Ако БСП застане начело – без ДПС и ГЕРБ

Засега Столетницата е първа в сондажите на АФИС за евровота
24 яну 2019 07:20, Нели Христова
283

Според социолозите от агенция АФИС, ако европейските избори са днес, БСП е на първа позиция с подкрепа 24,2%, а ГЕРБ е на втора позиция с 23%.

"Очаквам тази преднина да бъде доста по-сериозна именно на датата на изборите, защото тази политика и всички действия, които управляващите представят към гражданите, неминуемо ще ги водят към дъното", коментира депутатът от БСП Иван Иванов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По неговите думи преднината, която проучването дава на БСП, е реална и въпросът е тя да бъде удържана.

"Ние сме опозиция и имаме последователни действия и политика за представяне на нашата алтернатива, която считаме за правилна. На първо място направихме представяне на нашия проект "Визия за България", който трябва да бъде официализиран в събота", заяви народният представител.

Иванов уточни, че ако БСП застане начело на държавата, няма как да се създаде коалиция с ДПС и ГЕРБ.

"При нас в момента свети единствено една лампа - това е зелената, която ни дава път към победата и свалянето на ГЕРБ от власт", категоричен беше Иванов.

Той отбеляза, че кандидатите на партията за евроизборите вероятно ще бъдат ясни през месец март, а за имена ще се говори в началото на февруари.

Депутатът коментира и управлението на президента Румен Радев.

"Радев е един от най-активните президенти, които сме имали в нашата нова история. С изключително коректна и точка гражданска позиция и актуален по всички въпроси, които обществото поставя на дневен ред. Той изпълнява всички свои ангажименти и задължения, които има по конституция", подчерта Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
10
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
До Анонимен 147 Мен ме трият постоянно,но не могат да скрият,чр таварищ РаДЕВ Е *** ***.
131
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ognyanz абе я кажи нещо за другарката Нинова бе. Къде и е силата, от какво разбира, какви визии и се въртят из главата, какви гласове и говорят? Ти все в миналото ни завличаш - Станишев, Р.Гечев, Орехарски кви майстори били.Кажи тая убавица кво ни е намислила!
130
7
 
3
 
! Отговори
200-литров Бидон преди 5 години
Аз съм *** и вие сте проЗДИ.Затова се разбираме чудесно.Точка
129
14
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 145: А правителството на Станишев изкара пълен мандат при ръст на икономиката над 5%. При индексиране на пенсиите всяка година по Швейцарското правило.А сетне дойде правителството на Бойко. И финансовият гений Дянков не се разплати с фирмите в края на годината и така ни вкара с летящ старт в кризата.Бойко никога не е изкарал пълен мандат, а и тоя път изглежда, че ще се изнесе пак по терлици от Министерския съвет.
128
8
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Паметлив: Не е точно така, но и така да е всичко си има пръв път. А в сегашното Народно субрание ДПС на практика винаги гласува с ГЕРБ. Уж са в опозиция, а тайно ги подкрепят.А като си паметлив, сугурно не си забравил, че Ахмед Доган наскоро купи ТЕЦ Варна. А Цацатурата досега не се е заинтересувала за произхода на парите. И Бойко мълчи също.Така че, избирайтв - БСП или Бойко-Цецо (с ДПС в сянка). Но знайте, че времето им изтича.
127
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПаметливА оназ целувка на Орлов мост забравихме ли я вече?то добре, че беше само тая мазна целувка, че като ги знам и дните и другите как си падат по мъжката любоф :)
126
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрахте ли че ББ и ЦЦ,и ГЕРБ разчитат именно на такъв начин на мислене като пишещите по-долу!?Ако не сме ние на власт ще дойдат "комунистите" и тежко ни!!!Като сте овце гласувайте отново за тази папла ч която докара България до дъното на мизерията и води откровена предателска,спрямо държавата политика!Ех,глупаво племе българско!
125
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Победа на БСП на изборите и цялота шайка ГЕРБ в затвора.Това е, което трябва да ни обедини.
124
4
 
12
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
До ognyanzАз не си спомням НИТО ЕДНО управление на БСП без ДПС. Е като как ГЕРБ са с ДПС, а БСП не са? А оназ целувка на Орлов мост забравихме ли я вече?
123
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мога да гласувам за бсп само ако обещаят, че няма да нападат мандрите!
122
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ognyanzА на ГЕРБ времето им изтича.аха, още от 2009 и след всеки пореден избор все същите сълзи и сополи на поредния изклатен бсп лидер.
121
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ognyanzКоя е алтернативата: БСП е единствената алтернатива на ГЕРБтц, БСП е алтернатива на България. Или избираш БСП и отиваме в Азия при КНДР, или избираш България и БСП отива архива.
120
5
 
11
 
! Отговори
Владимир преди 5 години
Искаме си г-жа Нинова да ни оправлява па ако ще после Държава да няма -обичаме я да живее и РМДта и също
119
6
 
19
 
! Отговори
Не вярвам преди 5 години
Това е поредната лъжа, само и само да се докопат до властта. Ще се прегърнат пак с ДПС, а ние ще правим протестни шествия, докато гътнат пак някоя банка и се оттеглят ни лук яли, ни лук мирисали.
118
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да пази господ БСП да дойде на власт, това ще бъде поредния кошмар за България.
117
11
 
13
 
! Отговори
Толерантен преди 5 години
За БСП бих могъл да гласувам, ако признаят престъпленията си отпреди 89г.; извинят се на българския народ; скъсат пъпната си връв с Москва; заемат проевропейски позиции; ясно се разграничат от червените олигарси и не на последно място да нямат лидери с първо име Корнелия, Мая, Сергей.
116
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те БСП много хубаво се гласят да не управляват с ДПС и ГЕРБ, но за тази цел им трябват поне 42-45 % на изборите (за да могат да допълнят до над 50% с патриоти, АТАКА, Воля или който се навие). Чисто статистически възможно ли е? Ами не е
115
11
 
18
 
! Отговори
Бсп-бита карта преди 5 години
10 поредни години Боко разбива БСП на всякакви избори. И този терор на Герб над Бсп ще продължи докато *** води старческата партия. Не го ли разбрахте още това...
114
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
129 напротив комунизма не си е отишъл,има го.Какви са БСП ,ГЕРБ,ДПС ,ОП-повечето са комунисти.Повечето в администрацията са комунисти и техни наследници. Повечито бизнесмени също.За това никой не говори за лустрация.
113
14
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 127: Ще видим, ще видим. А на ГЕРБ времето им изтича. Пишете, борете се с "комунизма" дето отдавна го няма. А на Бойко и Цецо от такива най много им върви далаверата.