ГЕРБ стяга редиците! Готви форум за подготовка за вота

Претендентите за евродепутати – ясни до 20 февруари
179
ГЕРБ стяга редиците! Готви форум за подготовка за вота
Снимса: Булфото, архив

На 20 януари ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща в София за евровота и местните избори през следващата година.

Още по темата

По време на форума Националният предизборен щаб ще представи всички мероприятия и организационни дейности, които трябва да извършат общинските, областните и националният предизборни щабове на ГЕРБ.

Във форума ще вземат участие членовете на Изпълнителната и Контролната комисии на партията, депутатите, евродепутатите, областните и общинските ръководства, кметовете и общинските съветници на партията, както и министрите, допълват от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на Националната предизборна среща ще бъде обявена и инициативата за провеждане на Национален граждански диалог по основните секторни политики във всички области на страната.

Гражданският диалог ще е под мотото: "Европа в нашия дом" и ще се проведе в периода от февруари до април тази година.

А иначе днес ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб за предстоящите избори.

По време на заседанието е била утвърдена структурата на Националния предизборен щаб, който ще се ръководи от Цветан Цветанов.

Решено било в периода 7-11 януари Националният предизборен щаб да изработи методическите указания, хронограмата и организационната подготовка за сформиране на областните и общинските предизборни щабове за двата избора. Утвърждаването на щабовете ще приключи до 20 януари.

На днешното заседание Националният предизборен щаб е обсъдил и сроковете за провеждане на събрания за номиниране на кандидати за евродепутати и организационната подготовка за кампанията за европейските избори.

Номинационните събрания трябва да се проведат и да приключат до 20 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
9
 
1
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До байсиктирдан. Ама ти явно не си разбрал какво съм написал. Колко мача минаха?
58
3
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До БайфиданТова е война. Една битка печелиш, друга губиш, водиш челни фронтови сражения. ГЕРБ управляват, но много трудно и все на ръба, подпряни на Патерици, които са крайно крехки и неудобни. Това го дължите на нашата военна офанзива. Благодарете се, на това, че народа е Глъв. Ако не бе, нямаше да спечелите никакви избори;)))Вие сте едни прости *** и интелигентни хора като мене, отвсякъде ви го вкарват. Но, народа е Глъв!
57
16
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Да управляваш цели десет години... - и да си първа политическа сила... - това за България е прецедент... - обикновено след шестия месец управляващите губят популярност...
56
2
 
12
 
! Отговори
Байсиктирдан преди 5 години
Ще видим какво ще стане, коментара след мача.
55
4
 
15
 
! Отговори
Гей двойка преди 5 години
Тиквата и Цецо са прикрити гейове, съобщават източници от централата на ГЕРБ.Двамата отдавна не се интересуват от жени, а са влюбена двойка. Когато били насаме сексът между тях продължавал с часове. Даже, много често правят операции на Тиквата за стягане на халката, но лекарите лъжат, че това била операция на менискуса.Двамата са заснимали поредица от гей-порно видеа, които се разпростаняват само в ограничен кръг.
54
5
 
18
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До ВасилевИзлизам и не гласувам за ГЕРБ, а за БСП,з а да го набутам тройно в чушкопека на Цветанов. тая гр.озна м.ъстия я мразя най-много;)))Как сме Василев, ти винаги си бил кух гербер;))) СМЪРТ НА ГЕРБ! АМИН!
53
3
 
16
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Какво ще кажете за държава,в която последната(3-та) инстанция на съда отменя собственото си осъдително решение,защото партията на подсъдимия е спечелила изборите?Е нема такава държава,ха-ха!
52
13
 
4
 
! Отговори
Курнелия крепи Бойко преди 5 години
*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.
51
19
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До всички, дето се напъват тук да пращат ГЕРБ в небитието, по затворите и тем подобни. А бе да ва *** в нещастните пророци, тези приказки ги четохме и слушахме още през 2013 - край, отиват си, изклахме ги и т. н. Сега сме 2019 и ГЕРБ още управляват. Та, да ви кажа, че с ялови призиви и закани на невзрачни червени драскачи тази работа не става.
50
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стягат се защото , голям ги тресе... страх
49
8
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Така е Професоре, ние един вид сме нещо, като светите братя Кирил и Методий...
48
19
 
2
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Излизам и гласувам за ГЕРБ, не ме интересува кой какво приказва и каква пропаганда , ще се излее до изборите!!!Мога и да ги плюя от време на време, но това показва,че сме критични и самокритични, иронични и самоиронични!Това сме ние избирателите на ГЕРБ, хора с най-нормални човешки прояви, не сме безгрешни идеалисти комунисти!!!Агент Дейвид Конъли!ЦРУ!!!
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Благодарение на Вас и Моя Милост форума е"Веднага се изложи, тук е "форумът"!Професор си по чушкопеци!
46
2
 
14
 
! Отговори
запознат преди 5 години
Цецо прави избори серия поредна!
45
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изобщо всички гербави *** сте напълно неграмотни.
44
8
 
3
 
! Отговори
Професор преди 5 години
До СтранджатаБлагодарение на Вас и Моя Милост форума е много четен дори от чуждестранни дипломати и посланици защото ние с вас двамата повдигаме нивото.
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив, така нареченият "професор" изобщо не знае къде се употребява пълен и къде кратък член.
42
8
 
1
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 38. А ти кой предлагаш да ни оправи? Само кажи кой, защото се изредиха всякакви, и после чети коментарите.
41
8
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
С такива характеристики са избирателите на ПП ГЕРБ...
40
2
 
7
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Забелязали сме, да ви .....майките гербераски !