Джамбазки: Няма гордост, след като хора живеят в немилост!

Едрите бизнесмени да кажат на кого са давали пари, поиска той
Обновена: 28 дек 2018 21:36 | 28 дек 2018 21:21, Петя Славова
31

Във вътрешнополитически план годината премина бурно – минахме през редица скандали, оставки, арести на едри бизнесмени, европредседателство, гласуване за и против официални документи и закони. Протестите също не бяха чужди на обществото ни през 2018 година. Но има ли събитие на събитията и кой има право да се гордее?

Според евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки нито едно управление не трябва да се гордее, докато има хора, които живеят в немилост. А ако някой го направи, то той е политически покойник, който е забравил защо е избран.

"Събитията за България бяха 2 – отхвърлянето на Истанбулската конвенция и Пакта за миграцията. Това са скандални документи, които целяха националната подмяна на Европа. С това поне съм горд. "Обединените патриоти" може да не са стандартни политици, но поне не сме двулични.

Казваме си истината в очите. Правим грешки, които са в наш ущърб, но не сме лъжци. Уви, така се губи доверие. Следващата година няма да бъде мирна и благодатна за "Патриотите". Много пъти сме говорили, че "съединението прави силата", но личното его и емоцията за съжаление надделяват. Това не е оправдание, но обяснение", изтъкна гостът на "Денят ON AIR".

В близкото бъдеще се задават евроизбори, които според Джамбазки са най-демократичните в нашата изборна система, тъй като дори с един глас преднина може водачът на листата на бъде изблъскан.

"Българските граждани искат да изберат водача си. Задължени сме на нашите работодатели – българските избиратели. Няма значение подредбата на листата. Трябва да се реши кое е най-доброто. Спрямо пакета за мобилността, известен като "Пакета Макрон", съм готов на краен саботаж.

Ако това бъде гласувано, България ще претърпи страхотни загуби. Ако изгубим законодателната битка, сме готови на мерки, който със сигурност ще се превърнат в новини. България има гражданско общество – давам за пример само оставката на Валери Симеонов. Едрите бизнесмени в арестите трябва да кажат на кого са давали пари, за да ги прикрива. Техен граждански дълг е", подчерта той пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
бизнесът винаги върви с победителите
21
1
 
13
 
! Отговори
Yan преди 5 години
"Едрите бизнесмени в арестите трябва да кажат на кого са давали пари, за да ги прикрива. Техен граждански дълг е", подчерта той пред Bulgaria ON AIR." А бре, ти добре ли си? Или ти хлопа дъската или ни правиш на ***!
20
2
 
21
 
! Отговори
Даскала преди 5 години
Срам ме е от такива евродепутати като тоя тука!Хем против ЕС , хем се натискат за заплатата !Жалка работа сте Джамбазки , много жалка!
19
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не повтарям г-жа 22! А Думбазки иска пак да е еуродепутин! Както и Андрей Новаков, който преди месеци пухтеше самодоволно из телевизиите как защитил българския тиражия, до вота през май уж нищо зло няма да се случи, а ако искат и след това да са добре пак да го изберат.!
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тоя ли е ушев?Няма да гласувам за него.
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-после някой да го каже! Докато има бедстващи и страдащи от недоимък хора, не може да се говори за гордост. Само че това го кажи на министър-председателя, защото ми се струва, че той не е на същото мнение.
16
3
 
19
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Този патрЕотарен евродепутат е олицетворение на нищонеправенето и безхаберието, но за сметка на това получава огромна заплата. Никаква полза от него, за оглозгания от неговата партия и герберастите народ.
15
11
 
1
 
! Отговори
Геро преди 5 години
ДИРЕКТЕН ОТГОВОР - ОТ 30 ГОДИНИ НО РУСНАЦИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бедния е в немилост от държавата, защото на политиците, бедните хора не са им мили, дори напротив -дреме им.
13
4
 
27
 
! Отговори
Този е ченге преди 5 години
На един протест , този опита да ме блъсне към полицаите и изяде две тупалки , бягайки към ченгетата.Само мишки предават Македония на чужди господари и ние ще отмъстим жестоко.
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В немилост не означава в бедност и няма общо с финансовото състояние. В немилост значи, че не се ползваш с подкрепата на някого, не си му мил. Изразът е изпаднал в немилост пред...еди кой си (или изобщо пред всички). Сега, дребният гей може да иска да си измисли нов български език, не знам. Като му е толкова жал, кога, ако изобщо някога, е дал един лев за благотворителност или на някой просяк?
11
3
 
23
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Ментора бай Иван"Явно е че на тоя джамбазин само изборите му са в акъла!Ами ако не те изберат патрЕоте?"---Не го мисли, Бай Иване. Всички от квартален партиен отговорник, на която и да е партия, са си оплели кошницата.Родата и любовниците им отдавна са по служби и агенциити, държавни служители, и с оръдие не можеш ги бутна, а тези, които са помагари за уреждането на някоя далаверка на едро и дребно, са с авоари в банките, че и внуците им да не работят.Демагози са всички, герб обаче-най!
10
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гномчето го е страх да не се раздели с Брюкселската си заплата от 20 000 евро. А се докопа до нея след много лаене срещу Брюксел.
9
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много нагло е това македонско джудже.
8
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
комунистически изрезки, набъбващи в болшевишка, помийна яма.
7
2
 
50
 
! Отговори
вижда се преди 5 години
А със шведите кога ще се справите ,защото дядо беше обран пет пъти ,и сега спи с брадвата !! Ние държава от ЕС. ли сме , или или бананова република !
6
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясно идат избори, в чужбина всичко му е на тепсия.А тука водата струва 3.40.Сегали се сети?Друго е да вземаш 8000 евро минимум,a наще заплати 400евро можеби.Стига глупости всички в затвора.А мо кой да ги вкара?
5
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В немилост ,значи , в бедност. Един човек се намери да каже нещо наистина хубаво и вярно, но няма кой да го оцени.
4
11
 
38
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Подла твар!Хареса му европейската заплата....
3
11
 
30
 
! Отговори
V преди 5 години
Национален предател взел от чужди ръце един милион евро за да го няма южен поток ;) Сбогом брюкселски ,,националисти,, Да не стане така тия някой ден да отидат да живеят в тяхната родина брюкселия ,защото нсо не осигурява охрана на бивши евродемагози ,ааа евродупитати ;) В бг има още два вида вредни националисти руски и турски. И те немат място тука ;)