ГЕРБ и БСП – с еднакъв брой евродепутати. Дали?!

Вероятността е голяма, смята проф. Константинов
27 яну 2019 21:05, Петя Славова
48

На евроизборите има голяма вероятност ГЕРБ и БСП да са с еднакъв брой евродепутати, това прогнозиро проф. Михаил Константинов.

По думите му, тази малка разлика от процент и половина, която им я дават социологическите проучвания може да се каже, че е в рамките на статистическата грешка.

"Обикновено на такъв тип избори, избирателната активност е ниска, а там се падат и 4 почивни дни. От което ще загуби ГЕРБ. Електоратът на БСП не пътува" - отбеляза той и допълни, че и за двете партии по-важни са местните избори. Тогава ще видим по-голямата мобилизация, каза проф. Константинов пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
ДСБ преди 5 години
Симо комарджията как го наричаш си е ваш комунистически агент допринесал за свалянето на истинското дясно правителство и вкарването за никой гласувалите бандити комунисти,които благодарение на него са все още на власт,умнико!Симеон Сакскобурготские най-големия предател на България и той трябва да поеме вината за това!
35
3
 
10
 
! Отговори
ДСБ преди 5 години
НА ИЗБОРИ ДА СМАЖЕМ ДНЕШНИЯ ПАРЛАМЕНТ.ДА КАЖЕМ СТОП НА 30 ГОДИШНАТА КОМУНИСТИЧЕСКАП А П Л А Ч(БКП,ГЕРБ,ДПС,НАЦИОНАЛИСТИ РУСОФИЛИ.100% НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ.ВСЕКИ ЕДИН ГЛАС СРЕЩУ ТЯХ ГЛЪДКА ВЪЗДУХ ЗА МНОГОСТРАДАТЕЛНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.НЕ ГИ ЛИ НАКАЖЕМ СЕГА,СМЯТАЙТЕ,ЧЕБЪЛГАРИЯЕ ЗАГИНАЛА!!!!!!
34
5
 
8
 
! Отговори
смехрко преди 5 години
Как си проличаха тролчетата цървени.Цвъкайки минуси .Но нали са от блатото и от 80% :))))))))))) те не се обиждат от това .Свикнали са по ген и род да ги тъпчат и се продават и най Важното да се подлагат
33
3
 
5
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Никой умен не трябва да гладува за тези две партии.
32
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли активираха герберасткия па лаш да лае по телевизиите? Да не би да идват избори?
31
15
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
ПРОТИВ ГЕРБ Най големите крадци Никога ГЕРБ но *** народ ще гласуват няма по *** народ да търпи ГЕРБ те крадат народа мизерства Против ГЕРБ
30
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще избираме между български комунисти ( Бойковисти) и руски комунисти(Станишевисти и Е.Йонковисти- възпитани в Москва)
29
11
 
7
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 5 години
Тролчета псевдо цървени с бира и кюфтета подплатени и по некой лев доплатени.Слагйте минуси С тез ваши професори математици политолози Който не могат да смятат не умеят и проучване да направят В сънищата ли виждат това или са мечти .Как може партия сменяла името си много пъти да смени кожата си.Как може да има геноцид срещу журналисти и да си мълчат Справка Беновска .А за крадливи псевдо *** да вдигат вой до небесата Жалки сте с ЛЪЖА ИЗМАМА и КОМПРОМАТИ се печели до време . Листа без
28
5
 
14
 
! Отговори
Електорат преди 5 години
Ще гласувам срещу БСП и ГЕРБ.
27
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩЕ ИМА НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ
26
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А БЕ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ НЕ РАЗБРАЛИ,ЧЕ НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА СРЕЩУ ТЯХ.ТЕЗИ МЕДИИ И ПРОУЧВАТЕЛНИТЕ АГЕНЦИИ СЪЩО ЛИ НЕ СА РАЗБРАЛИ?ЗАЩО НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ИСТИНСКАТА ДЯСНА ПАРТИЯ.ПРИМЕРНО КАК ЩЕ ОТВЕЕ ЦЕЛИЯ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ,БАНДИТСКИ,НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСКИ ПАРЛАМЕНТ?
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а бре в тази телевизия някой освен горе-долу десет едни и същи хора гостуват ли?От сутрин до вечер едно и също....
24
6
 
11
 
! Отговори
ПУРКО преди 5 години
всички партии са люпило на *** и ДС.Как се натискат да лапат евро.А бе що не бегате в Русия нали ви беше МАТУШКА. ТАМ ПРИ ДРУГАРИТЕ БЕГАЙТЕ НАЛИ ТАМ БЕШЕ РАЯ.АМА ДЕЧИЦАТА ВИ ПО ЕВРОПАТА И В АМЕРИКА ПРАЩАТЕ.А НАРОДА ДА РАБОТИ ЗА ЛУКСА ВИ.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-скоро с еднакъв на вид кадри, т.с. депутати.
22
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дааа! Не равен, а по-малък брой гербаджии в ЕП! В противен случай потъваме!
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да ви разбера Вас, еректората! Уж сте за мажоретарно гласуване, да избирате големи личности, а тук още листи няма, лица няма, нищо няма и сте пристрастени според социологическите манипулации не личности, а кой разбойнически тръст предпочитате!
20
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Математика къде ги видя тези 4 почивни дни, като са само 3? От всякъде манипулация.
19
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 16 На правителството не му трябват много умни българии ги принуждават да емигрират,защото ще им се разклати стола,а дупката ще я запълват с руснаци по уж европейска програма за насърчаване на малкия бизнес по селата.Ще им се раздават къщи и земи по опустелите села.И българина комунистите няма да им трябват.България ще стане руска губерня.Парламента е напълно русофилски,всичкиса национални предатели!!!!!!
18
17
 
16
 
! Отговори
Алеко преди 5 години
Алеко бе. Ама не е така, бе пич. Помнят ужаса на бесепарските управления, това помнят. А ти, ако си червен раппон, който мисли обратното, си е твой проблем.
17
15
 
8
 
! Отговори
Цецоу преди 5 години
Герб не чака като БСП да го изберат, а прави необходимото да постигне нужния му резултат! Как - так?!