Радев не бил нито балансьор, нито успешен президент

Дори нямал какво да отчете за двете си години мандат
219
Радев не бил нито балансьор, нито успешен президент
Снимка: Булфото, архив

Росен Плевнелиев, президент на страната от 2012-2017 година, остро критикува дейността на президента Румен Радев и подчерта, че той не изпълнява основните задължения на институцията - да е символ на баланса, да има открояваща се външнополитическа роля и да има обединяваща вътрешнополитическа функция, предаде БНР.

Още по темата

В деня, в който се навършват две години от встъпването на Румен Радев в длъжност, предшественикът му обясни, че неуспехът на президента не може да бъде успех за нито един от българските граждани, затова се надява, че на "Дондуков" 2 ще има промяна в курса.

"На днешната дата всички президенти досега даваха пресконференции, за да отчетат какво е свършено през годината, но президентът Радев реши да не прави пресконференция. За мен това е донякъде обяснимо, защото се чудя какво би отчел като свършено в тези две години, през които той, според мен, игра ролята на опозиционер, а не на президент. Все още се надявам, че генерал Радев ще се превърне в президента Радев", отсече Плевнелиев.

Росен Плевнелиев беше в Русе, за да изнесе лекция, посветена на професиите на бъдещето и развитието на икономиката.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
11
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това дребничко злобно и нещастно по маче не спира да лае.Защо въобще му тиражирате глупостите.Той е госопдин Никой.Радев е ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ, избран от БЪЛГАРИТЕ.
24
7
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аууууууууууууу!Кой го каза.Тоя като го видят и веднага почват да повръщат. Обаче дава акъл
23
5
 
55
 
! Отговори
наивен преди 5 години
Тоя /да ме извини за думите/червей от къде се взе , че и оценки дава...Срамота! Ако се погледне в огледалото ще избяга,ама не може да си намери чехлите
22
5
 
48
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
доста силни думи за най -мразеният и ненавиждан президент до сега!
21
48
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
И Роско беше една амеба обаче Радев е пълна черна дупка. Ако я премахнат президентската институция с парите които ще се спестят ще могат 5000 болни деца на година да се излекуват.
20
53
 
13
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Как да няма какво да отчете за две години мандат бе - ами тоновете змии и гущери които избълва, ами кубиците по.вър.ня със които ни залива всеки ден - че и на нова година, ами взетите "стимули" за да избере Грипените, ами нацелуваните руски чизми, ами, ами - ами хилядите простотии, които натвори генерал Деса? Хайде да не бъдем черногледи - стараесе човечеца ама само толкова си може.
19
3
 
55
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
малей,и тоя като каракала са го изтървали и са скита на свобода....Роско,Президента НЕ Е "БАЛАНСЬОР"!!!!!!за "балансьор" се обяви "партията",на която ти си нелегален член-дпс!Президента ПО ДЕФИНИЦИЯ е ..Обединител на нацията!/..обаче много злобно парче са оказа наш роско!../
18
5
 
45
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ИМА КАКВО ДА ОТЧЕТЕ!!!НАРЕДИ НА 4-ТЕ СИ СЪДИИ ОТ КВОТАТА СИ В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ДА НЕ ПОДКРЕПЯТ ИСТАНБУЛСТАТА КОНВЕНЦИЯ !
17
60
 
11
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Росене мачкай комунистите! Ти беше най независимия Президент на ГЕРБ! Росен Обединителя!
16
54
 
17
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 5 години
Е веднъж Плевнелиев да ми хареса !Точно в 10-та.Радев е зает в момента да пита Деса,защо Слави е изненадан да научи,че Деса е станала първа дама..:):):)
15
57
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евала на Плевнелиев!! Успял мъж, с топки и позиция!! Чорапа само може да си мечтае.
14
12
 
58
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Мнението на Плевналиев-тотално провален политик, не струва пукната пара.Както и на Цветанов,впрочем.Колкото и да плаща Прокопиев,не си струва медиите да жертват авторитета си публикувайки материали за това мекотело.
13
10
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На този партиен член нали му приключи мандата??? Наслушахме се на простотиите му години.Стига е досаждал.Народът си избра президент.Той ако бе успешен и имаше минимални шансове да бъде преизбран ГЕРБ щяха да го издигнат за втори мандат
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до Поет -Поете , ти си гений , появявай се по -4есто с такива бисери .
11
9
 
67
 
! Отговори
чао преди 5 години
Плевнелиев е болен от омраза,той дълги години разделяше народа и сега не може да си прости че хората не искат повече да слушат езика на омразата.
10
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, то как да бъдеш "успешен президент" след като парламента пълен с престъпници! Коя партия е читава, че да работи с нея?? А оня *** Пастирката добре поработи.. за новите си шефове, но не и за българите.. Все пак гницата трябваше да ис заслужи заплатата за да изхранва неговата Пепеляшка!
9
10
 
74
 
! Отговори
Дждж преди 5 години
Плевнелиев какъв обеденител беше, че плюеше Русия от сутрин до вечер и пускаше фалшиви новини. Всички в Европа му се смееха на глупостите и джендърските движения. Освен да влошава отношенията ни с други държави, нищо не свърши.
8
52
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кукловодите от кремъл ни го набутаха за да не прави нищо , а не както искаме - да прави нещо .Тези кукловоди са в "силен цайтнот " и скоро ще им падне флага .
7
55
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Истинският президент на България е Деси, а Румката е бележка под линията в историята на този президентски мандат. Той е просто "мъжът до г-жа президентката".
6
4
 
64
 
! Отговори
дядо Поп преди 5 години
бе тая Пастирка няма ли да се кротне,...