Борисов: Оставям заяжданията и компроматите на другите!

Работим, но все ще ни намерят някакви кусури, коментира премиерът
Обновена: 3 фев 2019 13:28 | 3 фев 2019 11:05, Нели Христова
509
Борисов: Оставям заяжданията и компроматите на другите!
Снимка: Булфото

"Това което сме поели като ангажимент да направим сме го изпълнили. Другите нямат какво да покажат, че са направили. Когато работим, все ще ни намерят кусури някакви", каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на цялостно реконструирания надлез над жп линията и бул. "Славянски“ в Стара Загора.

"Първо да направим парковете, ако приходите вървят като миналата година и зала ще направим", допълни още Борисов, цитиран от "Фокус".

"Нашата политика винаги е била да показваме какво сме направили. Паркът тук знаете какво беше, блоковете знаете какви бяха. Ако конфронтацията от политиците не се спре, ще пречи на всеки един след изборите. Всички политици да си мерят думите. Хората очаквате да им се дават нови и нови неща, които да ползват. Но нека покажат те какво са направили през годините. Така че аз не се вкарвам изобщо в тази тема. Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ползват - училища, детски градини, инфраструктура, култура и всичко останало. Оставям на другите - който иска да се заяжда, да прави компромати - ние всички избори сме ги минали в такава ситуация. Плащат на 50 души, излизат, викат, но нека да покажат те какво са направили през годините“, категоричен бе премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


509
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
1
 
4
 
! Отговори
М даа преди 5 години
ТИКВА АМА ЗЕЛЕНА .НЕДОЗРЯЛА ПРАЗНА...
287
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ако нашите политици и държавници не разберат ,че заяжданията и противопоставянето трябва да спрат след избори ,независимо какви са те и да си гледат работата , да водят държавата към по - добро нищо добро не ни чака. За жалост те хабят сили и нерви за глупости , за доказване кой какво е свършил и кой е по - голям от другия вместо да видят на какъв хал е народа. Стига вече! Ако имате ум в главите! Оставете народа да каже кой какво полезно е свършил.
286
1
 
17
 
! Отговори
A преди 5 години
Заяжданията за другите, за него и неговата пасмина некадирни интриганти - огромните далавери и комисионните.
285
1
 
14
 
! Отговори
... преди 5 години
Попитай шуменския кмет Христов защо сменя спечелили обществени поръчки със свои съпартийци. Има запитване на Министъра на МРРБ. Целия ми екип спечелил ОП бе сменен и така съм ощетен с 60хил лева, които взе съветник от листата на ГЕРБ.
284
3
 
21
 
! Отговори
ОНЗИ преди 5 години
този ДОКОГА !!!!!
283
2
 
22
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Бащицата, той - пътища ни направи - нищо, че нямаме пари за една годишна винетка...
282
3
 
21
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Накротко,виновни са другарите,управлявали преди другаря Борисофф.Те това е.
281
4
 
10
 
! Отговори
( '_' ) преди 5 години
"...Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ползват - училища, детски градини, инфраструктура, култура и всичко останало..."Това добре, ама хора има не само в София, алоооо ... После мрънкате - ама то много пренаселено.
280
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Строенето на инфраструктура е задължение .Има други въпроси -- защо евродепутатите нигласуват неправилно ? Млади , красиви инеподготвени .
279
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунизмът няма нищо общо .Има неспособни хора , не им семисли . работи , не знаят , не могат ,циркулират от едно място на друго .Никога досега американците не саживяли толкова лошо колкото приПутин .
278
2
 
17
 
! Отговори
Кога преди 5 години
Ще има ли проверка в тооплофикация - какви ли тръби се слагат -реневирани или ? вярно ли е че Герб не желае проверка в тооплофикация ?ОЦ Земляне ? ? ОЦ Люлин ??Тец София ??какви ремонти се правят там ?
277
2
 
7
 
! Отговори
смърди преди 5 години
от всякъде,защото е претъпкано от ***
276
2
 
4
 
! Отговори
extermist преди 5 години
Акам навътре.
275
4
 
22
 
! Отговори
Гьонсурат преди 5 години
От нагъл, по-нагъл.
274
5
 
22
 
! Отговори
extremist преди 5 години
"Плащат на 50 души, излизат, викат" - Другарю Борисов,Как да се включим в списъка на платените викачи, че в момента викаме безплатно
273
4
 
20
 
! Отговори
extremist преди 5 години
всички ти знаят стоката борисов....шикалкавенето е до временадявахме се да разчистиш комунизма а ти се оказа най-върлия му фен
272
3
 
21
 
! Отговори
балама преди 5 години
Оставял бил!Я си е отворил устата,я е изръсил голяма глопст!
271
3
 
25
 
! Отговори
???? преди 5 години
а какво стана с горският път над Мъглиж за 1,6 мил. лева - приличащ на горска пътека? Шефа на горското в Сливен, главния Прокурор, че и тогавашния Министър мълчеше по случая, и след месец когато журналистите го "откриха" за коментар, той обвини журналистите, че "много били заинтересувани"!
270
1
 
18
 
! Отговори
1 преди 5 години
и думата г*л*у*п*а*к ли цензурирате, бре :) аз за мене си я използвах :)
269
2
 
27
 
! Отговори
1 преди 5 години
Уж срещу комунистите се бореше, пък ти и твоята партия се държите като такива. Високите глоби се използват срещу всеки, опитал се да се противопостави срещу корупцията. МВР, КАТ, общинска администрация се използват като репресивен орган към "противниците". Изпитах го на гърба си. И аз, ***., гласувах за вас! Покрай работата си имам наблюдения в няколко общини. Една дума ви описва - МАФИЯ!