Борисов за Коледа: Да бъдем здрави, по-добри, а и смирени!

Цвета Караянчева призова хората да споделят щастието си
Обновена: 26 дек 2018 07:51 | 25 дек 2018 13:55,
342
Борисов за Коледа: Да бъдем здрави, по-добри, а и смирени!
Снимка: БТА

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави българския народ за Рождество Христово.

"Честита Коледа! Бъдете здрави, обичани и щастливи", написа той в профила си във Facebook.

Tой пожела на всички мир, любов и благоденствие и призова да бъдем по-добри и смирени.

От социалните мрежи изпрати своя поздрав и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

"Бъдете здрави, силни и успешни! Бъдете щастливи и споделяйте щастието си! Светли Коледни празници!", пожелава Караянчева.

 

Честита Коледа!

Posted by Цвета Караянчева on Monday, 24 December 2018

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
39
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мери Крисмас братя българи! Долу Комунистите! Само ГЕРБ!
173
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прасета и комунисти *** за Коледа.
172
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
da - da, ama - ne
171
0
 
32
 
! Отговори
ОНЗИ преди 5 години
Абе ОНЗИ не ставаш бе !!! Върви си с мир иначе става много лошо !!!
170
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червеногербера не посмя да поздрави,да каже ясно на българите - ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО. КОЛАДа, е езически обичай . Лицемер !
169
9
 
3
 
! Отговори
Мери Крисмас преди 5 години
Горе главата братя демократи, не унивайте. Вярвайте в себе си и в капитализма. Дръжте се братя демократи до изборите когато ще изгоним комунистите и ще си изберем едни яки чесни капиталисти да ни дигат мерезето и да дойде най-после и у нас капитализма да се кефиме и ние на живота!
168
3
 
35
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До Крим не е рускиПръкна се от Банкя мутра велика.тя към пропастта България тика!Фалшив генерал,с бухалка-не жезъл,от 10 години във властта е влезъл!Не се наяде,не се напи,на хората в бъдещето вярата уби!Луканов и Костов,Симеон и Доган-всички надмина тоз калпазан!Магистрали безброй с европари построи,само че дупките там кой ли ще преброи?На Началниците в Брюксел е верен,но към народа си-безхаберен!Трябва на острова гръцки да го пратим,че иначе здраво ще си изпатим!
167
2
 
14
 
! Отговори
Ч.Р.ХРИСТОВО преди 5 години
ДО ИЗГУБЕНИТЕ И ПРЕДАЛИ ЛИ СЕ ДУШИ!!!!!НЕ УНИВАЙТЕ,ТОЧНО ТОВА ИСКАТ КОМУНИСТИТЕ,ДА СТЕ СЪКРУШЕНИ И НЕ ВЯРВАЩИ В СЕБЕ СИ.СЪБУДЕТЕ СЕ ОТ ЛЕТАРНИЯ СИ СЪН, ОТИВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ И ПОВЯРВАЙТЕ,ЧЕ НАИСТИНА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ.
166
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" А в България щом замирише на пролет и сичко бяга от офиса. "------------------------------------------------------------------------------------По-добре да мирише на Пролет,отколкото на пот !
165
48
 
8
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
Роди се във България водачът ни велик Достоен генерал и дипломат и политик Работещ неуморно за роден интерес Пред никого за нищо не клатещ своя фес Борисов е икона Борисов е светец изгря на небосклона дори не е летец Без трон и без корона е нашият отец Пазител на закона окичен със венец Обича го народа Защото той строи Радетел за свобода И доходите утрои Така през бъднините Със тебе ще вървим И ще катерим планините И комунистите ще победим
164
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А в Норвегия как колят прасетата, в Норвегия как колят прасетата?
163
21
 
4
 
! Отговори
Мери Крисмас преди 5 години
Любящи многообичани братя българи християни, на изборите всички дружно към урните да изгоним комунистите и да ни дойдат едни яки капиталисти да ни дават големи заплати и най-после в България да дойте капитализма да живеем и ние в капитализма и да се кефиме на живота!
162
1
 
35
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Борисов празнува Ханука.Да поздравява евреите.
161
4
 
33
 
! Отговори
Ч.Р. ХРИСТОВО преди 5 години
МИЛИ БЪЛГАРИ,ДА СИ ПОДАДЕМ РЪКА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА КАЖЕМ НЕ НА МУТРИТЕ,НЕ НА КОМУНИСТИТЕ,НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ,НЕ НА 30 ГОДИШНАТА АГОНИЯ.
160
2
 
2
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Коледа или Рождество Христово - какво значение... На прасето ще му теглят ножа колкото и да *** и да се стреми да промени действителността към по-добро.В Германия, прасетата ги "колят" без да ги стресират, защото като ги стресирали се произвеждал адреналин, който влошавал вкусовите качества на месото. Но дали ще заколят алкашите - прасета в България Русия или в Германия, все ще са заколени. Ха ха ха
159
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коледа или Рождество Христово - какво значение... На прасето ще му теглят ножа колкото и да *** и да се стреми да промени действителността към по-добро.
158
0
 
17
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
вместо да се смирят и ПРИМИРЯТ С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА и да си носят кръстта.Това дори е опасно! Никога не трябва да се примиряваме, а да приемаме действителността, но да се стремим да я променяме към по-добро!Защото Вапцаров е казал:"Робът се бори за свобода, свободният за съвършенство!". Това е смисълът на нашият живот, стремежът към съвършенство!
157
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оплачете се от християнската църква да пренапише или отмени Библията щом смятате, че е сатанинска.
156
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ще колим прасето и затова му казахме да е смирено и да не унива - така по лесно ще бъде заколено --ХМ !!"Много е лошо това, че сте го докарали до положението на прасе на което ще му теглят ножа. Но щом така и така се е стигнало до там, Борисов предлага добра стратегия - смирете се и нека ви теглят ножа спокойно. Аз не съм чул някое прасе, което трябва да бъде заклано, да му се е разминало защото *** много силно. Само шоу става, а може да се спести.
155
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Па нали бехте христиене бе! Коледа е!17. Всекиго почитайте, братството обичайте, от Бога се бойте, царя почитайте.18. Слуги, покорявайте се с голям страх на господарите си не само на добрите и кротките, а и на опърничавите.19. Защото това е угодно Богу, ако някой, от съзнание за Бога пренася скърби, като страда несправедливо.20. Та и каква похвала, като търпите, кога ви бият за престъпления? Но, ако търпите, кога правите добро и страдате, това е угодно Богу.