Най-дългогодишният кмет у нас: Битка на изборите ще има!

На Северозапада е нужна инфраструктура, смята Златко Живков
16 яну 2019 12:35, Анисия Иванова
11

3045 гледания   |  Още видео
С петте си последователни мандата начело на община Монтана и близо 20 години в местната власт кметът Златко Живков със сигурност е най-дългогодишният управник на областен град в България. Предстоят обаче местни избори в цяла България.

Кметът на Монтана е сигурен: "При всички случаи битка ще има, без значение с какви хора и как". Все пак Живков не даде точен отговор дали ще се кандидатира за пореден мандат за кмет на Монтана, а сподели, че това ще бъде решено от нагласите на месните.

"Надявам се да приключим тази 2019 година много добре, защото имаме много проекти по оперативни програми. Подготвям се за изборите, но дали ще се явя в голяма степен ще ми бъде подсказано от хората", категоричен е градоначалникът в "България сутрин".

През всичките си 20 години като кмет на Монтана, Живков бива подкрепен само от една политическа сила - СДС. В Другите години той се явява като независим кандидат. Така смята да се яви и на предстоящия вот.

"Не ми пречи, че почти винаги съм с гръб към управляващите. Тези, които четяха лекции кой е политик, вече ги няма. Нямам притеснения", заяви кметът на Монтана пред Bulgaria ON AIR.

Той е сигурен, че по темата за слабо развития Северозапад може да се говори много.

"Нашият север е по-слабо развит от юга. В нормалните развити страни винаги северът е доста по-развит. Хубаво е да има по-голяма свързаност между районите. Нужна е инфраструктура", допълни Златко Живков.


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
ЧАРЛИ преди 3 седмици
Този смаза еволюцията. За 20 години не се появи нито един по- достоен. Тук права имат само "приятелските" фирми и хора.
10
1
 
1
 
! Отговори
Човек с Мустаци преди 1 месец
нема кадри от стадиона, нема кадри от спортист на годината, тва репортаж ли е или е кулинарно предаване?
9
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
знаем го всички, станаха милионери от проценти и това е ясно и на медиите. Заедно с местен - бивш СДС лидер и депутат - всички сделки и поръчки са синджир марка
8
1
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 1 месец
чудя се само, дали михайловградските псевдоджурмаля ще вземат едни 20 лева за коментари под статията, или пак това съдбовно дело ще се падне на иван пудрата...
7
1
 
8
 
! Отговори
Правописен шериф преди 1 месец
"от нагласите на МЕСНИТЕ" - хм, а постните ще имат ли думата? Редакторът да си скъса дипломата.
Иначе *** е наистина чудесен човек, дано се кандидатира пак.
6
1
 
7
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 1 месец
в сърцето на северозапада, новините почват, като по албанската телевизия "добър вечер, господин живков". докато хората отбелязват годината на ***, в монтана още е 1995.
5
3
 
7
 
! Отговори
БРАВО преди 1 месец
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МАФИОТ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА МАНТАНА--ИМА ЛИ ПАРИ --РАБОТИ-НЯМА ЛИ АВАНТА-ЗАБРАВИ--ОТ ВСЯКЪДЕ СИ ЧОПКА-МИЛИОНЕР--ОТ БЕДЕН ДАСКАЛ ПО ИСТОРИЯ-МИЛИОНЕР-ТОВА Е ЗЛАТИСТИЯ
4
18
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 1 месец
До Анонимен

северозападна българия трябва да бъде подложена на химическа атака, и след това неколкократни ядрени удари. от спрелтаците там нищо повече от разход на кислород не може да се очаква
3
2
 
10
 
! Отговори
Човек с Мустаци преди 1 месец
За тва градската легенда гласи, че е искал от "Язаки" такъв рушвет, че ония са отишли да строят чак в Хасково.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
в северозападна българия е най-качествената почва в европа. с най-качествен хумус и прочие....затова така се обезлюдява УДАРНО!
1
2
 
9
 
! Отговори
Да преди 1 месец
Браво на човека, но трябва още работа за да се съживи северозапада!