коалиция с ДПС? *** червени *** , не вменявайте неща , които са невъзможни .Ами Борисов обвини Доган , че е подготвял убийството му .Аферата с Делян Пеевски , беше , даване права на Пеевски и служебна власт за ликвидирането на Борисов .Борисов арестуван и примерно получава инфаркт в ареста .Мечтата на Станишев.
45
2
 
24
 
! Отговори
Дрън-Дръндар преди 5 години
Това е поредното безсмислено дрънкане на Доган(агент Сава от село Дръндар). Кой въобще се интересува от поредните несвързани бленувания на турчина...
44
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доган + карадай= сорос
43
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Лидери",като "Хидроинженера" се раждат веднаъж на 100 години,защото овце като вас се събират като стадо,веднъж на 1000 години!
42
3
 
10
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
КАКВА Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ДУМИТЕ : ДОГАН И ЕРДОГАН ??? МОЖЕ БИ Е СВЪРЗАНО С БЪЛГАРСКОТО- ЕР -ГОЛЯМ И ЕР -МАЛЪК !!!НО ПО ВЕРОЯТНО Е СВЪРЗАНО С КОМПАНИИТЕ :" ЕР-ФРАНС "; "ЕР-ТРАНС";"ЕР - ***....НС" !!!!????
41
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как засече на оня другия фес пистолета, един *** лидерски боклукккк по малко.
40
3
 
19
 
! Отговори
Saki преди 5 години
На тия събрания на ДПС се видя че могат да те пребият до смърт като куче. Ще те ритат право в лицето с острите си обувки без да им мигне окото и то със страшна ярост и жестокост. Това показва лицето на тази партия от садисти и изверги.
39
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
''Лидери като Доган се раждат веднъж на 100 г. " Мустафа Карадайъ. Мустафа, стига пуши от таз лола .Скоро ще кажеш че Доган е безмъртен като Дънкан Маклауд .... Еееей , не спират да пушат тия от ДПС .
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до36. Истината е така. Както знаеш Доган е агент, играе с руснаци, от Турция, САЩ и БСП. Щеше да е добре да беше Косово, че да ги изметем тия двойни и троини играчи. Щеха да останат европеизираните турци, кюрди, гагаузи. Но с приказки и плашене не му се вързаха и много знаеха , че това плашене е пушилка.
37
7
 
12
 
! Отговори
Спеца преди 5 години
Бре, Бре , бре , тоя агент на ДС Доган ,бил специално обучен и всяка дума му била жълтица?Хайде бре!Истината е , че е мафиот като Борисов и двамата работят в синхрон и подмолно ,като *** и д.у.п.е!Въпроса е кой е д.у.п.е.т.о и Нинова ще ги оправи ли като мъж?
36
2
 
19
 
! Отговори
факт преди 5 години
Добре, че персонажи като Доган се раждат веднъж на 100 години, а не по-често, защото цялата ни държава щеше да бъде оплетена с мошенически фирми, които да изсмукват парите на народа. Затова Господ не разрешава да се раждат по-често!
35
0
 
9
 
! Отговори
Ффф преди 5 години
Нещо бъркаш...направо си е веднъж на 10000 години....абе веднъж на 100 000000.....кау..н
34
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се дали Доган допринесе да няма косовски или босненски сценарий в България. За съжаление истината се крие и едва ли ще достигне до нас.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един щеше да го стреля , какво стана?
32
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
И веднаж на 100 години се краде от Цанков самък.
31
2
 
11
 
! Отговори
име преди 5 години
а бе те се раждат на 100 години , но трябва често да умират.
30
3
 
6
 
! Отговори
БЕСИЛО преди 5 години
ЗА БЕСИЛО Е ЕРДОГАН !
29
0
 
19
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 5 години
Ей , голям слагач тоя, ще му се счупи кръста!Доган го сложи начело на ДПС , ЗАЩОТО Е УНИКАЛНО ЕЛЕМЕНТАРЕН!
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той и Местан така говореше