От Джамбазки до Адемов: Колко активни са евродепутатите ни?

Анализът е изготвен на базата на четири критерия
7

Четири месеца преди Европа да избере своите нови представители в парламента, излезе статистика колко активни са сегашните евродепутати.

Анализът е изготвен на базата на четири критерия – внесени доклади, направени изявления, сред тях и тези в Twitter, роли и присъствие на пленарните заседания.

България има 17 евродепутати. Оказва се, че от тях най-активен е бил Ангел Джамбазки. Той има 95% присъствие на пленарни заседания и е внесъл 10 доклада. А общата му работа му отрежда престижното 12-о място от всичките 751 членове на Европейския парламент.

В топ 3 по активност сред родните евродепутати влизат още Искра Михайлова и Неджми Али. Статистиката определя като най-малко активен Асим Адемов. За разлика от колегите си, той не е внесъл нито един доклад. Неговото цялостно представяне му отрежда 722-о място в общата класация.

За никого не е изненада, че председателят на Европейския парламент Антонио Таяни заема челна позиция в общата класация. От всички досегашни парламентарни сесии той е отсъствал само от 14.

Таяни е следван от ръководителя на Европейската народна партия Манфред Вебер, който също така е и кандидат за бъдещ председател на Европейската комисия. На трето място в общата класация по активност е британецът от Консервативната партия Сайед Камал.

Най-неактивен сред всички евродепутати е независимият кандидат от Германия Мартин Зоннеборн.

Освен с работата си в пленарните сесии обаче някои от евродепутатите ще бъдат запомнени не защото са били активни, а атрактивни.

Кои са те вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 5 години
До наштъ гордост,него знае английския,по-вече от банкянския индивид.
3
2
 
2
 
! Отговори
Каква била работата преди 5 години
Защо все си мисля, че Гелето е пасивен? Един такъв нежничък, деликатен....
2
2
 
4
 
! Отговори
V преди 5 години
Тез кво бачкат ??? Щото гледам че много *** ,,заработват,, !!! Да не мъкнат камъни там тез сезифовци ??? Въййй .После мързелив бил народа . Я как яко бачка като му са плаща :))) Само да Фнимават да не си изкълчат нещууу .Щото гледам резултатите от тяхната ,,работа,, са огромни :)))
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А къде е вождът на евролевицата-СтаниШЕФ?