ОП: ДПС били патриоти? Да, но на Турция!

Обединените патриоти се събират след Нова година за евровота
33
ОП: ДПС били патриоти? Да, но на Турция!
Снимка: Булфото, архив

Искрен Веселинов от Обединени патриоти нападна ДПС, че не били български, ами патриоти на Турция.

Повод за изказването му станаха думите на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, който пък обвини ОП, че били националисти, които Европа нарича фашисти.

Още по темата

"Патриотите сме ние!", отсече той вчера на възпоменателния митинг пред паметника на "Тюркян чешма", на който симпатизанти на движението отдадоха почит на жертвите от трагичните събития на т. нар "Възродителен процес" през 1984 г. в кирковското село Могиляне.

Според Искрен Веселинов обаче ДПС не работят в защита на интересите на България.

"Това се видя за пореден път при гласуването на Закона за вероизповеданията, където ДПС се постара традиционната за България християнска религия да получи само три пъти по-голямо финансиране, отколкото мюсюлманското вероизповедание, въпреки, че у нас православните са поне сто пъти повече",  мотивира се той.

А за предстоящите еввроизбори, Веселинов обяви, че се надява патриотите да се явят на вота в максимално широка коалиция и да излъчат поне двама депутати.

Въпреки непрестанните раздори сред трите партии в обединението, той смята, че политическите формации в коалицията са обединени от едни и същи морални ценности и вероятно ще продължат заедно да участват в българската политика.

През първите дни на новата година ще се проведе политически съвет на "Обединените патриоти", където ще се обсъжда точно явяването на коалицията на предстоящия евровот, както и да се номинира водач на листата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
6
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
тия от незаконните партии ще бъдат по затворите или лекичко ще ги занема:)Нека се изчистят още малко нещата.Не може да насъскват българските граждани безкарай.ще им дойде времето.особнео като се скапе турция.На път е.
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриотите от толкова голям патриотизъм обявиха ,че в България Православните били 100пъти повече от мюселманите!Православен съм ,и затова държа да се казва истината за моята вяра ,и да не я използват за политическите си цели!
23
4
 
6
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Амет ДогиДог,Люти Сметан и Кравадойъ-в зандана!Директно!
22
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те бяха подизпълнители на Ердоган при Местан. Местан пи кайве с герб и заедно с Ердоган свалиха правителството на Орешарски. После Местан избяга в турското посолство. Орешарски го свалиха Ердоган и ДПС.
21
1
 
14
 
! Отговори
мор преди 5 години
а ти и партийката ти дебелосерко какви патриоти сте само северномакедонските интереси защитавате централата ви е в скопие не заслужавате хляба с който ви хранихме
20
5
 
18
 
! Отговори
Турски ятаган преди 5 години
Българските партии не са патриотични,ти искаш ДПС да са такива!Доган е протеже на ДС,а Атака е създадена от бивши запасни офицери с цел да активират членовете на ДПС да гласуват,като противовес,защото турците спряха да подкрепят Доган.Господа кукловоди,кой уби Ахмед Емин?
19
1
 
5
 
! Отговори
Баба Гицка преди 5 години
До 21Пий си лексотана.
18
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС - патриоти на ТурцияАТАКА, БСП - патриоти на РусияГЕРБ - партия на българите
17
8
 
6
 
! Отговори
Депесар преди 5 години
Да наречеш някой от ДПС или ДОСТ патриот, е все едно да кажеш , че слънцето изгрява от запад, или чичко Долфи радетел на юдеизма.
16
8
 
20
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
ОП са патриоти на кулинарните произведения:)
15
12
 
25
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Аз съм Българин , имам чувство че се случва нещо странно в България .Доган и ДПС са без подкрепа от Турция заради Лютви и ДОСТ . А Патриотите Продават БГ Паспорти на Албански Терористи през БЮРМ .Парадокса е че Каракачанов вкарва Исляма в България а Доган брани Държавата от Терористи на ИДИЛ .Излиза че ДПС е стожер на Традиционния Български Ислям , а Обединените Патриоти се опитват да вкарат в България Радикален Ислям .
14
15
 
10
 
! Отговори
Владимир Зидаров преди 5 години
Напълно вярно.ДПС и ДОСТ са *** на Реджеп Тайип Ердоган.
13
8
 
16
 
! Отговори
българина преди 5 години
кога патриотите ще закрият турските партии дпс и дост? дост ги регистрираха ГЕРБ, Гражданите, за Еничарство на Република България! направете референдум
12
3
 
18
 
! Отговори
БОТЕВ преди 5 години
Ще да пия на пук врагу,на пук и вам, патриоти,аз вече нямам мило, драго,а вий... вий сте ид,иоти!
11
8
 
20
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
То трябва много да пращиш от акъл за да се сетиш, че турците си искат майка Турция, колкото и да го замазват или отричат...
10
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата тая гнилоч трябва да се изреже и да се изхвърли в клозета!
9
5
 
26
 
! Отговори
Мда преди 5 години
За ДПС е нормално да са антибългарска партия и няма какво да придиряме,ами въпросът е самите "Патриоти" какви ги вършат....
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС и Угоените патриоти са съюзници на ГЕРБ във властта, така че между двете разлика няма!
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОП и ГЕРБ пък са патриоти на ЕС и САЩ службите а не български. Предатели като Митко Общия колкото щеш.
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като Турция свали руския самолет ДПС застана зад руски интереси Доганчо е техен човек така, че те са руски *** !