ГЕРБ стяга редиците! Готви форум за подготовка за вота

Претендентите за евродепутати – ясни до 20 февруари
179
ГЕРБ стяга редиците! Готви форум за подготовка за вота
Снимса: Булфото, архив

На 20 януари ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща в София за евровота и местните избори през следващата година.

Още по темата

По време на форума Националният предизборен щаб ще представи всички мероприятия и организационни дейности, които трябва да извършат общинските, областните и националният предизборни щабове на ГЕРБ.

Във форума ще вземат участие членовете на Изпълнителната и Контролната комисии на партията, депутатите, евродепутатите, областните и общинските ръководства, кметовете и общинските съветници на партията, както и министрите, допълват от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на Националната предизборна среща ще бъде обявена и инициативата за провеждане на Национален граждански диалог по основните секторни политики във всички области на страната.

Гражданският диалог ще е под мотото: "Европа в нашия дом" и ще се проведе в периода от февруари до април тази година.

А иначе днес ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб за предстоящите избори.

По време на заседанието е била утвърдена структурата на Националния предизборен щаб, който ще се ръководи от Цветан Цветанов.

Решено било в периода 7-11 януари Националният предизборен щаб да изработи методическите указания, хронограмата и организационната подготовка за сформиране на областните и общинските предизборни щабове за двата избора. Утвърждаването на щабовете ще приключи до 20 януари.

На днешното заседание Националният предизборен щаб е обсъдил и сроковете за провеждане на събрания за номиниране на кандидати за евродепутати и организационната подготовка за кампанията за европейските избори.

Номинационните събрания трябва да се проведат и да приключат до 20 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
22
 
! Отговори
Работяга преди 5 години
Цвъки, Цвъки, корупцията, кражбите и простотията на твоите герберски калинки, са единствените неща, които работят безупречно в България.
78
17
 
2
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До гробокопача. Хе-хе, аз съм си добре, а ти пак с празните приказки. Но едно е вярно в писанката ти - печели по-добрият воин. Познай кой (с индианско име е).
77
20
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 73 червен анонимник. Абсолютни глу.пости и неверни неща си написал. И като са толкова лоши ГЕРБ защо мнозинството ги избира пак и пак? Защо бе, *** червен? Айде обясни, ама не ми пиши, че народът е ***, защото няма как да докажеш, че ти си по- умен, а и обиждаш над един милион българи. Отговорът го знам, може би и ти го знаеш, но ти пречи завистта и злобата.
76
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е целта, да нямате алтернатива и да гласувате за гeрбераслъка докато сте живи. Дeбелия иска още 20 години да е на власт, тамън да стане мултимилиардер.
75
18
 
4
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Бойко Борисов ще мине по-години на управление другаря Тодор Живков!!!Грантирам ви!!!Печели европейските,печели местните, печели и парламентарните избори!!!Бойко Борсов започва изборите с 1000 000 гласа сигурни твърдо ядро, които са му сигурни!!!Агент Кийран Флипс!ЦРУ!!!
74
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много труден избор,хората са разочаровани от ГЕРБ,но и не виждам каква алтернатива може да имат.
73
3
 
22
 
! Отговори
данъкоплачещ преди 5 години
Разкарай се бе, *** !Няма ли скоро пак да ходиш на "молитвена закуска"при краварете, пардон - при партньорете?
72
22
 
1
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Заради *** се скарахме със съседа на новогодишната маса. Наближи полунощ и нашия вика дай да сменим канала да видим какво ще каже Президента. Аз му отговорих че не ме интересува и ще гледаме планета. След това му казаха Ако ме уважаваш няма да гледаш ***. Уважаваш ли *** или не ме уважава? И той вика айде наздраве усили музиката. Пуснах телевизора на макс и продължихме до 4 часа сутринта. Много цигари сме изпушили пепелника беше пълен на обяд като станах.
71
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 70 *** не ме трии ако те набарам платен гербажийски *** ще ти тегла ножа, ти си платен а а з не съм от БСП и не съм платен 6 милиона не ви иска .20 процента гласуват за вас.
70
2
 
21
 
! Отговори
Отвратен преди 5 години
Няма по страшно нещо за съвременна България от гeрбераслъка... сикaджийска, физкултурническа прoстотия!
69
2
 
17
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
ГЕРБ е на тест на тези избори.Ако не ги спечели убедително ще слезе от властта.
68
2
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До ВасилевПо-важни са местните избори;))) Поне за мен. В Европата, ние няма какво да правим и какво да търсим от нея, но виж, местната власт е друга бира. Тя решава нещата именно на ниските нива, където живеят гълваците. Именно да пробием кратуната на гълвака, за да вкараме в нея лъч светлина, това наистина е една трудна задача. Затова, търсим крайната победа, не временно спечелените битки, наречени избори.
67
20
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Политическа прогноза на стария хъш СТРАНДЖАТА:*** вече е на ясно, че никога няма да се докопа до властта и ще се самономинира за евродепутат...
66
3
 
8
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 5 години
Много са редки редиците във Вършец, ако изобщо някой те помни...
65
20
 
1
 
! Отговори
Василев преди 5 години
БСП е партия на миналото!!!Тромава, застаряваща, оглупяваща,загасваща!!!ДПС могат да хи издухат на изборите!!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!
64
22
 
2
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Искам да видя физиономията на двама човека, след изборите!!!Румен Радев и Корнелия Нинова, и само да не направят гафа с Иван Костов, да кажат , че българския народ не ги е разбрал!Защото те са умните,мъдрите и учените , а ние сме д.ебили.те!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!
63
3
 
21
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До ИзнервенНе се нервивай, герберче, вие печелите, защото народа е глъв, но печелите много трудно, изнервено;))) и все на ръба. Затова ние искаме, непрекъснато предсрочни избори, защото това "на ръба" е висене над пропастта;))) Един ден ще ви бутнем в нея и ще ви убием. Нищо лично. Това е война. Печели я е, по-добрият воин.
62
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БaйфиданПо-големи комунисти от гербаджиите няма. Окрадохте и съсипахте страната. Гербаджийския октопод е впил пипала навсякъде - медии, телевизия, институции. Дива корупция, липса на инвестиции, топящо се население. Държавата е в окаяно състояние. На всеки пост е сложена калинка или парaшутист. Некадърни и крадливи, но верни и послушни на партията. Ченгеларщина и мутресьoрство в едно. Мама ви комунистическа гербаджийска....
61
16
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До гробокопача. Дрън-дрън, бля-бля. Много думи и нищо в тях. Пак ме прочети - не става с ялови драсканици по сайтовете, с обиди и вулгаризми. Това само показва слабост и безпомощност.
60
14
 
2
 
! Отговори
Професор преди 5 години
До СтранджатаАбсолютно точно. Ние с Вас сме като Лаурел и Харди. Като Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер. Като Левски и Ботев. Като Бъд Спенсър и Теренс Хил и т.нт.Само ГЕРБ да живее Генерал Борисов!