Нинова: Победим ли ГЕРБ на евровота, ще ги отстраним от власт!

Ако изборите са честни, аз вярвам, че ще ги спечелим!
Обновена: 26 яну 2019 17:23 | 26 яну 2019 12:14, Елка Василева
655

Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Ако победим ГЕРБ на тези избори, имаме възможност не само да изпратим в Европейския парламент хора, които ще защитават българските интереси, но можем да отстраним ГЕРБ от властта и да започнем промяната в България, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в политическия си доклад пред делегатите на Конгреса на партията по подготовката за евроизборите.

Тя посочи, че според анализаторите в момента БСП и ГЕРБ са с изравнени позиции.

Ако изборите са честни, аз вярвам, че ще ги спечелим, заяви Нинова. Срам е отказът от машинното гласуване, но те го правят, за да фалшифицират, коментира тя.

Сигурно много хора се колебаят кого да изберат, каза Корнелия Нинова и се опита да отговори защо избирателите да подкрепят БСП. Защото не просто ви обещаваме празни думи, а с действия защитаваме българската конституция, християнските ценности, семейството и децата, заяви лидерът на БСП.

Още по темата

Като друг аргумент тя посочи, че БСП е започнала промяната от себе си и е въвела мандатност за депутатите, като с това е показала, че властта не е до живот.

Ако изберете кандидатите на БСП за Европарламент, това ще бъдат хора, които ще защитават категорично следното - равнопоставеност на държавите членки без двойни стандарти, приемане на България в Шенген, нови собствени ядрени мощности и газопреносна мрежа, отмяна на санкциите срещу Русия, ускорено създаване на европейска прокуратура, интеграция на Западните Балкани, каза Нинова.

Нашите хора ще се противопоставят категорично на Истанбулска конвенция и третия пол, на джендър идеологията в училище, пакета "Макрон", двойните стандарти при храните, добави тя.

Лидерът на БСП коментира, че корабът на управлението потъва и първи го напускат патриотите. Премиерът Борисов не може да овладее ситуацията, да даде стабилност на управлението и сигурност на държавата, посочи тя. Разбира се, той винаги получава ключова подкрепа от ДПС в ключови моменти, отбеляза Нинова, цитирана от БТА.

Правителството мисли само за собственото си оцеляване, смята лидерът на БСП. Тя посочи, че на националната среща на ГЕРБ преди седмица не е имало идеи за развитието на България и платформа за бъдещето на Европа. Единствената им тревога беше падащият им рейтинг и изравняването им с БСП, добави Нинова. "Докато те си правят дискотека и диджеят им пуска сини и червени лампи, годишно изгасват лампите на един средно голям град като Разград, защото се топим като народ", посочи тя.

Алтернатива винаги има, въпросът е къде я търсим, коментира лидерът на БСП. "Визия за България" е нашата, добави тя. Нинова коментира, че тя не е партиен, а стратегически национален план, предложение към българския народ за нов обществен договор.

В края на речта си Нинова благодари на съпартийците си за енергията и работата и на колегите си в Парламентарната група. "Вие сте невероятни бойци", обърна се тя към депутатите от левицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


655
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
517
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абре червени борсуци,къде ми затрихте връзката с Блог бг- свободното слово за вас е свобода само за левите гламавци ли?
516
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак не разбрах къде затрихте Блог.Бг- на ударени ли се правите???
515
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя иска да каже че успее ли да изпие на екс 50 грама гроздов първак,значи ще може да изпие и 1500 грама!
514
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова пак изтрещя на тема власт! Побърква се от желание да управлява!
513
1
 
3
 
! Отговори
Бог да пази България преди 5 години
Видяхте ли ги? Познахте ли ги? Същите са!
512
1
 
2
 
! Отговори
пак успяха преди 5 години
Едните са "демократични" комунисти,другите-не чак толкова!И народа моментално се раздели!Ех,Българио...
511
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 545Пич, още Орешарски поиска картбланш за 15 милиарда. Пий си гинкобилобата редовно. Виж в сайта на министество на финасите и на БНБ за какво са заемите. КТБ, Белене, Цанков камък, БДЖ, американски централи, Тодор Живков. Къде виждаш ГЕРБ?
510
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колебаех се, но ще трябва да ходя да гласувам за ГЕРБ. Тази ако дойде отново на власт, отново ще ми даде повод да стана почитател на "площадната демокрация". БСП-то и сега си държат енергетиката. И виждаме какво става. В Тройната добре, че бяха "царистите" да ги озаптяват. При Орешарски добре, че се скараха дваната големи, та се отървахме само с 4 милиарда лева за една година управление.
509
1
 
28
 
! Отговори
гост преди 5 години
Това беше и тъпият им конгес само плюене срещу Герб и мечти за власт-нещастници.
508
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пази боже,пак комунисти на власт.
507
3
 
19
 
! Отговори
Ясен преди 5 години
Лелко, аре те пратим малко до Сливенския женски, ко шˋ кажеш?!
506
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Успех и желая!
505
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Вие се кръстетеВ големи заеми ни натопиха точно герберите,но дори и не се разбра къде и за какво отидоха тези награбени пари.
504
5
 
19
 
! Отговори
въй преди 5 години
Имаше една приказка че на комунистите гърдите им били сини защото се тупали в гърдите.
503
6
 
9
 
! Отговори
ДСБ преди 5 години
И ДА ПОБЕДИТЕ ГЕРБ,НЯМА КАК ДА ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НЯМА ДА ВИ СТИГНАТ ГЛАСОВЕТЕ.ИДВА НА ВЛАСТ ИСТИНСКАТА ДЯСНА ПАРТИЯС МНОГО ГЛАСОВЕ,НЯМА ДА ВИ СТИГНАТ ФАЛШИВИТЕ ВИБЮЛЕТИНИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО С ДРУГАРИТЕ ВИ ОТ ГЕРБ!
502
20
 
3
 
! Отговори
неизвестен преди 5 години
виждам страх в очите на герб за кокала
501
2
 
19
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
"ако изборите са честни....." Тези още отсега са си приготвили оправданията като загубят. Ако спечелят, ще се бият в гърдите колко са велики, ако загубят, ще ревнат, че изборите са манипулирани. Колко банално познато поведение.
500
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ ОБРАЛИ, ФАЛИРАЛИ, РАЗКОСТИЛИ НАРОДА СИ- 1.1995Г/2.1997Г- БСП, БЗНС, ЕКОГЛАСНОСТ- 13ФЛИРАНИ БАНКИ-14 ФАЛИРАНА БАНКА ПРЕЗ 2014Г, 2700ЛВ МИН ЗАПЛАТА НЯМА 1 ДЛ- А 1 ДОЛАР Е 3000ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДОЛАРА, НАД 240% ИНФЛАЦИЯ, ФАЛИРАНИ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ, ПРИВАТИЗИРАНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ОТ СЛУЖИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЗА СТОТИНКИ, А ПОСЛЕ ОБРАНИ И РАЗКОСТЕНИ- ТОВА НЕ БЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ- ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ А СЛЕД ТОВА ГИ ИЗТРЕБИХА- ЧЕРВЕНИ ГАДИНИ
499
5
 
28
 
! Отговори
Андрейчо преди 5 години
Абе има ли още наивници да й вярват на тая лъжкиня?! Най-смешното е,че тя сама си вярва на приказките :))) Ще гласувам с двете ръце и двата крака само тая и шайката й да не дойдат на власт-не вярвам на .. МИЛИОНЕРИ ! няма как милионер да ми казва,че ще се бори за моето добро като си има всичко,а аз ци имам само едни ... мечти ?!Вятър работа ! Приказки без покритие!
498
6
 
21
 
! Отговори
гост преди 5 години
Нарочно ли сложихте такава оцъклена снимка на Нинова ? То тя си е такава,ама тук изглежда много озлобена....