Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните

Трябва да се прекрати гетоизацията, смята евродепутатът
12 яну 2019 10:00, Александър Попов
163
Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните
Снимка: Булфото, архив

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки се обяви не само за премахване на незаконните цигански катуни, но и за премахване на огромните имения на бароните.

"Трябва да бъдат съборени и отнети тези огромни имения на бароните. Трябва да бъде разрушено гетото. Има липса на справедливост в обществото, има малки наказания и това трябва да бъде прекратено, защото чупи самата основа на българското общество", заяви той пред Нова тв.

Още по темата
Той определи целия този процес като гетоизация, с която държавната администрация не иска да се справи.

"Отиваме при бароните. За десетки къщи и палати на барони съм извършил всичко, което е необходимо като административна дейност – питал съм НАП, Прокуратура, ДНСК, Агенция по приходите, но отговорите са безумни, те са измиване на ръцете. Сега вече ги имаме всичките и започваме да ги показваме. Трябва да се отнемат именията, които направиха телефонните измамници в Червен бряг, Плевен. Това са бароните. Там ще отидем сега", каза още Джамбазки.

Според него премахването на незаконните постройки във Войводиново трябва да бъде повод да се продължи решаването на проблема по този начин.

"За да не каже някой, че това е отмъщение, сега трябва да се отиде при бароните и трябва тяхното имущество да бъде отнето, за да започне действително решаването на циганския въпрос. Това трябва да продължи", подчерта Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мястото на джуджето жъмбаско е в затвора заедно с *** войвода за нац.предателство и продажба на гражданство. Трябва да почнем от там.
65
3
 
23
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Ти Джамбазки какво направи по въпроса, освен ,че стана милионер!
64
1
 
18
 
! Отговори
хей преди 5 години
А на политиците и правителствени те барони ще им вземете ли палатите?
63
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо заглъхнахте вие патриотите, услади ви се властта май, забравихте какво се репчехте, как сидер войвода крякаше патриотично и обещаваше, а сега е пръв защитник на статуквото. Идат пак избори и отново се събудихте, време е за баламосване на шараните, но май шараните вече са на свършване.
62
1
 
14
 
! Отговори
1000 преди 5 години
Трябват нови закони: Щом гражданин на България на 16 години, независимо от етнос, пол и религия не учи, няма професия и не ходи на работа трябва да бъде принудително стерилизиран и принудително изпратен на различни строителни обекти където да работи до усвояване на трудови навици и професия. Мисля, че разходите ще бъдат много по-малко от всички детски, социални помощи и други плащания. А ще има и по-голяма полза за обществото.
61
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните---------Кви "барони", кви "пет лева" бе!Единственото решение на всички проблеми в Бг е прилагането на закона - без значение от етноса, религиозната принадлежност и статуса в обществото!!!!!!Аман от дървени философи и толерантност!!!!!!!
60
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Каракачанов и Джамбазки използваха една хулиганска проява за трупане на активи и вот на предстоящите избори. .Тя работата ако се разрови повече да не се окаже, че са я и провокирали, че и недай Боже организирали.
59
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДЖАМБАЗКИ СТЕГАТЕ ЕЛЕКТОРАТ АМА ТОЯ ПЪТ ЧЕ СЕ РАЗМИНЕТЕ,ЩЕ ВИДИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН
58
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 55Какво ти пречат турските имена и на теб?Как постоянно с имената на хората се захващате, бе?! Това ли е най- важното?!Разрови се в интернет, чети, образовай се! Тук не е място за това. Тук пишат болни националисти.Това са стари фамилии, свързани с професии, занаяти или някакви физически белези. Хората ги носят с гордост, защото са признак на дълбока родова памет от много поколения. Принадлежност към знатен род понякога- Терзиеви, Абаджиеви, Арабаджиеви, Караиванов...
57
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за разлика от теб - аз имам имот във Войводиново!.А дали ти е законен? Да не го бутнаха фадромите? Ти ли си Салхо?
56
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя ке -леш от снимката, да не ми гледа толкова умно , че започва да ме дразни, само защото чрез простия народец успя да натрупа евраци в Европата и се помисли за голем мислител....
55
4
 
22
 
! Отговори
ПАТРИОТАРИТЕ преди 5 години
много се наперушиниха, че идат ижбори и никой вече не им вярва. Забравиха какво са обещавали преди да все надупят на ТИКВАТА
54
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много се преекспонира това "войводино" , а в действителност това е провокирано от радетелите на "интерграцията" и "затягане на синджира около врата на оФцете".цялата театрална шахматна картинка е повече от прозрачна... айде нЕма нужда !ами нЕма повече роби, верно е : белите роби свършИха, прогледнаха, отказаха играта на купуване "без пари"... а пък чер-ните роби на които разчитате (нашите и пясъчните) са от друго тесто, от което нема да можете да замесите хлЕб, макар и за черна работа.
53
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Защо всички български патриоти са с турски имена?"Ако става дума и имената Крум и Омуртаг са тюркски. И масово пра-българите са били с тюркски имена, просто защото са тюрки.Иначе едно време в Османска империя е имало данъчни облекчения ако човек премине към исляма. И поради тая причина масово българите, за да плащат по-ниски данъци, са се писали мюсюлмани. И после като идват руснаците и се сменя властта, същите българи отново са се обърнали наобратно към християнството. Обаче имената остават
52
6
 
4
 
! Отговори
Циник до 53 преди 5 години
Хейт? Ти обичаш ли ***?И за разлика от теб - аз имам имот във Войводиново!А ти си даул!
51
7
 
6
 
! Отговори
Циник до 51 преди 5 години
"Чрез насаждане на омраза се опитват да се закрепят във властта. Много достойна постъпка! Много патриотично!"-----Точно за такива като теб говоря - в предния си пост! Омразата е обоснована...има я...много преди Джамбазки и Каракачанов! Трябва да дадем трибуна на филантропитеците от БХК ...та те да ни проповядват - колко онеправдани са ***! Да замеряме с кал и малкото - позволили си да кажат истината! Типично по "нашенски"!Файдата е йок!
50
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо всички български патриоти са с турски имена?
49
6
 
3
 
! Отговори
Hatyce преди 5 години
Cambaski efendi, zasto v konaka na Voivodinci kato gledal gledal gledal i otglejdal nezakoniovoto prishestvie rodnini turisti v seloto , ne kazal na rayata po turskoto televidenie, v gazetite .....da idva pashata, da vadi fermana....da pokazva vilaeta....da pravi teskere, da sabira lirata...cambaski efendi, sen cok budala, sen cok sersem sem sem sem...
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не мислите, че е лесно да си джудже и всички да те гледат от високо.
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** 50Ти що не си гледаш хубавия живот в Германия?!Влизаш в сайта само за хейт.