Цветанов убеден: Евровотът ще бъде тежък!

Не трябва да подценяваме опонентите, заяви зам.-председателят на ГЕРБ
12 яну 2019 13:53, Александър Попов
132
Цветанов убеден: Евровотът ще бъде тежък!
Снимка: Булфото, архив

Цветан Цветанов прогнозира тежки европейски избори, като всяко едно подценяване на опонентите може да донесе в крайна сметка разочарование.

Според него оценката за кметовете на ГЕРБ хората ще дадат още на европейските избори, но партията счита всички свои кметове за успешни.

По думите му, евровотът ще покаже и какво ще бъде бъдещето на Европа през следващите пет години.

"Важно е да провокираме у хората повече еврооптимизъм", заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов продължи и словесните атаки към президента, който не изпълнявал ролята си на обединител.

"Последователността не е присъща черта на президента Радев, а единственото нещо, в което все пак можем да кажем, че е бил последователен - е да защитава интересите на една фирма".

На въпрос дали очаква партия на Радев, Цветан Цветанов коментира, че "амбицията е едно, но реалните възможности са друго. Заемайки се с такъв сериозен политически проект, трябва първо да си отговориш на въпроса каква алтернатива можеш да предложиш. За мен не е алтернатива да разделяш нацията и да всяваш омраза".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
34
 
! Отговори
пъпеш преди 5 години
Това на снимката е Цветан Цветанов-кауна много приятна неандерталска кофа националния предател и българомразец. Ходи много често в чужди държави за да му дават инструкции как да бъде ограбвана България. Има доста основателни съмнения че е шпионин и агент на САЩ. По негово настояване се прекратяват много жизнено необходими за държавата проекти заради личната му обвързаност с Америка. Има съмнения че от САЩ го държат с компромати заради престъпната му дейност и минало. В момента е един от главатарите на ОПГ ГЕРБ
28
2
 
31
 
! Отговори
ama male преди 5 години
Цветанка, то ще е тежко да! И магаре да турят опонент на Герб пак нямате шанс! Хората ви видяха що за стока сте! Другото което ни е на сърце е, че се накрадохте вече. Взехте каквото можеше да се вземе, хайде стига толко! То човек трябва да има и малко срам и да си иде с малко достойнство поне!
27
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кремълската пропаганда е много яка в нета, но реално хората си гласуват за Европа !Русофилите пак ще злобеят до умопомрачение !
26
5
 
31
 
! Отговори
Анти гробар преди 5 години
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБАРИТЕ ДА ВИ ДОВЪРШАТ. ХА ХА ХА.
25
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите не искат евроазиатска перспектива !
24
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това на снимката е Цветан Цветанов националния предател и българомразец. Ходи много често в чужди държави за да му дават инструкции как да бъде ограбвана България. Има доста основателни съмнения че е шпионин и агент на САЩ. По негово настояване се прекратяват много жизнено необходими за държавата проекти заради личната му обвързаност с Америка. Има съмнения че от САЩ го държат с компромати заради престъпната му дейност и минало. В момента е един от главатарите на ОПГ ГЕРБ
23
15
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Какво толкова не е доволен Цецо-ще вземат 1 депутат повече от БСП и 3 повече от ДПС(други няма да има).Откъдето и да го погледнеш-все си е първо място,кво пък.
22
4
 
30
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Ако българинът е умен и мрази дълбоко Цецо и ГЕРБ, може лесно да вгорчи живота му до безкрай. Нужно е само БСП да спечели евровота с 0,1% и Бойко си подава оставката. Защо? Защото губи възможността да бъде "европейско лице" и да пропагандира "европйско развитие", крадейки на воля от последните еврофондове. Съзнанието на електоралният ***, трябва да се освободи от клишето Бойко = десен, Бойко = демократ или Бойко = Европа. Всичко това, не е Бойко;))), какво ще е, го определяме ние.
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Што бе цецко
20
9
 
0
 
! Отговори
Testevigiplastat преди 5 години
Tesi darti dementirali pensioneri bg generali da otivat v bulgarskite universiteti pri bulgarskite kandidat doktori, zabolekari, advokati, sadii, bankeri, finansisti, prokurori, psihiatri, psiholozi, zabotehnici, medicinski sestri, injeneri, himici, arhitekti, profesori, akademici i pravi do daski i ekrani i lichno da pitat s referati za kachestvata i kolichestvata na jelanite im iztrebiteli, poddrajka, rezervni chasti, motori, bombi, raketi i drugi vidove ubiistveni oraji s evrosmetka?!
19
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев да направи една евроазиатска партия, да побие руското знаме на Партийния дом, да сложи москвската елхичка отпред, та да се знае, че не случайно Премиер, Президент и Парламент се водят на руски адрес - княз Александър Дондуков - Корсаков - 1, 2 и 3 !!!
18
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо знае как се печелят избори и конкурси. Той може да избере дъщеря си за управител на Световната банка, но не знае как е конкурс на английски.
17
1
 
22
 
! Отговори
гусин преди 5 години
Какви другари,бе.Сега вече всички ние тука парле ву франсе!
16
29
 
4
 
! Отговори
Ама преди 5 години
Другари,давайте повече плюнки,каква е тази слаба работа!Не се излагайте,за какво ви е сложил на смяна др. Кутев,моля по сериозно,ние сме на пленум!
15
0
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Милите они, що така гледат тъжно, нали им е добре 😂Или вие си мислите- тия имат пари и са си екстра хахахахНа всички които мислят така им пожелавам да имат възможноста да се доберат до такива позиции ✌️👌
14
4
 
53
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
ОМРАЗАТА НА ГЕРБ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА--- ТРУПА ЕДИНСТВЕНО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ В ПОЛЗА НА РАДЕВ-- ДА ЖИВЕЕ ПРЕЗИДЕНТА !!
13
3
 
39
 
! Отговори
българин преди 5 години
Към този изпитвам само огромно отвращение !!
12
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги има изход.Ако не си евродепутат,почваш работа в Св.банка при Кристалина.Слушкаш ли,ще има папо.
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тея дето са близко до паничката на герб са си мн добре - проекти,програми,службички .тея дето безчинстват,грабят,не работят,Но гласуват за герб и те са си екстра.останалите бачкат за 600лв заплата и плащат данъци,такси и какво ли не ,та да ги хрантутят.
10
3
 
36
 
! Отговори
друг преди 5 години
какъв интелект лъха !!каква честностблагодарение на завладяващият си..чар Гръб ще спечели с 120 % този може да направи така че и ким да не го изберат в северна корея, но пък да го изберат в сащ!!учете деца, защото без образование , само с вършец..ще изглеждане като този оран *** тан. Нещо за работа за заплати да каже ??Само избори и % / от комисион му са в главата/