БСП не била готова за избори, опитвала да печели време

Радев пък не си стоял на мястото, усещала се липсата на президент
50

От скандалите около разкритията на депутата от БСП Елена Йончева, която обвини министъра на културата Боил Банов в корупция, никой не печели, смята политологът проф. Антоний Гълъбов.
Още по темата

"Губят всички. Формата ориентира нещата към някакъв вид партийна пропаганда и атака. Става дума за изявление на народен представител и изпращане на сигнал към медиите, а не към прокуратурата. Едно сериозно разследване не би се развило по този начин. Острата конфронтация на БСП е път без изход, защото атмосферата на изборната им кампания няма нищо общо с европейското. Нека отбележим, че този, който е направил записа на Боил Банов, е държал информацията 3 години", отбеляза той пред Bulgaria ON AIR.

В студиото на "България сутрин" той изтъкна, че натрупването на скандали и истерия не водят до политически резултат.

"Скандалът "Ало, Банов съм" е опит за печелене на време. БСП очевидно не е готова за избори. Съжалявам, че президентът стои извън институцията си. Не чух какво са свършили назначените от него. Това не беше отчет, а очерк. Усеща се липсата на президент", добави още проф. Гълъбов.

"Първо Бойко Борисов каза пред партията си да се отърсят от тези с лъскави коли. После президентът Румен Радев каза, че трябва да се изчистим от корумпираните. Това е пример как се управлява страната. Абсолютно недопустимо се управляват държавните структури. Това са христоматийни примери за нещата, за които народът говори. Тук е така – стават такива работи. Няма бурна реакция на обществото", подчерта социологът Кольо Колев.

Според него ГЕРБ са направили изключително загубен ход с атаката си срещу Елена Йончева.

"Елена Йончева направи няколко много сериозни неща – "Кумгейт", оградата по границата… Тя определено е едно от остриетата на БСП. И президентът, и Елена Йончева изпълняват функцията на едни свободни медии – да бъдат камшик срещу властта", посочи Колев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
1
 
! Отговори
ХА ХА преди 5 години
До Активист на БКПМиличък, Антончо ви разбива по всички флангове с ДОКАЗАТЕЛСТВА и документи, а хубавото Еленче разбрахме само, че знае да прави балончета от дъвки!
45
0
 
1
 
! Отговори
Да преди 5 години
Парите са важни кой ги открадна да кажат банките кой разписа да ги вземат.Масово се краде.
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберите от лъскавите коли не знам дали ще се отърват , ама от имотите дето са заграбили едва ли.....
43
4
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
За президента се сещаме само покрай приказките за жена му, или като реши да се отбележи с някое вето :)
42
5
 
3
 
! Отговори
Студент преди 5 години
Най-после стойностно изказване,че в България се усеща липсата на президент ! И вярно и точно!
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гълъбче, пак ли ти? Няма ли по-достоен начин да се изхранваш?
40
2
 
8
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Елена Йончева е отговорът ни срещу автора на Суджуците Антон Тодоров,това е...
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На над 3 години информация по държавните дела и няма кой да се сезира и да ги кассира след туй и на няма закон няма.
38
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно няма телевизия в БГ, която да не е герберска под.лога.
37
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОЛЬО РЕЧЕ- ЕЛЕНКЪ КАЗА- ЙОНЧЕВА ВЪВ ВСЯКА ИЗЯВА ГОВОРИ ЗА ДОКЛАДА НА САЩ ЗА БЪЛГАРИЯ- ПРОВЕРЕТЕ В ДОКЛАДИТЕ НА СТЕНАТА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО- ИЗЧЕТОХ ГИ ТАМ ИМА РАЗДЕЛ КОРУПЦИЯ, НО НИКЪДЕ НЕ СЕ КАЗВА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ КОРУПЦИЯТА ИЗЯЖДА 11 МИЛИАРДА- ОТВОРИ И ПРОЧЕТИ. ЧАРВЕНКИТЕ СА ИЗПАДНАЛИ В ГЛУПАВА ОМРАЗА СРЕЩУ НАРОДА СИ- ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЕДНИЯ СИ НАРОД- БАНДИТИ. А БИЛА РАЗСЛЕДВАЩА И ФИЛМИТЕ НЯКОЙ ДА Е ВИДЯЛ- ДА ВРЪЩА ***.
36
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Антоний Гълъбов и на теб ли дадоха тлъста пачка да тролиш по телевизиите?
35
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банооов,Банов,с това ще те запомним...с" Ало,Банов съм"Чиста калинка,черна дупка в дълбокия космос на Мутроландия.Поне остана в историята.
34
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От партия БСП са произлезли най големите зини в България.
33
3
 
12
 
! Отговори
1 преди 5 години
Тук пак "някакви" *** ли са, партийни дейци ли са, не знам, ама много искат да делят хората на сини и червени. Интересно, едните като изкарат компромат (направо са си док. за злоупотреби), другите и те вадят. Ама някак внимателно се пипа! Чудно ми е тези от БСП, що не вземат да покажат договорите при "Санирането" на панелките? Там да видите какви цени има! Пример: PVC дограма - пазарна цена 120 лв/м2 - в договора- 320 лв./м2. Та чудно ми е защо "изкачат" само отделни случаи?
32
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червените пак ще дишат прахта на народа!
31
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С президента- оракул,с корумпираното острие- Йончева и с председателката - мадам Куку,нямат шанс!
30
8
 
18
 
! Отговори
Е ЛИ БОЙКО БАНДИТ преди 5 години
с прикрити дела за КОНТРАБАНДА, РЕКЕТ, УБИЙСТВА - ТОВА Е ВЪПРОСА. А не жалкия актьор Банов, който в стремежа си да се оправдае по БТВ, НОВА и всички телевизии по земните кълбета ЯКО подложи и на ВЕЖДИТО и на Бате ви МУХОБОЙКО
29
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По този начин червените няма да спечелят симпатиите на народа! Врява,крясъци,разследвания,скандали,обиди от година и половина! Наоколо всички са корумпирани,само те са модела на бъдещето!
28
3
 
13
 
! Отговори
МОЖЕХА И А.ТОДОРОВ преди 5 години
да поканят, а не вечно намусения А. Г. Също и поета -комунист Спас Гърнето щеше да разведри малко мрачната атмосфера на разговора с Иксперта
27
8
 
16
 
! Отговори
ЦАЦАТУРАТА преди 5 години
ще извърши "РАЗСЛЕДВАНЕ" относно истинността на казаните от БАНОВ думи и ще заключи, че няма данни за престъпление. Както при ТИКВАТА и КОКИНОВ вместо да им повдигне обвинение за СГОВОР и ОПГ за избора на ЦАЦАРОВ тръгнаха да "анализират" записа . После Икспертите от БАН казаха, че НИЩО не могат да кажат . И работат се ОТТЕЧЕ в канала на ЦАЦАТУРАТА. А няколко експерта и свидетели по други дела се срещнаха със Свети Петер, вкл. Мишо Бирата, жена му, АЛО Ваньо, обесения съдебен лекар идр...