Ако БСП застане начело – без ДПС и ГЕРБ

Засега Столетницата е първа в сондажите на АФИС за евровота
24 яну 2019 07:20, Нели Христова
283

Според социолозите от агенция АФИС, ако европейските избори са днес, БСП е на първа позиция с подкрепа 24,2%, а ГЕРБ е на втора позиция с 23%.

"Очаквам тази преднина да бъде доста по-сериозна именно на датата на изборите, защото тази политика и всички действия, които управляващите представят към гражданите, неминуемо ще ги водят към дъното", коментира депутатът от БСП Иван Иванов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По неговите думи преднината, която проучването дава на БСП, е реална и въпросът е тя да бъде удържана.

"Ние сме опозиция и имаме последователни действия и политика за представяне на нашата алтернатива, която считаме за правилна. На първо място направихме представяне на нашия проект "Визия за България", който трябва да бъде официализиран в събота", заяви народният представител.

Иванов уточни, че ако БСП застане начело на държавата, няма как да се създаде коалиция с ДПС и ГЕРБ.

"При нас в момента свети единствено една лампа - това е зелената, която ни дава път към победата и свалянето на ГЕРБ от власт", категоричен беше Иванов.

Той отбеляза, че кандидатите на партията за евроизборите вероятно ще бъдат ясни през месец март, а за имена ще се говори в началото на февруари.

Депутатът коментира и управлението на президента Румен Радев.

"Радев е един от най-активните президенти, които сме имали в нашата нова история. С изключително коректна и точка гражданска позиция и актуален по всички въпроси, които обществото поставя на дневен ред. Той изпълнява всички свои ангажименти и задължения, които има по конституция", подчерта Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
8
 
19
 
! Отговори
Такова чудо преди 5 години
А, защо БСП говори за Радев в този момнт? Защо се отъждествява с него? Заради високият му рейтинг ли? Ама и този рейтинг е до време и тогава? И защо БСП говори за смяна на властта от ГЕРБ, защо плюе по другите, а не говори положително за себе си? Така ли се печели доверие в България, като сееш омраза?
151
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Засега Столетницата е първа в сондажите на АФИС за евровотаА ако Галъп Интернешънъл направи сондаж направо над 50% ше ги изкара!
150
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМного пречи Елена Йончевакато гледам засега е спечелила само няколко годинки в сливенския :)
149
4
 
13
 
! Отговори
Енгелс преди 5 години
Като наричате БСП столетница, заблуждавате хората че таз партия е наследница на БКП, което не е така. БСП е бандитска организация, която свали бай Тошо и си приписва постиженията му за да печели гласове..
148
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да пази Господ...
147
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много пречи Елена Йончева че каза, че всички магистрали са некачествени и се правят с пепел и полиращ се варовик. Сигурно затова намаляват скоростта в градовете до 30 километра в час, по хлъзгавите пътища колите да спират... хахаха
146
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гербавата корупция доведе до това Гриша Ганчев да си премести заводите за колите и други в румъния. И не само той. Самият ББ им каза че са корумпирани, и ония в залата дремат, знаят си, никой не протестира...даже и некорумпираните, които са по-малко от корумпираните си траят и слушкат.
145
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оказа се че сваления с преврат от едно -две посолства Жан Виденов с масовата приватизацияви е напълнил боновите книжки с по 5-6 хиляди лева а вашата партия дясна ГЕРБ иска да ги национализира и да ги изхарчи като парите от сребърния фонд - два милиарда лева, които ги няма за пенсии. БСП е десет пъти по-малкото зло!!!
144
4
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
Нещо не разбрах...досега управлявахте неофициално заедно, а после ще управлявате без себе си. Вече се обърках, но се чудя, остана ли жив българин, който да вярва, че БСП, ГЕРБ ....дори и ДПС са нещо различно едни от други. Забравих да прибавя и т.нар. Патриоти
143
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП и ГЕРБ наистина са две страни на една монета, но при БСП растежът на икономиката е 6-8 процента а при ГЕРБ, които явно са турата - на монетата, растежът е от 1 до 3 процента. Даже въпреки протестите при Орешарски имаше 3,7 ръст. Нещо непостижимо, за вашите нали гербави ***?Освен това при БСП чуждите инвестиции бяха минимум 2 милиарда евро и стигаха до 8, а при ГЕРБ - сега са милиард лева годишно. Никой кмет не пуска инвеститори, пази се раб ръка за спонсорите дебеловрати родни мили герб
142
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои другари, другарят Борисов ли ще плаче, то вече лампата му свети...Обаче как измамиха народа, ДПС и ГЕРБ - малко са лапали ДПС при Орешарски, та разиграха цирка с кандидатурата на Пеевски и протестите, за да може сега всичките медии на Пеевски да хвалят коалиционното управление на ГЕРБ и ДПС с охарактеризиралите се сами като псевдо патриоти. Сега ГЕРБ ще активира патеричката Слави от Босфор ТВ.
141
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждате ли, че така Ви поставят пред "избор" или БСП, или ГЕРБ? А те две страни на една монета.Аз ще гласувам за някоя ******* партия! Ей така, да се свършва по-бързо! Пък и те станаха по-***** от самите *****!
140
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия столетници не измряха ли вече, бе?
139
7
 
11
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
До Анонимен 144 Само с белезници могат да ме заведат да гласувам за БСП. И тогава не е сигурно.
138
5
 
21
 
! Отговори
u4en преди 5 години
Видиш ли гол и бос КОМУНИСТ / БСП-ар / - облечи го !...Видиш ли гладен комунист / БСП -ар / - нахрани го ! Но ...НИКОГА...НИКОГА...НИКОГА ...не му давай власт ...че тогава ти ще ходиш ..БОС...ГОЛ...и ГЛАДЕН !
137
7
 
11
 
! Отговори
някой си преди 5 години
Може би Иво Христов е точен като определи електората си като" ***."Гласувате ли за БСП значи си заслужавате прозвището
136
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен за БСП,може и за Татяна Дончева и АБВ да се гласува или това Възраждане
135
7
 
11
 
! Отговори
Крадливо БСП ! преди 5 години
Цялата крадлива шайка на БСП в затвора ! Поне започнаха от Йончева, крала от КТБ,
134
6
 
11
 
! Отговори
До Вярно ли е? преди 5 години
Не, не е вярно. Средната възраст е 56 г., а 63 е броят на членовете на младежкото БСП.
133
6
 
9
 
! Отговори
Вярно ли е? преди 5 години
Вярно ли е, че в младежкото БСП средната възраст е 63 години?