БСП оцени Радев: Последователен, съдържателен и перспективен!

"Голяма между БСП и ГЕРБ, е краят на демокрацията в България"
Обновена: 29 яну 2019 20:21 | 29 яну 2019 16:30, Камелия Цветанова
356
БСП оцени Радев: Последователен, съдържателен и перспективен!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Висока оценка даде червената шефка Корнелия Нинова на президента Румен Радев.

Според нея за двете години на "Дондуков" 2 той е показал, че е последователен, съдържателен и перспективен.

Още по темата

"Вчера президентът Радев и вицепрезидентът Йотова направиха отчета за втората година от мандата си и разбира се, започнаха анализите, коментарите и оценките. Традиционно в българския политически живот тези разговори се водят на повърхностно равнище. Чухме всякакви мнения, оценки, включително някои на ръба на интригата", коментира соцлидерката.

Въпреки критиките според нея Радев е последователен, защото за този период не е изневерил на нито една от дадените думи.

"Съдържателен е, защото запълни тези думи с работа и с действия. Поздравления за последователността и за това, че той не промени принципната си позиция към сериозните проблеми на държавността в България", каза още Нинова.

Според нея президентът е перспективен, защото не се е задоволил само да критикува, а по всички въпроси винаги е давал решения как да се излезе от проблема.

А за заявката на държавния глава, че ще създаде Съвет за стратегическо развитие на България с участието на интелектуалци и висококвалифицирани специалисти, Нинова е уверена, че Радев ще събере умни и способни хора, които ще търсят изход от ситуацията.

"Достоен двегодишен дотук мандат. Пожелаваме на него и Илияна успехи оттук нататък", обобщи лидерката на левицата.

Тя посочи отново, че партията й се обявява за предсрочни парламентарни избори. Нинова подчерта, че БСП е за парламентарна република, а не за президентска, но вариант програмно правителство без избори е най-тежкият вариант:

"Що се отнася до следващи избори и коалиции - тук сме на едно мнение с президента Радев и ние това мнение болезнено сме го отстоявали в последните две години. Коалиция, особено голяма между БСП и ГЕРБ, е краят на демокрацията, да го кажа, в България. Защото, когато и леви, и десни се слеят, когато седнат заедно на масата на властта и на порциите, се приключва с истинския политически живот", заключи Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


356
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Фашистката политическа партия БСП ни натресе един овенен за президент. Хванат от гората, без да знае какво да прави, важното е само да слушка Г-жа "лъжа". Днес цяла България му се смее на глупостите, които върши и говори. Да не говорим, че ни излага пред целия свят. Ето защо настоявам и ще настоявам за импийчмънт на "президента Радев". Българи, до кога ще търпим безмозъчни същества да ни управляват?
268
0
 
2
 
! Отговори
Гост преди 5 години
И... женен... Зад всеки провален мъж стои една жена...
267
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом го е казала Нинова, значи е тъкмо обратното.
266
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
товачка, като беше с първата си жена, началник на ВВС и Борисов го направи генерал, тогава май няма много добро мнение за него, впоследствие като стана женерал, разведоха го и му сложиха генерал Деса компоста и стана последователен(разведе се и му бе предложено да се ожени), съдържателен(изпълни си обещанието, че и към партията) и перспективен(каквото, дори и да не му се каже - изпълнява)
265
7
 
10
 
! Отговори
Сега да попитам преди 5 години
кажете ми едно единственно нещо което зеления чорап да е направил за България и за Българския Народ !?
264
0
 
9
 
! Отговори
ССС преди 5 години
Единствената разлика от терористите и политиците е,че терористите носят отговорност!А политик прокарал закон с който ощетил държавата с милиони ,той не носи отговорност!!!Направил някоя знакова полицейска операция завел дело и осъдил или изгубил дело срещу него,набедения завежда дело не срещу политика в Стразсбург,а срещу държавата и целия народ му плаща,политика излиза чист,дори взема премии!Правилно е при такъв случай политика да дължи порите за нанесените вреди,като всеки служител и работник!
263
12
 
7
 
! Отговори
ССС преди 5 години
Има ли държава където министър председателя е прочел само една единствена книга,като нашия само"Винету"и на международни срещи се прави като героя и негов "син" на Алеко Константинов "Бай ***","бивш" комунист доказан член на БКП,бодигард на Тодор Живков и след промените един от шефовете на"застрохователното дружество"с бухалките"***" с Цв.Бориславова!!!Много българи още се борят с вятърните мелници като Дон Кихот!!!Лъжата"Комунизма си отива,спете спокойно деца", последните 30г.те са на влас!
262
0
 
3
 
! Отговори
:)) преди 5 години
До 302 Анонимен..." балон" ми напомня за детската песничка : ... балонче хвърковато, аз каня те с поклон, ела ...
261
7
 
11
 
! Отговори
жалко преди 5 години
Аз очаквам от президента да бъде обединител на нацията.За съжаление тази роля не му се отдава. Затова клинчи и се опитва да отклонява вниманието, което видимо също не му се отдава.Въобще явно нито другарката Нинова, нито нейния *** се представят твърде неубедително.
260
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев е Кух балон който една своя мисъл не е казал от ДВЕ ГОДИНИ е там Мънкоти и се мотае с червените отпадаци. .
259
5
 
8
 
! Отговори
смях в залата преди 5 години
Госпожа Нинова се пробва да ни излъже, но ние не се хващаме.Прозира интелектуалната немощ на Позитанската Престъпна Организация.
258
5
 
9
 
! Отговори
До 293 преди 5 години
Прочетох статията в Дума.Прозира слаба правна култура. Между другато съм гледал и репортажите на Йончева.Те също са много слаби. Общо взето трудно ще намерите някой който да ги е гледал.
257
6
 
1
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
тва не означава, че ССС наистина е проверил, щото си мисли, че му е ясно кой има достъп до aдмин панела, двата други браузера(поне) са отворени и сега едната му самоличност почва да е анти, а другата да отговаря и съответно да си бичи лайкове и дислайкове с еднакво число. читалищна работа.
256
6
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонименчовека иска да му купят су-57, пакет БТ и да върнат мармалада от шипки в нармага.
255
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 289Почти си разбрал, че разликата не е в това, кои са Комунисти и кои по-Комунисти, а в това, кои са Европейци, и кои - Азиатци !
254
3
 
6
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Единствен и неповторим! :-D
253
2
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До СССнали знаеш, че хрома има дупка в сигурността, позволяващи на хора, имащи администраторски достъп до сайта, да получат дистанционен достъп до компютъра ти? да не те питат кво имаш по ония папки, дето са заключени
252
2
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До СССя да ми припомниш чии кадри са съответно е тоо аркадаш на снимката и вовката путин. и как тия двамата алабаши правят прогресивно и стабилно имамбаялдъ, а кьопоолуто на бай боро е за кашмер. предполагам съм употребил достатъчно близки на теб думи, да можеш да разбереш хода на мислите ми.
251
2
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анониментълпа художествени самодейци, които по соца са били шефчета по профкомитетите на държавните медии не могат да се мерят даже с новобранците в днесбеге. аз тия не бих ги вземал кафета да носят. не виждам кой нормален ще се юрне да работи за политически ангажирана медия, командвана от комсомолски секретари и отговорници по политическата дейност и прочие зкпч-та.
250
5
 
5
 
! Отговори
ССС преди 5 години
Цялото правителство ни е кадри на БКП и ДС ,които се продадоха на запада и за тях обратен път няма!!!Те работят за интересите на запада,какви са тези американски тенекета,те стигат за един СУ57 и доларите ще останат за САЩ,а на нас само скрап!!!Преди да го засекът трябва да катопултират,дано не е над някое населено място!!!Модернезирания стар_f16 първи полет от2.2 1974г и внедрен 17.8. 1978г,по стар модел от Миговете на БА!!!Защо US aрмията не е поръчала поне една ескадрила ,а ни го пребутват!!!