Атлантическият клуб в екстаз от избора за F-16, мечтае за F-35

"Поредна тежка битка с проруската пропаганда у нас е спечелена"
16 яну 2019 19:30, Красимир Ангелов
518
Атлантическият клуб в екстаз от избора за F-16, мечтае за F-35
Снимка: Reuters

Решението на парламента за придобиване на F-16V Block 70, което виждаме като прелюдия към F-35, има значимостта на решенията за присъединяване към НАТО или към антитерористичната коалиция след 9/11. Това се чете в Декларация на Атлантическия клуб в България, получена в БТА.

Още по темата
Решението има ключова роля не само за националната, а и за регионалната сигурност. Отваря възможности - в най-високи технологични орбити - на българската военна промишленост и авио-космическа наука с водещи партньори от САЩ и страните от НАТО, се посочва в декларацията.

Днес България влиза в ексклузивния световен клуб на операторите на F-16. Поредна тежка битка с проруската пропаганда у нас е спечелена в името на националната сигурност, отчитат от организацията.

„Обективността изисква да поздравим правителството и парламентарното мнозинство, приели решението, което прави България независима, Западна и глобалн.

Очакваме бързото формиране на квалифициран преговорен екип и незабавно начало на преговорите, с цел придобиване, при оптимални условия, на доказано най-добрия многоцелеви изтребител“, се казва още в декларацията от Управителния съвет на Атлантическия клуб в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
2
 
8
 
! Отговори
Българин преди 5 години
П Р И З И ВЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКАОстава месец до светия ден, когато ще сведем глави пред паметниците на Апостола Васил Левски !Вчера в Министерския съвет и в Парламента , ликуваха ГЕРБ и ДПС , като в турски конак, както ликувахаа турците и поп Кръстьо и кириак Стефчов ликуваха в деня на обесването на Левски. Ликуваха, че са предали идеите на Васил Левски!А Родината плачеше! Не плачи Майко!В СВЕТИЯ ДЕН, ДЕНЯТ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ!Против тази шайка от национални предатели, предали идеята за чиста и свята република, приемайки едностранно решението за закуп
325
1
 
3
 
! Отговори
Голем смех преди 5 години
Какво общо има авио-космическата наука с шофирането на самолет? Академици ли ще ги карат?
324
3
 
11
 
! Отговори
Обединени идиоти преди 5 години
Сега е добре да обучим и травестити, които ще летят с тях, съгласно *** правилата
323
2
 
22
 
! Отговори
Скъпо удоволствие преди 5 години
Два милиарда народна пара за да получат оргазъм шепа продажници.
322
1
 
1
 
! Отговори
поредния преди 5 години
Вече знаейки,че препоръките за купуване на "някакви самолети"идват от Брюксел.Макар,че под Антарктида,немците отдавна имат десетки стрелящи антигравитацийки/завъртане на магнитно поле обратно на завъртането на планетата/ и с това накараха 90% САЩ да се "приобщят"към +10%-НАТО.Но вече САЩ , Русия и Китай имат нечувани за аудиторията неща и започнаха да се дърпат на "13-те фамилий".А бегетата по-добре да купят два-да се пазят.
321
2
 
18
 
! Отговори
Митев преди 5 години
Всъщност, успяхме да убедим ***, че ако на момента ни платят 1.8 милиарда за осем самолета (които ще получат след осем години) и инвестират в завод, който ще храни 4000 американци, е страхотна сделка за тях! Велики и всемогъщи са американските методи и начини за оказване на натиск и влияние!Агент Ландън Донован! ЦРУ!!!
320
3
 
18
 
! Отговори
haha преди 5 години
Атлантическият клуб - ???????Кои са тези??? Некой да им е искал мнението?А да имайки предвид пристрастието им да си сменят ника на клуб на САЩ или нещо подобно.
319
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия и Китай са новите велики неевропейски държави и главен фактор в сдържането на САЩ. В същото време те са членове и на Съвета за сигурност на ООН, което означава, че стратегическите цели и интереси на Руската Федерация и Китайската Народна Република са много по-близки, в сравнение с тези на западните държави.
318
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ви е честита атлантическата корумпирана коалиция герб-вмро-дпс. Те продадоха националните ни интереси. Даже Валери Симеонов по телевизията вика как е избран най-нередовния кандидат, този, който не отговаря на 4 от 7 изисквания, как Грипен е доставил на Унгария а Швеция инвестиции 110 процента от стойността на сделката, американците доставили на Финландия и Моторола си преместила завода там. А на нас нищо. Пита с 16 самолета можем ли да спрем турските 600, гръцките 350, руската ескадрила вСърб
317
1
 
19
 
! Отговори
Съдба человеческая преди 5 години
От атлантическия клуб са поредното НПО, финансирано от САЩ за оказване на натиск. Едни ни натискат да купуваме Ф-16 (с мотор по технология от 1970г) за космически суми, други ни натискат да правим гей прайдове и да прокарваме гей образование, трети ни натискат да приемаме бежанци, четвърти ни натискат да храним и развъждаме роми, които да ни бият и убиват и т.н. ами това е живота на васалите без независима политика.
316
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрах откъде ще се намерят парите за изтребителите.Я нека някой по-умен да обясни.Може би ЕС ще ни ги даде по някаква Европрограма ?Или пак от смачкания народец.
315
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне да бяхме купили европейски изтребители. Все пак сме в ЕС. САЩисаните не ни броят за живи, някакво пушечно месо там, европейски кюрди. Построиха си паметник на американските летци избили хиляди жени и деца преди 75 години когато разбомбиха София. Налго, по-нагло, американско г*едо.
314
4
 
6
 
! Отговори
Бай Ганю банкянски преди 5 години
На гол тумбак - чифте пищови.
313
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези 8 таралясника струват колкото 2 АЕЦ-а.Ха-ха. Няма такава пародия на Държава.И срещу кого ще се бием.
312
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС + ГЕРБ = Ф16
311
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но винаги въпросът е: къде са парите? Имаме ли пари да платим накуп тези таралясници? И откъде ще отрежем разходи, за да ги платим от пенсии, от социални помощи, от заплати, от инфраструктура? Не са малко пари, след като се дават, значи отнякъде трябва де се отрежат. Или да се вземе нов заем, който допълнително ще ни зароби.Колко вече ти станаха заемите, Боку? Май никой не смее да пита. Само плащаме! И сега ще плащаме! Изтребители, заеми, лихви, комисионни.за изтребването на българския народ!
310
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В началото на годината лекичко се промъкна новината, че е възможно да вземем нов заем, за да си платим накуп изтребителите. Американски заем, както се разбра! Ей, направо далаверата на века купуваме изтребители в чувал, които ще получим след години, плащаме си обаче прескъпата цена накуп, и понеже нямаме пари, искаме заем от американците, които ни го дават с лихва! Жестоко! Култово! Фамозно!И днес обсъждат за изтребителите. Че ще ни изтребят всички българи, то е ясно, няма нужда даже и от война. Там, където други армии се скъсват от боеве и атаки, ние си го постигаме сами на избори, ка
309
2
 
2
 
! Отговори
до 376 преди 5 години
А България има ли ги ?Или ще Татко ще ми купи колело, ама друг път.
308
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези още малко ще кажат, че благодарение на тях е станало. Просто САЩ ни притиснаха и нещата се случиха. Атлантиччески клуб.... поредните ***. Ввсички видове ФИЛИ са точно това - ***.
307
3
 
13
 
! Отговори
тцтцтцтцтц преди 5 години
Русофобията е тежко заболяване . Грипен , руски самолет ли е ??? Радват се, ч е сме превърнали в колониална територия на САЩ , където всичко се решава след телефонни разговори с Вашингтон