Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните

Трябва да се прекрати гетоизацията, смята евродепутатът
12 яну 2019 10:00, Александър Попов
163
Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните
Снимка: Булфото, архив

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки се обяви не само за премахване на незаконните цигански катуни, но и за премахване на огромните имения на бароните.

"Трябва да бъдат съборени и отнети тези огромни имения на бароните. Трябва да бъде разрушено гетото. Има липса на справедливост в обществото, има малки наказания и това трябва да бъде прекратено, защото чупи самата основа на българското общество", заяви той пред Нова тв.

Още по темата
Той определи целия този процес като гетоизация, с която държавната администрация не иска да се справи.

"Отиваме при бароните. За десетки къщи и палати на барони съм извършил всичко, което е необходимо като административна дейност – питал съм НАП, Прокуратура, ДНСК, Агенция по приходите, но отговорите са безумни, те са измиване на ръцете. Сега вече ги имаме всичките и започваме да ги показваме. Трябва да се отнемат именията, които направиха телефонните измамници в Червен бряг, Плевен. Това са бароните. Там ще отидем сега", каза още Джамбазки.

Според него премахването на незаконните постройки във Войводиново трябва да бъде повод да се продължи решаването на проблема по този начин.

"За да не каже някой, че това е отмъщение, сега трябва да се отиде при бароните и трябва тяхното имущество да бъде отнето, за да започне действително решаването на циганския въпрос. Това трябва да продължи", подчерта Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименОлее верно аз забравих , че имаме прецедент ... Той само взима отношение когато Боко направи някой гаф
105
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРЕЗИДЕНТА ДА НЕ Е В МОСКВА,НЯМА НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ ПО СЛУЧАЯ.
104
8
 
11
 
! Отговори
Ужасс преди 5 години
Дей комуниста Винету ва??? АверА на Ердоган??? И на оня с белият чаршаф???
103
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще стане това като партиите печелят гласове от бароните ! Вече даже в гетата се продава дрога . Никой не ги закача защото носят пари в касите чрез кражби , имотни измами, телефонни измами.
102
9
 
15
 
! Отговори
родолюбец преди 5 години
Закона трябва да се прилага еднакво за българите както и за другите етноси.Социалистите минират обществото като създават понятия като Цар Киро, Барони и т.н.Турско робство, Русия освободител и други понятия от конюнктурен социалистически интерес подхранват расизъм и чуство за превъзходство у определени етноси. Това трябва ясно да се разбира. Необходимо българския народ да се самоосъзнае и да прекрати тази атака срещу българското самочуствие и самосъзнание.
101
1
 
22
 
! Отговори
има идр варианти.. преди 5 години
Иначе законите са страшни --дори външна тоалетна нямаш право да имаш иска се документи от хидронезнам си какви за подпочвени води отстояния --външната тоалетна трябва да е хидроплътна и да идва камион да я почиства и струва колкото половин къща--- ако се тръгне по буквата на закона в селата ще стане страшно и за българи иза роми...
100
4
 
5
 
! Отговори
има идр варианти.. преди 5 години
В много от селата който са по-далече изоставените къщи са много евтини купува я и прави ремонт който по принцип няма право до го прави ,но стройтелен контрол не се занимава ,ако няма жалба точно какъв е ремонта и дали има конструктивни промени --пък и това е по добре отколкото къщата да се срути и да затрие 10--15 човека е така се строй от бедни хора без пари -- дето се казва с пари и баба може. А българите си падаме по мръснишките номера ,а почнеш нещо едно телефонче и сградата долу...
99
4
 
4
 
! Отговори
има и др варианти... преди 5 години
В много от пловдивските села които са на 20 км около града повечето жители са ,,роми,,кметовете им отстъпват парцели и започва строителството, ама както знаете визи планове и прочие струват половин къща номера да се избегне , всеки става свидетел на другия ,че там е съществувала къща стара и това е ремонтирана и лека полека нещата стават и то много по-- евтино от ,ако тръгнеш по цялата процедура къщите са здрави не по-малко от на българите и така не живеят като животни което все пак е по-добре..
98
12
 
27
 
! Отговори
Хаххх преди 5 години
Зверски писъци на гладни турски ***!Това означава,че Джамбазки е на прав път!
97
3
 
5
 
! Отговори
първо четете ,после. преди 5 години
Много се пише ,че къщите им са незаконни , но аз съм се интересувал какъв е механизма за строежа на чисто новите им къщи и метода е почти законен с леко намигване от страна на местната власт това е в 90% от случаите не говоря за някой коптори или картонени бараки които са на най бедните-- така или иначе с ,,удостоверенията за търпимост,, държавата е приела компромисен вариант --там къщата е стара и законна но е забранена конструктивна промяна --това не се спазва ,но номера минава... с кмета..
96
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе, гледа да е водач на евролистата и да си осигури следващ мандат, и да ни се смее на акъла!
95
14
 
12
 
! Отговори
Кешан преди 5 години
Джамбаз, също като теб са разсъждавали турците, когато бастисаха селото на баба ти - Булгаркьой през юли 1913 година!
94
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей джамбазино нещо прикриваш май, не само на барони и на римляните,всички незаконни жилища строежи като хотели небостьргачи и тнт трябва да бъдат премахнати! Незконите Дюнини дюни дюни дюни дюните сьщо.
93
4
 
7
 
! Отговори
не ги слушайте въобщ преди 5 години
Валерито мълчи и не се обажда щото разбра ,какво идва за изборите, другите почнаха --умреме да влезнем в Европа правителството в което са и което точно ТЕ подържат е за пълна евроинтеграция ..те са в в 1890 г и ти говорят някакви лозунги Мизия , Тракия , Македония правят се на воеводи от хиляда и балканската война... За пълна евроинтеграция има условия и те ги знаят ,ако трябва да ги изброя ,но условията са в пълен противовес на техните приказки--просто си дрънкат и се мъчат да съберат
92
6
 
14
 
! Отговори
Питър преди 5 години
До TURKИменно защото са менте патреоти. Левски не е искал само държава на българите, а държава на закона и справедливостта, свята и чиста република. Тия искат само да напълнят търбусите.
91
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като го тледам първото 13 годишно ромче ще го нокаутира -- ама той няма да иде при бароните ,а праща другите ...
90
11
 
15
 
! Отговори
TURK преди 5 години
И ВСЕ СА С ТУРСКИ ФАМИЛИИ НАЦИОНАЛИСТИТЕ(ПАТРИОТИТЕ)-ДЖАМБАЗ-ов, КАРАКАЧАН-ов,СИДЕР-ов,СУЛТАНКА ПЕТРОВА.....ЗАЩО НЕ СИ СМЕНЯТ ФАМИЛИИТЕ АДЖАБА.....НАЛИ СМЕНЯТ ИМЕНАТА НА ДРУГИ ХОРА И МЕСТНОСТИ-СМЕШНИЦИ
89
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не си прав,защото само с приказки нещата няма да се оправят.Тези хора са във властта и от тях се очакват действия,а не приказки.Наслушали сме се достатъчно и на приказки и на обещания.Или трябва сами да вземем нещата в ръцете си?Тогава ще ни обвинят в самоуправство.Затова да прилагат законите еднакво за всички,а не да си правят тънки сметчици като наближат избори.
88
1
 
17
 
! Отговори
Фандъкова преди 5 години
Джамбаз, стига си дрънкал, ами започни да наказваш кметове, главни архитекти, ДНСК, МВР и всякакви служби които са бездействали докато гетата ударно са изниквали и са се разраствали. Да не би разните му там чиновници-безделници да не са забелязали какво се случва с гетата и ВЪВ гетата? Еле пък в София. Или пак ще им пуснете фандък?
87
2
 
13
 
! Отговори
Е преди 5 години
ТОВА МИШЛЕ ПАК ИСКА ЕВРОДЕПУТАТ ДА СТАВА....40 000 ЕВРО СА ХУБАВИ ПАРИ НА МЕСЕЦ.....