Борисов: Оставям заяжданията и компроматите на другите!

Работим, но все ще ни намерят някакви кусури, коментира премиерът
Обновена: 3 фев 2019 13:28 | 3 фев 2019 11:05, Нели Христова
509
Борисов: Оставям заяжданията и компроматите на другите!
Снимка: Булфото

"Това което сме поели като ангажимент да направим сме го изпълнили. Другите нямат какво да покажат, че са направили. Когато работим, все ще ни намерят кусури някакви", каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на цялостно реконструирания надлез над жп линията и бул. "Славянски“ в Стара Загора.

"Първо да направим парковете, ако приходите вървят като миналата година и зала ще направим", допълни още Борисов, цитиран от "Фокус".

"Нашата политика винаги е била да показваме какво сме направили. Паркът тук знаете какво беше, блоковете знаете какви бяха. Ако конфронтацията от политиците не се спре, ще пречи на всеки един след изборите. Всички политици да си мерят думите. Хората очаквате да им се дават нови и нови неща, които да ползват. Но нека покажат те какво са направили през годините. Така че аз не се вкарвам изобщо в тази тема. Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ползват - училища, детски градини, инфраструктура, култура и всичко останало. Оставям на другите - който иска да се заяжда, да прави компромати - ние всички избори сме ги минали в такава ситуация. Плащат на 50 души, излизат, викат, но нека да покажат те какво са направили през годините“, категоричен бе премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


509
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
12
 
5
 
! Отговори
Сеньор Галанте преди 5 години
...направиха едни големи гюбре-та,дето още ще чистим 45 години напред,това направиха БСП,пребоядисаната БКП. Някой ако се съмнява,нека ме опонира,и да каже " По време на БСП живяхме по-добре".
247
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мутра!!
246
4
 
13
 
! Отговори
малее преди 5 години
Е какво точно е направил пък тозо?!?!? Преди 10 години нямаше милиарди от ЕС! Сега взел човека европейски средства, направил 5 градинки и 10 изолации по блоковете и писали в сметката ,,усвоени 2-5-10 милиарда,, А то всъщност тия ,,подобрения,, са за 20 бона, те ги пишат 200! И разбира се останалото за някое ,,наше момче,, да прибере разликата!
245
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не го е освирквал, на лъжи!
244
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освиркаха Борисов в Стара Загора, медиите мълчат по въпроса.
243
1
 
18
 
! Отговори
Бачо Илия преди 5 години
До Готения Никъде не са избили всички комунисти, а преди това фашисти, това е разбира се невъзможно. Ако ги бяха избили и Б. Борисов щеше да даде фира.
242
5
 
30
 
! Отговори
Богатият и бедните преди 5 години
Бочко, Бочко, за десет години станахте много богати, но за сметка на бедния и ограбен от вас народ.
241
5
 
26
 
! Отговори
а преди 5 години
Не,бе драги,каква руска пропаганда те сърби.Просто едни алчни наглеци чрез властта ограбват други страхливци и те естествено са недоволни..Както се видя,властта не провежда политика.Просто политиката се превърна в професия.
240
4
 
38
 
! Отговори
50 преди 5 години
С чужда пита - майчи помен !Хвалипръцко!Правете заводи , защото няма да има кой да се разхожда из тези паркове , освен пенсионери и роми !
239
18
 
7
 
! Отговори
Е то преди 5 години
сигурно никой не ви знае че сте сайт за БСП и руска пропаганда? То има и стотици като вас! Може да спечелиш с пропаганда, ама после идва въпроса как ще управляваш с пропаганда, как ще лъжеш хората че са добре!?! Никак, всичко е за парите!А изтрийте го!
238
2
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
До Анонименот там наи много се краде
237
5
 
32
 
! Отговори
Не му вярвайте преди 5 години
Вярвай на празния си джоб и празния си портфейл. Не вярвай на Борисов и Цветанов.
236
5
 
35
 
! Отговори
Гнус преди 5 години
Бай ***, другите народи какво направиха за 10 години- знаеш ли?Направил бил!Всяко направено нещо от вас е пародия на строеж, и 50 % е кражба!По добре НИЩО не прави! Ама нищичко!
235
29
 
12
 
! Отговори
Ти кво мислиш преди 5 години
Че като не съм доволен от Боко и моментално ще хвърля да гласувам за истинската промяна- кака ***! Аз знам какво е направила тази партия на България, и дано нигога повече да не доближи до власт!
234
8
 
36
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 5 години
Боже, Боже , тая света вода ненапита Бойко Борисов , как няма капчица свян и срам!А обвинението срещу Елена Йончева не е ли предизборен компромат?
233
8
 
39
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Боже, боже, божеееее......!!!На тоя дори неможе да му се обясни колко е зле!!! Абсолютен нарцис!А народа дето го търпи е 80% -тов!А тези пък дето го подкрепят - те си зная какво ка -нецензурно е и немога да го напиша.
232
1
 
21
 
! Отговори
Нямаме преди 5 години
духовна култура, не може с Левски и Ботев отпреди 150 години! Те са били затогава! А в момента с тях се спекулира, всичко е подменено! Хората лъжат, нечестни са, нямат вяра, робуват на митове и фалшиви новини! Народ откъснат от духовните си корени! Изтеглен насила от земята си и наврян в уродливи постройки в т.нар. ни градове!
231
35
 
12
 
! Отговори
Готения преди 5 години
Като чета отзивите,виждам че тука само едни злобни комунисти са останали и всичко и всеки им е крив.Тука трябваше да стане като в Румъния,да затрият всички комунисти и да се оправят работите.На бате Бойко да му ядете оная работа
230
7
 
8
 
! Отговори
Никой не направил преди 5 години
Въпроса е да се заяждаш, това е нашия български манталитет! Въпроса е да дразниш, няма значение ти какъв си!
229
39
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-малкото Борисов изкара успешно страната ни след катастрофата, която предизвика Орешарски през лятото на 2014 г.