Джамбазки и Сидеров в една листа на евроизборите!?

Ще се размине ли кризата с листата при ОП?
20 яну 2019 07:45,
85
Джамбазки и Сидеров в една листа на евроизборите!?
Снимка: Булфото

Кризата в "Обединени патриоти" с листата за предстоящите през май евроизбори почти сигурно ще се размине, пише "24 часа".

Пред риска малката коалиция да се разпадне - така, както стана в миналия мандат с Реформаторския блок, от което да пострада и голямата - на ГЕРБ в случая с ОП, оставила на заден план надпреварата между враждуващите ѝ крила. За да не повторят провала на РБ от последните парламентарни избори, когато се явиха разделени и не прескочиха бариерата за Народното събрание, патриотите вървели към "мир през зъби".

Още по темата

За лидера на парламентарната група Волен Сидеров в медийното пространство от месеци се говори, че иска да се кандидатира за евродепутат. Той обаче досега не е заявил дали има такива амбиции, защото така или иначе до такъв разговор в коалицията ОП все още не се е стигнало.

Другият спряган водач - зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки, който и в момента е член на Европейския парламент, пък нямал никакви притеснения на кое място ще е вписан в нея. Причината - той бил достатъчно популярен и харесван и за него не било никакъв проблем да дръпне нагоре чрез номера на преференцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
27
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Изобщо няма да се помръзна да гласувам на тези евроизбори. За какво да гласувам, за да може поредните некадърници да получават по 20 000 Е заплата и да си ветреят задните части из Брюксел, да ядат и да спят на аванта и насреща да няма нищо направено за България. Ай няма нужда! Нали оня доведения син на Сидеров беше в европарламента, какво стана, къде се покри!!!??????И с другите е така, само глупости плямпат, пари взимат и на кьорсофри ходят.
18
15
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българският народ май наистина е много пpocт. Защо ли? Ами защото тия от патриотичните партии са най-зле от всички. Това за което се борят е само омраза, ненавист, злини, лично облагодетелстване. Бият се с някви фантастични измислени врагове. А още има хора, които да им гласуват и симпатизират на тия.
17
16
 
25
 
! Отговори
Eksperta преди 5 години
Джамбаз пак се кани да се облажи в Европарламента , с Барекоглу и Сидерага ... разиграват театри с ромите нищо чудно да купят точно такива гласове, понеже никой нормален българин не би гласувал за тези национални предатели ...
16
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само така!Обогатените "патриоти" трябва да бъдат и обединени!Така членската им маса ще гласува монолитно за тях!Нема лабаво.
15
4
 
17
 
! Отговори
Ivory преди 5 години
Кога ще има национален збор на Атака,да не би Сидеров да се притеснява че може да го махнат като лидер на Атака.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До България на идиотитесигурно инженерката е роднина, затова така.
13
1
 
14
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Ако се явят в сегашния формат ОП имат НЯКАКВИ шансове за 1 евродепутат.Но по-вероятно е да нямат никакъв,т.е.ГЕРБ-7,БСП-6 и ДПС-4.При това положение Сидеров гори,щото за да е първи в листата,не знам какво трябва да направи,може би чудо.Иначе като оценка на политическата му дейност,която е към края си,какво да кажем?Може би единственото положително нещо е това,че показа наличието на патриотичен вот,че темата е актуална и има потенциал далеч над 4-те процента,които Атака печелеше през тези годин
12
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И с дявола ортак стават, само да се докопат до Европата и европарите.
11
35
 
6
 
! Отговори
атакис преди 5 години
Само АТАКА и Волен Сидеров.
10
5
 
26
 
! Отговори
България на идиотите преди 5 години
Ето заради такива като тази инженерката по-долу,дето казва че джуджето е най умния ни политик,България няма да се оправи.Докато има *** които да гласуват за Сидеров и компания страната ни все повече ще затъва.
9
0
 
46
 
! Отговори
къф русофил бе.... преди 5 години
Сидеров просто иска да се пенсионира с една приятна пенсия и да отпочине малко с младата си жена в Европа--тука цирка свърши време е за пенсия платена от ЕС....женевското езеро...Франция...слъчева Италия ,прохладните и оредени Алпи Ооооо ЛАЙФ.....
8
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен - Защо ни занимавате с Политически тру пове?политически тpyп, ама алчен, наяждане няма!
7
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен - Що ще дири из Европа точно той, който най-много мрази ЕС.Може силно да мрази ЕС, но е лудо влюбен в еврото, раздавано в ЕП!
6
27
 
7
 
! Отговори
инж Цв. Владова преди 5 години
До Анонимен Ще представи Евразия в ЕС, а това е необходимо, за да се коригират тъпотиите на либералите! Най умният ни политик и по стар обичай на българите- смятат най умните за луди!
5
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя на снимката олицетворява всичко най-пошло и отвратително в БГ политиката.Като го гледам получавам напъни за драйфане.
4
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама странно е, за какъв евродепутат ще се кандидатира Сидеров, редно е за евразийски. Що ще дири из Европа точно той, който най-много мрази ЕС.
3
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите ги харесват и двамата. Голяма дилема. Никой нормален няма да гласува за такива.
2
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белио лав да не му е свършило руското финансиране?
1
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софрата обединява вай-силно българина