Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните

Трябва да се прекрати гетоизацията, смята евродепутатът
12 яну 2019 10:00, Александър Попов
163
Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните
Снимка: Булфото, архив

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки се обяви не само за премахване на незаконните цигански катуни, но и за премахване на огромните имения на бароните.

"Трябва да бъдат съборени и отнети тези огромни имения на бароните. Трябва да бъде разрушено гетото. Има липса на справедливост в обществото, има малки наказания и това трябва да бъде прекратено, защото чупи самата основа на българското общество", заяви той пред Нова тв.

Още по темата
Той определи целия този процес като гетоизация, с която държавната администрация не иска да се справи.

"Отиваме при бароните. За десетки къщи и палати на барони съм извършил всичко, което е необходимо като административна дейност – питал съм НАП, Прокуратура, ДНСК, Агенция по приходите, но отговорите са безумни, те са измиване на ръцете. Сега вече ги имаме всичките и започваме да ги показваме. Трябва да се отнемат именията, които направиха телефонните измамници в Червен бряг, Плевен. Това са бароните. Там ще отидем сега", каза още Джамбазки.

Според него премахването на незаконните постройки във Войводиново трябва да бъде повод да се продължи решаването на проблема по този начин.

"За да не каже някой, че това е отмъщение, сега трябва да се отиде при бароните и трябва тяхното имущество да бъде отнето, за да започне действително решаването на циганския въпрос. Това трябва да продължи", подчерта Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
7
 
! Отговори
барони,а преди 5 години
Късно е,либе,за китка!Мноого е късно!
85
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kakvi izstrebiteli iskate da kupuvate? Nali imate izstrebiteli kmetove i kmetski obstinski slugiteli, savetnici, partizani, yataci, arhitekti, injeneri, doktori, sadii, daskali, akademici, mediatori, profesori, psihiatri, pisateli, bamkeri, financeeksperti, hudojnici, arheolozi, prokurori, katadjii, mitnichari, piloti, lesovadi, agronomi, koniari, ovchari, generali, vinetkadjii....kakvi ogromni izlishaci ot izstrebiteli ste proizveli...za eksport li?! Kogo sha izstrebvate ve?!
84
5
 
4
 
! Отговори
ни са знай преди 5 години
Комунизъм в действие!Да живее комуната!Урааааааа!
83
2
 
11
 
! Отговори
Адвокат Морковски преди 5 години
Закона се задейства само при "гаф" така ли ?Досега къде беше Джамбазки?Не "кастрация" ,а прилагане на закона по-равно за всички за мутри ,за крадци на предприятия,за сутеньори, за корумпирани политици и полицаи,за митничари, за роми ,за директори на болници,за кметове.Правова държава без изключения!!!!Без ПРАВО няма държава има тирания!!!!!!!
82
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо не разбрах логиката, тези имоти на бароните незаконни ли са?Ако е така къде са блели всичките правителства досега.Иначе да всички баровци имоти които са незаконни трябва да бъдат съборени, независимо дали става въпрос за барон на малцинството, или поредния дворец на някое бивше борче .
81
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.. то не е само Радев, всички са се спотаили. ГЕРБ, БСП, ДПС... На патрЕотите им е поставена задача да стегнат редиците и тези ДПС. И щом в едно село започнахте още на другият ден да изпълнявате и прилагате законите, значи може в Понеделник това да се случи навсякъде. Но трябва и да се погрижите и за най-бедните, тези които нямат златни синджири, за жени, деца... затова, че пред камера(на маса) е много лесно! Всички чиновници и държ. служители да се хващат за работа,а не да ми се опл. за пари
80
4
 
9
 
! Отговори
Кви, барони, бе.... преди 5 години
Кви са тия "нацистки приказки" от комунистическо време???!!В тая Държава има ли закони????!!!Няма БАРОНИ---Има ЗАКОНИ, компир такъв ко!!!!
79
3
 
11
 
! Отговори
ВНС !!! преди 5 години
Тоя взима заплата 15 000 ЕВРО на месец заплата народна парА !!!!!
78
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми айде де.. Кога ще се събарят незаконните постройки в големите гета на София и Пловдив? Ние трябва да плащаме "изгубването" на тока и водата по мрежата и данъците.. Кога ще се забранят каруците пълни с *** за горене от ГРАДОВЕТЕ? Мръсен въздух в София ? ЕЕЕЕ НЕЕЕ цялата каруца с *** за горене.. ако ги мъкнат на гръб ще има по-малко за горене и по-чист въздух! Мисля ,че е елементарно или се бъркам?
77
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Турция в 2023 ще си иска терените от няколко държави включително българия!!! Затова насажда омраза към ромите в българия!!!"A ти към кой насаждаш омраза? Към турците! Защо насаждаш омраза към турците?Какъв си ти, че знаеш 2023-та какво ще се случи? Да не си Ванга случайно?Тръгнал си да приказваш някакви врели некипели също като Джамбаза. Популистки пpoстотии без покритие и без доказателства, само и само с идеята да може хората да намразят турците. Някой турчин ти е шляпaл жената или кво?
76
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Radev sa e skril pod krevata da ne go bie mastehata zaradi vandalizma na sina mu....moje i da e s tikso na ustata i varzan v semeiniia garderob do papillonkite..
75
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички гета в България са незаконни.Не смеете да ги пипнете,за да не си загубите електората.Но накрая същия този електорат ще стигне и до вас.И тогава му мислете...
74
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ром Джамбазов ли си Каракачанов ли си не ме интерва! Само говорите и боксувате от години на сам взимате огромни мазни заплати и нищо не вършите за Българския народ! Ама май и вие чакате гласове като дойдат избори от тия барони!
73
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представям си го жужето с чук в ръка как отива да събаря баровски палат. Смех.
72
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами прекратете я де.Досега къде дремахте?
71
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
старите хора по селата,които биват бити и ограбвани всекидневно......Старите хора по селата някои ги ограбват ромите, но такива като жумбаса ограбват всичките стари хора не само по селата ами и по градовете с обещаните но не дадени пенсии
70
2
 
3
 
! Отговори
Caigin преди 5 години
Maitap si pravite...patrioti.....ami ko praiat dance, chetnicite, hashovete, buntovnicite, haydutite, baretite, komandosite, tulenite, podvodnicharite, gorskite, polskite, lovdjiite, tankistite, artileristite, kashicite, komisarite, komandirite, pilotite, matrosite, kapitanite, majorite, polkovnicite, serjantite, efreitorite, rednicite, pojarnikarite, lazaretite, tilovacite, civilnite, caria, glavnokomandvastia....sichkite samo u koren i u bezmer li se zarovili v himalaikite ot shube?
69
1
 
14
 
! Отговори
Волен не Волен преди 5 години
Тия ОП сами на себе си са си опозиция доста шизофренично......
68
1
 
15
 
! Отговори
Хашимото преди 5 години
Само не знам каква разлика има междо командос и старите хора по селата,които биват бити и ограбвани всекидневно.....
67
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турция в 2023 ще си иска терените от няколко държави включително българия!!! Затова насажда омраза към ромите в българия!!! С цел сближение и омраза към българина А борисов със медия та му помага!!! След 3 години се навършват 100 год. От лондонския договор. Тиквата може Би не се и сеща.