Сеят ли раздор новите изтребители сред Патриотите?

Атанас Стоянов: Комуникацията в ОП е дефицитна
Обновена: 17 яну 2019 06:30 | 16 яну 2019 22:20,
30

Има ли напрежение в малката коалиция след избора на изтребителите F-16? ВМРО подкрепи даването на мандат на правителството за преговори със САЩ, но от НФСБ и "Атака" гласуваха против.

"Днес е добър ден за българската авиация. Факт е, две от партиите не подкрепиха предложението на правителстото. Чакат ни динамични дни, има много какво да си кажем и трябва да си го кажем максимално бързо. Не е важно котката дали е бяла или черна, въпросът е да лови мишки. Нашата цел е да има коефициент на полезно действие", коментира депутатът от ВМРО и "Обединени патриоти" Атанас Стоянов.

По думите му комуникацията в "Обединени патриоти" е дефицитна. А от името на ВМРО Стоянов заяви, че причината не е в партията на Красимир Каракачанов.

Пред Bulgaria ON AIR Стоянов посочи още, че лидерите на "Атака" и НФСБ изказват своите тези през партийните си телевизии, а не в диалог с ВМРО.

"Каракачанов е човекът, който с конкретни действия предопредели крайното положително решение", подчерта гостът в предаването "Денят ON AIR", визирайки даването на мандат на кабинета за преговори със САЩ.

Атанас Стоянов увери, че ще се търсят максимално добри условия за България в 3 аспекта - цена, срок и плащане на новите изтребители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: F16F-16нови самолети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значение има кой те управлява след като той за да управлява трябва да е получил разрешение за това ....И Станишев щеше да избере ф-16 блок 70 ако ще да му ги доставят 2030 г. Все едно по време ва Варщавския Б-я да купи ф-16 --цялото ни политбюро щяха да строят БАН..... при държава която живее от помощи командва този които ги дава --т.е ЕС да ама и ЕС е създаден и командван свише....да не мислите че Европа е възстановявана 2-пъти безплатно с щатски капитал ?????
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зад всеки скандал стой една комисионна--като тя може и да не е непременно парична--вижте само как Доган след среща с с щатски дипломат коренно промени позицията си и застана като щит зад Бойко без да са в коалиция това просто бе заповед-вижте тецове имения управления --нещата в Бг са подредени от големия брат и просто на мнозина фенове на Путин им се изясниха че няма конкурс --монкурс---не само тук и на балканите е същото --само сърбите ще пострадат защото играят някаква двойна....
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен - Как допуснахме прости и корумпирани да ни управляват?има един крилат лаф: "Ти ли ме бутна или аз сам паднах?" Сам си се набутал, от тъпoтия!
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ф16+ инджирлик = ....
18
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но винаги въпросът е: къде са парите? Имаме ли пари да платим накуп тези таралясници? И откъде ще отрежем разходи, за да ги платим от пенсии, от социални помощи, от заплати, от инфраструктура? Не са малко пари, след като се дават, значи отнякъде трябва де се отрежат. Или да се вземе нов заем, който допълнително ще ни зароби.Колко вече ти станаха заемите, Боку? Май никой не смее да пита. Само плащаме! И сега ще плащаме! Изтребители, заеми, лихви, комисионни.за изтребването на българския народ!
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС + ГЕРБ = Ф16
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Атанас Стоянов: Комуникацията в ОП е дефицитна!"Ами, дефицитна! Само видимо е дефицитна. Така се псуват един друг на ум!... На майка, на леля, лично аннално...Обединено! Патриотично! :)
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как допуснахме прости и корумпирани да ни управляват?
14
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да могат янките да си оправят икономиката и финансите, ще трябва и ние да помагаме. Ще ни свалят поредната кожа. Ама ние вече сме си свикнали.Борисов много се постара да свикнем.Накрая ще стане като вица за оня, дето си учел магарето да не яде.Та и ние тъкмо ще свикнем - и ще хвърлим топа. Ама на кой му пука.
13
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
За някои сеят комисионни, за други-не.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди време мой познат коментира професията "шофьор на самолет"-няма да цитирам.Значи, когато българите започнат да си купуват нови западни коли, тогава е логично да си купят и нови самолети, дотогава ще се возим във втора ръка Форд и Фолцваген.С други думи,когато Андрешковците започнат да си плащат данъците, а бирниците престанат да крадят, тогава може и да се оправим.
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще почакам 5 години, ама ще си умра от смях когато самолетите дойдат и почнат да капят като зрели круши :) Като ония Кугър-и, дето не можеха да летят нощем, в дъжд или в студено време.
10
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За F 35 Пентагонът е похарчил 1.5 трилиона, и това е най-високата цена давана досега за разработка на оръжие. При това, самолетът се оказал доста калпав. Списание The National Interest е включило F 35 в списъка на най-лошите изтребители на САЩ.Обаче виждате ли колко сме хитри ние и ще си купим F 16Лично аз мисля, че управниците ни е крайно време да мислят перспективно. А перспективата е Русия, скоро НАТО и ЕС няма да ги има. Така, че купувайте Миг и Су, да не се наложи пак да сменяме самолети.
9
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Какво се чудите ?1. Грипен не е Миг2. Турция и тя е в НАТО, но си купува руско оръжие въпреки това3. Изборът на F 16 бе направен в разрез с критериите които страната ни бе поставила. Ф16 не отговаряше на три основни критерия и бе отхвърлен. А след това като пристигна тук един американски началник от третия ешалон, нашите клекнаха, омекнаха и напук на критериите си склониха.Срамно е за държавата такова поведение. Това не забелязват само *** като теб.
8
21
 
5
 
! Отговори
Какво се чудите ? преди 5 години
F16 е най-правилният и логичен избор, защото България е в НАТО. Ако бяхме във Варшавския договор най-правилният избор щеше да бъде(и беше) Миг. Толкова ли е трудно да разберете това червеноглавци...
7
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да дадем на американците 2 млрд. защото здравата са го закършили.Разработката на новият F 35 излезе на Пентагона 1.3 трилиона$ При това миналата седмица мин. на отбраната Шанахан, по повод на този самолет си оплю брадата да псува. Единственото цензурно което каза е, че разработчиците му от Локхийд Мартин и понятие си нямат как да направят изтребител 5 поколение.Затова ние ще им поемаме разходите за корупция - честито.
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За трите аспекта - цената ще е висока, срокът ще е дълъг, а ще ги платим наведнъж още при подписването на договора.
5
3
 
6
 
! Отговори
Мда преди 5 години
ДПС да измества ОП във властта....
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко в Бг е тежка корупцияПрез последните 10 години.Дадохте държавата на един криминален тип и шайката му.Колко *** народ е това просто не е истина.
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС+ГЕРП=F16