Джамбазки: Бареков е подвел Сидеров!

Евродепутатът зове да се яват заедно на евровота
27 яну 2019 21:45, Петя Славова
39

"Волен Сидеров е бил подведен от Николай Бареков! Такава глупост само той може да сътвори. Сидеров трябва да се извини и да каже: "Подведен бях!", заяви Ангел Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

"Той изрече грозна лъжа, за това че на 15.01.2019 -а съм гласувал- "въздържал се" за Пакта за миграция на ООН. Пактът не е гласуван в ЕП! Всеки може да провери", каза още той.

По думите на Джамбазки, другата неистина била, че няма трудов стаж. "А аз, имам около 25 години трудов стаж!", категоричен бе той.

"Не е редно човек да лъже, когато е председател на ПГ. Ролята на Сидеров е да обединява групата. Когато не го прави, логично е да се търси подкрепа от ДПС.

"Най-разумното нещо е да се явим заедно на евроизборите! Трябва Сидеров и Симеонов да проявят разум! Много искам да бъда със Сидеров в една листа", заяви още Джамбазки


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
2
 
! Отговори
Теди преди 5 години
Ангел Джамбазки опроверга слуховете, че е имало гласуване на Глобалния пакт на ООН в ЕП на 15-ти януари. Проверете в дневния ред!
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
25 години трудов стаж, на колко години е лицето? Давам жокер, лицето има висше образование, което би трябвало да е било редовно, а не задочно.
25
4
 
2
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Сидеров да си признае, че е бил подведен. Всеки може да провери дневния ред от 15 януари !!! Пактът очевидно не е гласуван тогава.
24
4
 
3
 
! Отговори
Станислав преди 5 години
Много лесно може да се провери дневния ред на заседанията в Европейския парламент и ако си направите усилието както го направих аз виждате, че пактът НЕ Е гласуван на 15-ти януари. Ай Чао!
23
3
 
4
 
! Отговори
Един русенец преди 5 години
Човешко е да кажеш, че си бил подведен! Волене, излез и го кажи!
22
3
 
4
 
! Отговори
Кристина преди 5 години
Смешен плач от страна на Бареков. Хората не са толкова ***. В MEP Ranking всеки може да провери дейността на евродепутатите. Джамбазки в топ 10 , а Бареков е пред изпадане от класациите.
21
2
 
6
 
! Отговори
Чичо Митко преди 5 години
Бареков не лъже, той просто живее в свой свят! На такъв човек не трябва да се дава трибуна! В едно от предаванията си твърди, че често посещава Белия дом! Сигурно така назовава тоалетната си!
20
4
 
4
 
! Отговори
Мими преди 5 години
Ангел Джамбазки е най-активният евродепутат. Може да се провери в MEP Ranking, където са качени всичките му дейности. Средното му място е между 9-то и 13-то от 751 човека. По-красноречиви данни няма!
19
2
 
4
 
! Отговори
Злати преди 5 години
Пактът НЕ Е гласуван на 15-ти януари! Всеки може да провери! Човешко е да се греши, въпросът е после да можеш да си го признаеш
18
2
 
3
 
! Отговори
Теодор преди 5 години
В сайта на Европарламента (в дневния ред) може да се провери и съответно ще се види, че на 15 януари в Европейския парламент НЕ Е имало гласуване на Глобалния пакт на ООН за миграцията. Защо не сверявате?!
17
2
 
18
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
На 39 г Ангел има 25 години СТАЖ??? хахаха Аз работя като роб и Демокрацията ми открадна поне 15 г стаж поради неусигуряване от страна на Криминалният Бизнес - и пак е невъзможно - Ангел явно работи от 14 годишен хахаха
16
6
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
получава заплата в евро е стои само в българия запасан с пистолет хаиде стигатолкова нямаме нужда от ес и еп 750 безделници
15
3
 
17
 
! Отговори
van horn преди 5 години
На 39 години тоя виден политик има 20 години трудов стаж.........браво бе голям си!!!
14
13
 
3
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
Касабов трябва да води уистата! КАСАБОВ!
13
3
 
3
 
! Отговори
АПТИКАДИР преди 5 години
Зааааааааааааарт
12
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много искаш да бъдеш в листата, без значение с кой...
11
7
 
17
 
! Отговори
V преди 5 години
За самолетите е имали някаква сделка. Тока идваха едни американци да тестват РПГ . Не вярвам вашингтонския вермахт да се въоръжава с РПГ .Оръжието е било за братските терористични организации в Сирия ;) Може част от сделката да е била Ф16 вместо други ;) Кървавия бизнес на мафията герб може да бъде разнищен след като слези от власт .И там ще се види кви ги в правил тиквеника
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 15 години ф16 ще е остарял модел.Пак ли ще купуваме нов ?Тоя път ф18?
9
5
 
25
 
! Отговори
Пчеличката Мая преди 5 години
Всеки си говори каквото си иска и няма никакви последици. Егати политиците смешни. Само накзателен вот ще ги оправи. Да нямаме скапани евро депутати с по 20 000 Евра заплата
8
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-разумното за самолетите беше да се купят ф18 супер хорнет защото последна модификация и след години да се купят ф35. Те са предвидени да работят заедно-ф35 е невидимият самолет който ще удари вражеският радар с 4 ракети скрити в корпусът а ф18 е танкът натоварен с много бомби и ракети-11 броя..Това е стратегията на американското правителство.Ще се ползват поне до 2050 г.Ф16 е самолет който те считат за стар модел и ще го заменят с ф35.За съжаление пак ще купят некви талиги като фрегатите.