Радев не бил нито балансьор, нито успешен президент

Дори нямал какво да отчете за двете си години мандат
219
Радев не бил нито балансьор, нито успешен президент
Снимка: Булфото, архив

Росен Плевнелиев, президент на страната от 2012-2017 година, остро критикува дейността на президента Румен Радев и подчерта, че той не изпълнява основните задължения на институцията - да е символ на баланса, да има открояваща се външнополитическа роля и да има обединяваща вътрешнополитическа функция, предаде БНР.

Още по темата

В деня, в който се навършват две години от встъпването на Румен Радев в длъжност, предшественикът му обясни, че неуспехът на президента не може да бъде успех за нито един от българските граждани, затова се надява, че на "Дондуков" 2 ще има промяна в курса.

"На днешната дата всички президенти досега даваха пресконференции, за да отчетат какво е свършено през годината, но президентът Радев реши да не прави пресконференция. За мен това е донякъде обяснимо, защото се чудя какво би отчел като свършено в тези две години, през които той, според мен, игра ролята на опозиционер, а не на президент. Все още се надявам, че генерал Радев ще се превърне в президента Радев", отсече Плевнелиев.

Росен Плевнелиев беше в Русе, за да изнесе лекция, посветена на професиите на бъдещето и развитието на икономиката.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре,че беше ти да обединиш нацията,та сега да има какво да се разединява.Ха,ха,ха!Нелепост,след нелепост.Брътвежи,незначещи нищо.
84
25
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 97Ей, най-ме кефите пенсионерите-путинoпитеци, като започнете да говорите от името на "НАРОДА". Това е някаква реминисценция от соца, когато пак така се отъждествявахте всички каскети :))) Ами ето на, аз съм "НАРОДА" също и не съм гласувал и няма никога да гласувам за такава безгласна буква и подлoгa като Радиф. Джeдъp Десо е по-голям мъж от него
83
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народа обича президента Р.Радев и пак ще гласува за него.А това недоразумение е вече в историята и дори не заслужава да го коментираме.
82
38
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Колхозническият Прецедент-Резидент Радиф, по-известен като "Зеленият Чорап" и разсилен на Йотова да вземе да сваля този неудобен и непривичен за него атрибут, какъвто е мъжкия костюм и да си облича потника, бермудите и джапанките и да хваща маркуча. Най-му тича това на амплоато. Като го видях на онази емблематична снимка в градината, облечен по този начин и си казах: "А! Таман се е уцелил. Разкрива точната му същност, а и му отива. Като розово сако с лилава риза с жабо на някой житански барон :)
81
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Росене,ако стане война(да не дава господ)президента Радев пръв ще се качи на самолета,за да защитава родината,а ти ще се скриеш под полата на синоптичката,ако не успееш да избягаш.Това е разликата между вас двамата-че той е мъж,а ти л..но.
80
3
 
31
 
! Отговори
ОНЗИ преди 5 години
Президента Радев е избран от около 2 млн. българи. Онзи другия е една п..ка курдисана от онази другата п...ка ББ. АМИ ТОВА Е БРАТЯ БЪЛГАРИ - ИНАЧЕ СМЕ ГЛУПАВ НАРОД. Е ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЯТ ГЪРЦИТЕ. Вече е време - ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !!!!
79
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плевнелиев,ти и твоите началници тук и отвъд океана ще ни натресат щайги за повече от 2 милиарда,които ще се произвеждат в Индия.Ще посмее ли български пилот да се качи на подобно нещо,а специалисте по всичко?
78
2
 
26
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Емииии за вас не е балансьор и успешен понеже не позволява да го потупват по главата и е назначен от Народа, а не от някой който мисли,че и магаре може да свърши работа.
77
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко го плюеше,а той си мислеше,че дъжд го вали.Колкото повече шефа му го унижаваше,толкова повече този го обичаше.Ех,любов необяснима.
76
0
 
9
 
! Отговори
До 93 преди 5 години
Ами, за да му гледат сеира.
75
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ооооо,Роска,та къде бяха Скалистите планини?Май там,където умря мечтата ти,"обединителю" на нацията.
74
31
 
5
 
! Отговори
Ани преди 5 години
И аз исках да имаме президент мъж.Предупреждавах че Mypзилкитe ще направят всичко за да клатят позициите му за да е слаб и управляем. Виждаме резултата.Но всяко зло за добро. Надявам се следващия Президент да бъде мъж на място и да отстоява Българските интереси.
73
10
 
41
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
Тиквата публично дърпаше ушите на това недоразумение на синоптичната прогноза и го сравняваше с магаре. Какво унижение.
72
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тича да се закача кат пале пред майка си, нещо там да каже, да изплеска пред "медиите", ама никой не му отговаря. Гледат го съжалително, разбиращо и до там. Тоз типаж- мазен обслужвач винаги го е имало, но народа го разпознава и макар да защитава "правилните" тези си остава противен.
71
12
 
16
 
! Отговори
безМОЗО преди 5 години
Боколина ше върне денгите за грипен.Кат ни осъдат защо не спазваме працедури по договаряне.Щот ше вЗемем нещо два пъти по-малко и два пъти по скъпо по заповед на началника-козар.Да не говорим,че това нещо е технологично остаряло и даже няма да бъде произведено в близките няколко години.Но плащането става сега и тук-тутакси и моменталически.2-3 милиарда-кво му плащаш...
70
13
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали си вярвате, г-н Плевнелиев?
69
11
 
58
 
! Отговори
dp преди 5 години
Кой беше този Плевналиев????????????
68
46
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
пРезидента върна ли денгите на Грипен? Една работа имаше - да чете на Нова година и това оака! Абе руски некадърник е. Импийчмънт сега!!!
67
56
 
21
 
! Отговори
Пръц преди 5 години
Радев е още един червен хрантутник в повече, който по цял ден се чуди каква заядлива глупост уж авторитетно да изръси!
66
75
 
20
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
Плевнелиев беше с класи над Радев , но ние не го заслужавахме.