Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните

Трябва да се прекрати гетоизацията, смята евродепутатът
12 яну 2019 10:00, Александър Попов
163
Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните
Снимка: Булфото, архив

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки се обяви не само за премахване на незаконните цигански катуни, но и за премахване на огромните имения на бароните.

"Трябва да бъдат съборени и отнети тези огромни имения на бароните. Трябва да бъде разрушено гетото. Има липса на справедливост в обществото, има малки наказания и това трябва да бъде прекратено, защото чупи самата основа на българското общество", заяви той пред Нова тв.

Още по темата
Той определи целия този процес като гетоизация, с която държавната администрация не иска да се справи.

"Отиваме при бароните. За десетки къщи и палати на барони съм извършил всичко, което е необходимо като административна дейност – питал съм НАП, Прокуратура, ДНСК, Агенция по приходите, но отговорите са безумни, те са измиване на ръцете. Сега вече ги имаме всичките и започваме да ги показваме. Трябва да се отнемат именията, които направиха телефонните измамници в Червен бряг, Плевен. Това са бароните. Там ще отидем сега", каза още Джамбазки.

Според него премахването на незаконните постройки във Войводиново трябва да бъде повод да се продължи решаването на проблема по този начин.

"За да не каже някой, че това е отмъщение, сега трябва да се отиде при бароните и трябва тяхното имущество да бъде отнето, за да започне действително решаването на циганския въпрос. Това трябва да продължи", подчерта Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пий си хапчетата ненормален фашага с турска фамилия,мястото ти е затвора,а не в ЕП!Няма да си правиш пиар на гърба на етническа война,никой няма да гласува за вас неразбра ли ве цайс!
25
4
 
24
 
! Отговори
Местен преди 5 години
Отскочете и до Горна Оряховица,кв.Гарата.Всички добре изглеждащи къщи са "ромски",работен стаж 0,ток - директно жица от стълба,под земята и в къщата.И това се вижда.
24
3
 
16
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Искаме да видим ограничаване на раждаемостта,принуждаване към спазване на закона,спиране на търговията с гласове и още други такива неща!Ти Джамби,какво направи по въпроса?Май нищо!Само приказки,които всички си ги знаем...Така че-СБОГОМ,не ни трябват такива като тебе и останалите ла.пачи от коалицията "Орел,рак и щука",дето всички се смятат за орли,ама всъщност са ******!Беше ви даден шанс и за 2 години напълно се провалихте!
23
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този може да тръгва към тях, да не чака другите. Или да го приберат на топло за провокация към насилие. Може при оня ром да го сложат в една килия.
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жъмбазов къде ще се криеш след евроизборите?
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбаски от както си в Политиката само бръщолевиш празни приказки , нищо нямаш зад гърба си с което да е похвалиш , само говориш а нищо не правиш , с това стана известен като Политик
20
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Джанбаски, защо не почнеш от Банев, Цветан Василев, Бенчо Бенчев, Митьо Очите, руските бастиони за изсмукване на българска кръв - Нефтохим, ЯЕЦ Белене и др.,....а ръгна у ромското гето да спасяваш родината от кръвопийците на народа !Опитвате се да правите избори с най-беззащитният етнос, като мобилизирате всичкия лумпениад - метежници, русофили, тунеядци и екстремисти !
19
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе жъмбаско ти виждал ли си барон? Каквото си жуже ако кихне срещу теб ще настинеш бре.
18
1
 
21
 
! Отговори
???? преди 5 години
Герб и ББ къде се скриха? Президента и той? Да не са в болнични, отпуска... липсват по новините от няколко дена. ББ само го споменават от време на време, как геройски се бори с Макрон, в защита на всички българи (до сега къде бляха и за там). Оказа се, че тираджийте хранят държавата и ,ако шофьорите почиват всеки месец, България ще се свърши.
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лилипутчето му се иска още да усвоява.
16
1
 
14
 
! Отговори
c4n0puS преди 5 години
САМО КОГАТО ГО ВИДЯ ЩЕ ГО ПОВЯРВАМ!
15
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Падението и опростачването на т.н.патрЕоти продължава...
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Там ще отидем сега", каза още Джамбазки." Да, бе да, смееш ли, а!
13
1
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Впрочем и ценноста на техните гласове може съвсем законно да бъде свалена-с машинно гласуване,без номера на партиите и разбъркване на подреждането при всяко гласуване.Който е неграмотен и не знае езика-гори,а ги има много и те са най-****
12
1
 
27
 
! Отговори
???? преди 5 години
Викате, починахте си по Бали, Куба, Дубай, Индонезия... и т.н. и сега можете с нови сили да ни баламосвате . с празните си приказки.... от 30 години лично аз ви ги слушам - как доброто и правдата ще се усмихне и у нас най-накрая... и те така. Някой хора си живеят царски, няма лошо, стига да не беше за сметка на всички балъци (възпитани и честни хора)!
11
1
 
37
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Джамбо,номерът с празните приказки тоя път няма да мине!От две години сте във властта и НЯМА НИТО ЕДНА ваша инициатива за реално решаване на проблема!Тия трябва да бъдат вкарани в пътя принудително,щом не желаят доброволно!А какво направихте вие-едно голямо НИЩО,само слугинаж на ГЕРБ за дял от баницата!Е,логично ще сте извън Европарламента(както се очертава)-хората знаят истината и вече искат ДЕЛА,а не празни приказки!
10
1
 
38
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Мвжду другото, аз имам някакво чувство, че в момента точно навреме се изкараха междуетническите проблеми, то ги има, но точно ей такива, като този ги създават и поддържат. Точно преди евроизборите и онзи ром, които заплашва българсите граждани. Проблемите идва от високо, ц.... и ....ганите много лесно могат да бъдат вкарани в ред, но на политиците не им е изгоден този ред. Най-големите проблеми идват от политиците, съда и изпълнителната власт. Това е.
9
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къв патриот си ти бе Дамбаз!?Шкембе имаш ли, печатница държиш ли, от авиоиндустрията разбираш ли????Ти си най-обикновен ....
8
3
 
33
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Пустите му евроизбори...пустите му 15 000 евро ...пустата му Европа...да живей България!
7
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а аз на евроизборите ще дам глас само за Ангел Джамбазки !