Цветанов убеден: Евровотът ще бъде тежък!

Не трябва да подценяваме опонентите, заяви зам.-председателят на ГЕРБ
12 яну 2019 13:53, Александър Попов
132
Цветанов убеден: Евровотът ще бъде тежък!
Снимка: Булфото, архив

Цветан Цветанов прогнозира тежки европейски избори, като всяко едно подценяване на опонентите може да донесе в крайна сметка разочарование.

Според него оценката за кметовете на ГЕРБ хората ще дадат още на европейските избори, но партията счита всички свои кметове за успешни.

По думите му, евровотът ще покаже и какво ще бъде бъдещето на Европа през следващите пет години.

"Важно е да провокираме у хората повече еврооптимизъм", заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов продължи и словесните атаки към президента, който не изпълнявал ролята си на обединител.

"Последователността не е присъща черта на президента Радев, а единственото нещо, в което все пак можем да кажем, че е бил последователен - е да защитава интересите на една фирма".

На въпрос дали очаква партия на Радев, Цветан Цветанов коментира, че "амбицията е едно, но реалните възможности са друго. Заемайки се с такъв сериозен политически проект, трябва първо да си отговориш на въпроса каква алтернатива можеш да предложиш. За мен не е алтернатива да разделяш нацията и да всяваш омраза".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошото ченге казва лошите новини. После Доброто ченге ще ги отрече, ако се наложи, и ще си вдигне рейтинга от мръсния под.
48
2
 
8
 
! Отговори
Bg преди 5 години
Vie ste grupirvka ne partiq!Po- zle ot tursko robstvo e pri vas .Usvoqvat 100tina semeistva za drugite genocid.
47
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб имат твърд електорат около 12%, с който печелят благодарение на това, че българите не излизат да гласуват. Електоратът им са армията от държавни хрантутници, корумпираните дебелогъ зи милиционери и ония, кубинските питиета. Всеки го знае.
46
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо грозникът не е в затвора?
45
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ветанов е престъпник и мястото му е в затвора а не в новинарските блокове!!!
44
21
 
5
 
! Отговори
Хайде холан преди 5 години
До АнонименГерб не фалшифицират повече от 5%,стига опявай!Голяма работа.
43
4
 
18
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Та половината пари се получават веднага,а останалите-след преброяването в секциите.Така бароните нямат интерес да излъжат клиента.По тая схема бяха решени изборите в Пловдив,където Тотев висеше на косъм.Няколко хиляди гласа от Столипиново,купени в 6 без 10,решиха вота!Е,за Евровота няма кой да хвърля бомбастични суми,та малко ще налекнат нещата.
42
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако изборните резултати не се фалшифицираха, ГЕРБ никога нямаше да помиришат власт.
41
3
 
15
 
! Отговори
Мда преди 5 години
До Валери"...ромските гласове основно отиват към сараите и *** 20"Много остаряла информация!БСП-то изгуби тия гласове още в края на 90-те,а ДПС ги прилапа и не само с голи обещания,а с реални неща(примерно имунитет пред закона).Обаче в последните 10 години всичко се промени и парите са решаващи!Всеки районен циг. барон организира подопечните си да гласуват организирано срещу фиксирана сума и други неща.Самия той се свързва с купувачите и преговаря за цената.Половината пари-веднага,а остана
40
2
 
29
 
! Отговори
Все преди 5 години
Си обещавам че няма да чета плювните на този след като съм обядвал и забравям......А после по.връщам от гнус! Ега ти з.лобар.я
39
3
 
31
 
! Отговори
Хм преди 5 години
До РешетниковНе знам кой пише на Радев речите,ама се справя напълно задоволително.Виж авторите на Плевналийските речи се провалиха с гръм и трясък,хеле художественото оформление.
38
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербо лай нарът фалшификатор. Идолът на простото население.
37
5
 
32
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Цецовата мъка май е за ро.м.ските гласове,които обикновено осигуряват победите на ГЕРБ.Покрай събитията във Войводиново да не вземат да лъснат неговите схеми за платено гласуване!Щото в последните години всичко е добре организирано-бароните набират сигурни бройки гласове,които продават на който предложи повече.А е ясно че парите са у ГЕРБ,дето се вика-и да бръкнат от джоба си,после ще си го върнат от еврофондовете чрез поръчките.
36
5
 
37
 
! Отговори
Е, няма начин преди 5 години
Само като видиш физиономия та на физкултурника и всякакъв оптимизъм отпада.
35
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо не пропуска случай да нападне президента. Това е още от самото начало, когато президента каза, че Цветанов разбирал само от апартаменти.
34
4
 
30
 
! Отговори
я па ти преди 5 години
Какъв е тоя мерак цецов да ни оправя.Да оправя жена си,ние ще се оправяме сами.
33
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При все че България се напълни с руски бежанци, русофилската диаспора намалява катастрофално.Не случайно Радев и Иво професоро непрекъснато пеят по медиите и пенсионерски седянки заупокойна за тяхната Задунайская губерния !
32
4
 
18
 
! Отговори
Аванти Цецко! преди 5 години
каквато и да е държава и с каквато и да е нейна разузнавателна слузба да е привлекла Цветанов - това е единственно за да премахнат от политиката Борисов.Цецо да не е луд да се свързва с държаи където е криминализирано когато към тъщи несъвсем по зетьовски се отнасят наякои като карат тъщите си да им намират парите из сандъците, с които тъщите лакомо си копуват апартаменти, а крайа на краищата после зетьовете принуждавът тъщите си да им продадът на занижени данъчно легални цени съшите тези апарта
31
4
 
32
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Ако Цецо и Боко са безалтернативното светло евроатлантическо бъдеще на България,то пиши я бегала работата.....
30
3
 
27
 
! Отговори
лошо цветане преди 5 години
Най-лошото е че тея си мислят че някой ги харесва и подкрепя! Живеят в няква заблуда че могат да балансират! Хем бабаитите покрай тях да крадат, хем народа да ги харесва, като санират 3 блока и направят 2 беседки с европари! Еми няма кал да стане това!