Цветанов убеден: Евровотът ще бъде тежък!

Не трябва да подценяваме опонентите, заяви зам.-председателят на ГЕРБ
12 яну 2019 13:53, Александър Попов
132
Цветанов убеден: Евровотът ще бъде тежък!
Снимка: Булфото, архив

Цветан Цветанов прогнозира тежки европейски избори, като всяко едно подценяване на опонентите може да донесе в крайна сметка разочарование.

Според него оценката за кметовете на ГЕРБ хората ще дадат още на европейските избори, но партията счита всички свои кметове за успешни.

По думите му, евровотът ще покаже и какво ще бъде бъдещето на Европа през следващите пет години.

"Важно е да провокираме у хората повече еврооптимизъм", заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов продължи и словесните атаки към президента, който не изпълнявал ролята си на обединител.

"Последователността не е присъща черта на президента Радев, а единственото нещо, в което все пак можем да кажем, че е бил последователен - е да защитава интересите на една фирма".

На въпрос дали очаква партия на Радев, Цветан Цветанов коментира, че "амбицията е едно, но реалните възможности са друго. Заемайки се с такъв сериозен политически проект, трябва първо да си отговориш на въпроса каква алтернатива можеш да предложиш. За мен не е алтернатива да разделяш нацията и да всяваш омраза".


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
4
 
! Отговори
Пашата преди 2 месеца
До Цв.Цв.
Тежък много Тежък во Вие сте си го направили такъв Що ви е трябвало да си вкарвате Вълка в Кошарата и то го приютихте чак от Македония Учете се от Гърците вище как ги карат да се Гъзат В М Р О и Македония Умира а вие тук ги Възкръствате за да помагат на Б С П да ви Бият те саси върли Б К П Бите им Шута до като е време на тези Прасета
117
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да гласуваме масово, за всеки друг БЕЗ ГЕРБ!
116
1
 
8
 
! Отговори
ПЕТЪР КОЛЕВ преди 2 месеца
ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ОЩЕ ЛИ Е НА СВОБОДА? ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА!
115
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да, ще бъде тежък провал! СБОГОМ!
114
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЛОШО,МНОГО ЛОШО СВЕТЛАРОВ,КУЧЕ КАСИЧКА,ПРАСЕНЦЕ КАСИЧКА,ПРЕПЪЛНИХМЕ ТЕЗ КАСИЧКИ И ЗА КАКВО? ЕДИН ДЕН ЩЕ НИ СЕ ОТНЕМАТ!!!!
113
1
 
20
 
! Отговори
Цв.Цв. преди 2 месеца
Цветанов, евровотът наистина ще бъде тежък и не мога да разбера защо Б.Б. даде на теб ти да отговаряш за него. Ти си обикновен селяк, нискообразован и си свикнал с шменти капели да побеждаваш. 400 хил. платени ромски гласа, 440 хил. от държавната администрация плюс още 300-350 хил. герберски гласове и хоп победата е осигурена. Веднаж те хванаха с 300 хил. бюлетини в Костинброд, сетне мъкнехте чувалите с бюлетините в ЦИК.Ще те хванат и сетне ще станеш гост на бай Ставри, ей!Язък за милионите USD!
112
1
 
14
 
! Отговори
Станчо преди 2 месеца
Канцлерът Борисов май ще бъде принуден да подаде оставка след превръщането на РБ в пиратска държава (завземането на танкера "Бадр"), а Цецко ще води бащината дружина... Затова свири отбой.
Въпросът с оставката е неминуем и незаобиколим. "Капо ди тути капи" ще трябва да поеме отговорността ...
111
1
 
12
 
! Отговори
Джак преди 2 месеца
Еврооптимизъм ти е нужен на теб, за да станеш евродУпетат, че облагите са много! Бойкот на евроизборите, Братя и Сестри!
110
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ТОВА Е ПРИЗНАНИЕТО НА Ц.Ц., ЧЕ ЩЕ ИЗГУБЯТ ЕВРОИЗБОРИТЕ - ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!
109
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЕРБ МАЧКА БСП ПО ВСЯКА ТОЧКА ДА НЕ СИ СЛАГАТ ПРОЦЕНТИ БЛИЗКИ ДО ТЯХ!
108
1
 
19
 
! Отговори
Пипон преди 2 месеца
До Тина
Конкретно за Цветанов: като чуе името Радев той се претворява в овчарка на синджир и започва веднага : Ау, ау! Не му пожелавам, но така ще си умре от злоба към президента. Предполагам, че на гроба му някой ден ще изрисуват едно овчарско куче и ще издълбаят с длетото надпис: "Внимание, зло куче!"
107
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЕРБ пуснаха атаката над Радев , че синът му - непълнолетно момче - е участвало в побой в дискотека, че после се налага БТВ да се извиняват. С такива лъжи до момента държаха един електорат. Евроизборите ще покажат каква е подкрепата за ГЕРБ, а именно - нулева ! ТЕЗИ ИЗБОРИ ГЕРБ НЕ МОГАТ ДА КУПЯТ !
106
1
 
18
 
! Отговори
Цецо фон Шума преди 2 месеца
Хайде, хайде, един селянин от Шума с килийно образование се смята за политик!Много добре знае, че с гласовете на 400хил. роми и 440 хил. чиновници от държавната администрация спечели последните два парламентарни избори,и сега се перчи! Ако не бяха се отказали от електронно гласуване 2 млн. гласове от чужбина щяха да го смачкат, а сега наглее! Вари го,печи го, селянинът винаги е невеж, неук и наглец!
105
2
 
10
 
! Отговори
Викам:Времето е наше преди 2 месеца
нямаме ли Министерство на здравеопазването, лекари, хирурзи, санитари, служители на патологиите, крамациите и лопатеното загърляне да ги укротят тези сладури?Сложили, разиръш ли мъ, Цветанов да понася най-жестоките присмехулства обиди и заклинания, а той смело, с висока отговорност и несъкрушима вяра в утрешния ден поема цялата кал, лиги и уретрено-чревни материяли върху себе си.Вярата му в ГЕРБ е екстремно необятна, огромна по обем и невроятно дълга по хоризонталата, вертикалата и времето си
104
1
 
21
 
! Отговори
Тина преди 2 месеца
Има паник атаки като чуе РАДЕЕЕЕВ! Ох,завалията.Оффф,какво му стана бе?
103
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЕРБ са в европейско развитие , но иначе са си в медийния палеолит пропагандните им способности се изчерпват в мятането на камъни, съпроводено с дивашки крясъци. Освен това са и истински мазохисти все намират най отблъскващите типове да ги защитават, с нужда и без нужда, както например ЦВИНОКИО, а и други пезевенци от шайката.
102
1
 
27
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 2 месеца
ТОВА ПРЕЗРЯНО НИЩОЖЕСТВО Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА П.Г. ГЕРБ.МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ОСТАНАЛИТЕ ГЕРБЕРИСТИ.
101
1
 
21
 
! Отговори
Да де преди 2 месеца
Цвъцко, заедно с твоя вожд-еднокнижник, живеете в собствен разкош и нямате нищо общо с реалния живот на бедния и ограбен народ.
100
1
 
16
 
! Отговори
кеде кой какво и как преди 2 месеца
Паралеките в Помощно училище Вършец са били 4.
Първа - за I клас, за ученици от 23 до 32 години, нормално телосложение и глави
Втора - за II клас, за ученици от 33 до 44 години, с нормални глави и телосложения
Трета - за 3 до 6 клас за ученици от 23 до 44 години с по така глави и по така крайници
Четвърта - за от 3 до 8 клас с разширено изучаване на тичане смятане и премятане на български, унгарски и финладски за ученици и ученички от 33 до 55 години с разширени глави, голями уши и тесни рамене
99
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лайте си колкото си искате, ама неговата щерка е у Световната банка- собственност на фмилийте ротшилди рокфелери моргани шифове все хазарченца но тяхната 666 империя ще рухне скоро, не вашта.