Джамбазки и Сидеров в една листа на евроизборите!?

Ще се размине ли кризата с листата при ОП?
20 яну 2019 07:45,
85
Джамбазки и Сидеров в една листа на евроизборите!?
Снимка: Булфото

Кризата в "Обединени патриоти" с листата за предстоящите през май евроизбори почти сигурно ще се размине, пише "24 часа".

Пред риска малката коалиция да се разпадне - така, както стана в миналия мандат с Реформаторския блок, от което да пострада и голямата - на ГЕРБ в случая с ОП, оставила на заден план надпреварата между враждуващите ѝ крила. За да не повторят провала на РБ от последните парламентарни избори, когато се явиха разделени и не прескочиха бариерата за Народното събрание, патриотите вървели към "мир през зъби".

Още по темата

За лидера на парламентарната група Волен Сидеров в медийното пространство от месеци се говори, че иска да се кандидатира за евродепутат. Той обаче досега не е заявил дали има такива амбиции, защото така или иначе до такъв разговор в коалицията ОП все още не се е стигнало.

Другият спряган водач - зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки, който и в момента е член на Европейския парламент, пък нямал никакви притеснения на кое място ще е вписан в нея. Причината - той бил достатъчно популярен и харесван и за него не било никакъв проблем да дръпне нагоре чрез номера на преференцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩЕ ВКАРАТ ДРЪЖКИ.... ПО МЕ ИНТЕРЕСУВА СЛЕД ЗАГУБАТА НА ИЗБОРИТЕ КОРНЕЛИЯ ДАЛИ ЩЕ СИ ХОДИ..
38
4
 
19
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Уважаеми сънародници, НИКОЙ от тези . не трябва даже да си помисля да се кандидатира, камо ли да бъде избран. Стига с тези овехтели мантри БСП, СДС, ГЕРБ, ДПС, Птриоти някакви и т.н. СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРАААААА!30 години безвремие. Трябват ни нови млади какърни амбициозни необременени личности, не партии и *** ламтящи за постове и заплатки.
37
2
 
7
 
! Отговори
до 39--с температу-- преди 5 години
--рата ! Генерал ама от страни ...трябваше маршал да го направят....
36
12
 
3
 
! Отговори
Курна Импексова преди 5 години
Бесеепе.., Беесепе.ее.е.е
35
14
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 5 години
Ние от най-българската партия ГЕРБ имаме най-силните и разпознаваеми евродепутати - всеки българин ги познава и обича и затова генерал Борисов ще управлява 40 години и ще надмине Тодор Живков! ГЕРБ ПОБЕДА!
34
8
 
10
 
! Отговори
ТИМ Варна преди 5 години
Абе, къде са ония наще *** от "възраждане"????
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те дори да са в една листа, пак враждите им ще продължат, понеже вота е преференциален!Хахах, поредния голям патриотав цирк ни очаква
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия, които са,способни да изброят без да проверяват в нета 4 гербави евродепутата поименно да ми цъкнат минус.. тези,които не могат да се изброят 4 гербави евродепутата да ми цъкнат плюс
31
4
 
9
 
! Отговори
Да, бе.... преди 5 години
Станат ли дупетати тия..... ШЕ ЦЪФНЕТЕ..... ХАХАХАААААА....
30
9
 
12
 
! Отговори
Брюкселец преди 5 години
Джамбазки е единственият български евродепутат, който ходи на работа! Останалите по цял ден си харчат заплатите по брюкселските бардаци за скъпи ***.. живея в близост до европарламента и само Джамазки съм виждал да се движи около него
29
8
 
11
 
! Отговори
Re преди 5 години
Сидеров нищо не е направил.Как да гласувам за него.Джамбазки също.Само позиций изразяват и толкова.Какви са им решените проблеми?По скоро само проблеми създават.
28
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Волен и АТАКА. Напрееееед
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Eto siderov blije sadnizite na gerb sa eu mestenze a dimionov debelia karaka4anov iskat ds se otarvat ot siderov da ama ne mai schte e
26
5
 
9
 
! Отговори
Историчка преди 5 години
До Анонимен 31ЕС е Орбан, Меркел, Мей, Макрон - кой е патриота тук, или някои робуват на спуснатите им клишета?
25
8
 
11
 
! Отговори
Rabotnik преди 5 години
Хайде изборите наближават и се започва разни кинтаджии да хвалят Шкембето, очко и белия Плъх... любовта не е безкористна
24
16
 
14
 
! Отговори
Историчка преди 5 години
Благодаря на патриотите, че спряха ГЕРБ и Станишев и Малинов за Истанбулската конвенция и документа от Рабат. Благодаря на Каракачанов за избора на самолет и отношението относно Воеводиново. Само затова си заслужава да се гласува за патриотите Джамбазки и Каракачанов!
23
7
 
21
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
Та въпросът сега е:Може ли да бъде създадена нормална патриотична партия в настоящия момент?Отговорът май е като в оня виц:Възможно е,но не е научно доказано.Българите по-скоро ще изчезнат,отколкото да се обединят около национална кауза,пък била тя и оцеляването на нацията...Във всеки случай време за чакане няма и ако не се започне веднага,то всички под 40-годишна възраст ще видят края на една 1300-годишна държава.
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПаметливКакво разбираш под "сериозна патриотична партия"? Обясни накратко, каква трябва да бъде тя? Какви ще са опорните точки и принципи, които ще следва една такава партия?
21
8
 
11
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
През годините на демокрация патриотизмът бе забранена тема,направо заклеймен!Големите партии или го неглижираха в програмите си или направо го отричаха.При това положение най-естественото развитие на нещата беше тоя вот да бъде обран от хора като Сидеров,Симеонов,Каракачанов и партиите им.Те може и да са отвратителни,но няма други свястни да се захванат с това.Виж ако се създаде сериозна патриотична партия,с реалистична програма и приемливи хора вътре,то 15% вот за нея е напълно постижим!Може и
20
14
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Уважавам много г-н Джамбазки, но тази турска фамилия не му стои добре.