Борисов: Оставям заяжданията и компроматите на другите!

Работим, но все ще ни намерят някакви кусури, коментира премиерът
Обновена: 3 фев 2019 13:28 | 3 фев 2019 11:05, Нели Христова
509
Борисов: Оставям заяжданията и компроматите на другите!
Снимка: Булфото

"Това което сме поели като ангажимент да направим сме го изпълнили. Другите нямат какво да покажат, че са направили. Когато работим, все ще ни намерят кусури някакви", каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на цялостно реконструирания надлез над жп линията и бул. "Славянски“ в Стара Загора.

"Първо да направим парковете, ако приходите вървят като миналата година и зала ще направим", допълни още Борисов, цитиран от "Фокус".

"Нашата политика винаги е била да показваме какво сме направили. Паркът тук знаете какво беше, блоковете знаете какви бяха. Ако конфронтацията от политиците не се спре, ще пречи на всеки един след изборите. Всички политици да си мерят думите. Хората очаквате да им се дават нови и нови неща, които да ползват. Но нека покажат те какво са направили през годините. Така че аз не се вкарвам изобщо в тази тема. Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ползват - училища, детски градини, инфраструктура, култура и всичко останало. Оставям на другите - който иска да се заяжда, да прави компромати - ние всички избори сме ги минали в такава ситуация. Плащат на 50 души, излизат, викат, но нека да покажат те какво са направили през годините“, категоричен бе премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


509
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари