Сидеров vs. Симеонов: Кой на кого дължи политическата си кариера?

Според Касабов "Атака" е отроче на телевизия СКАТ
Обновена: 6 фев 2019 12:12 | 6 фев 2019 11:31,
28
Сидеров vs. Симеонов: Кой на кого дължи политическата си кариера?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кой на кого дължи политическата си кариера и на кого е партия "Атака". Тези въпроси засилиха напрежението между лидера на "Атака" Волен Сидеров и лидера на НФСБ Валери Симеонов.

Повод за това станаха думи на Симеонов, който миналата седмица нарече вестник "Атака" "парцал". Днес във вестника пък на първа страница отговарят, че заради "Атака" Валери Симеонов е станал депутат и вицепремиер.

Според Валентин Касабов от НФСБ твърдението, че Валери Симеонов дължи политическата си кариера на Волен Сидеров е абсурдно.

"Все едно кравата да суче от телето, няма как да стане. Да ви припомня началото - през 2004 г. дойде Волен Сидеров в СКАТ и на първата година ще прави партия. Могат ли да направят партия без знанието на собственкиа, без парите на собственика, без помощта на телевизия СКАТ?", запита Касабов.

"Парите бяха на Валери Симеонов и СКАТ. Така че "Атака" е отрочето на СКАТ и Валери Симеонов", заключи депутатът от НФСБ.

Николай Александров от "Атака" пък настоя, че не това е начинът на говорене и настоя, че Валери Симеонов преди всичко трябва да излезе и да каже какви принципи защитава. По думите му има идеи и програма, които трябва да се изпълняват, вместо да се търсят конфронтации.

"Вместо да коментират и обиждат, да си отворят стратегическия документ и всеки да се припознае къде може да действа. Всяка партия си гледа собствения гьол и да прави каквото има възможност", настоя Александров.

Валери Симеонов пък коментира, че се води една продължителна и последователна политика на непрекъснати нападки срещу коалиционните партньори и това е поредният епизод.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
КРИМ Е РУСКИ преди 5 години
ХАХХАА
16
1
 
1
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
Вечният въпрос кое е първо кокошката или яйцето, го задал още Аристотел. Аз като добър философ бих задал така въпроса: Кое е първо гомното или Валери ?..ха.ха.ха
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погледнете му грозната физиономия на това *** вллечуго !
14
2
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
някой да е забелязал че до сега никоя от тези ......думни парти или лидери не е допринесъл с нищо за доброто на страната ни освен с хайвански език ,просташки постъпки и поведение на квартални хулигани нивото е толкова ниско че едва ли може да се квалифицира като на политик и двамата са пълни с арогантност агресия и конфликтност но не и с държавническо поведение и компетентност за решаване на належащи проблемизащо тези парази.ти са във властта е очевадно заради личен комфорт и облагодетелства
13
0
 
18
 
! Отговори
дядо Пенс преди 5 години
Я си чекам минималната пенция от 300 лева ! Може и 150 ?...
12
1
 
16
 
! Отговори
1 преди 5 години
този ром,касабов,не беше ли първо в атака.
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какви глупости от миналото се карате,бе тъпани?Това ли ви е приоритета?Вместо като патриоти да свършите нещо полезно за населението,да проведете някоя благотворителна акция и подпомогнете по-слабите в държавата и пенсионерите,да сътворите някой полезен закон за демографията и домове за деца,да закупите книжки от български автори за децата,вие се карате за глупости!
10
2
 
16
 
! Отговори
batmario преди 5 години
Волен Сидеров беше журналист със предаване в СКАТ.Докато Симеонов се чудеше дали да влиза в политиката ямболията го изпревари...
9
3
 
9
 
! Отговори
Верно преди 5 години
До АнонименИма нещо такова-първия път Валери помогна на Волен да направи партия и влезе в парламента,обаче сега и Красьо и Валери са във властта благодарение на Волен,сами са за никъде.Макар че вече и заедно не вървят.Хората искат други патриоти и ще се намерят в един момент.
8
0
 
16
 
! Отговори
Хубава си моя горо преди 5 години
Тука се карат ,но за застрояването на защитените територии гласуват на 100% дружно...Тия дни доста защитени пясъци и влажни зони стават земеделска земя и след 1 година в регулация и след 3 месеца -заривне и стоманобетон.Същото е и зони Натура-"горите не са гори"
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не беше телевизията на Симеонов, Сидеров никой нямаше да го знае. Ако не беше Сидеров, телевизията на Симеонов никой нямаше да я знае.
6
13
 
9
 
! Отговори
Волен-руска подлога преди 5 години
Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
5
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не беше телевизията на Симеонов товарищ Сидеров никой нямаше да го познава и още щеше да си вади хляба с голи гейски фотосесии с пури затикнати в разни отверстия.
4
5
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Касабов е прав,без...логистиката на СКАТ,партия Атака не би могла да се създаде и развие.Голият...парий Сидеров,с два...петака в джоба,само с...плам в очите и високопарни...лафове,успя да...увлече за идеята и бизнесмена Вал.Сим.и се получи симбиозата,за да се роди партийното...тяло.След това бе по-лесно за Сидеров.По места в областите...увлече и някой друг паралия,за да му плащат...мероприятията и автобусите,като например Гонзо в Ямбол,който в последствие бе...низвергнат.Така стана и с Вал.Сим.
3
2
 
22
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Ей ги наш'те трима патриоти'патриоти,патриоти-пълни и****и!Краси,Волен и Валери-е нема таквиз лицемери!От приказките им празни,само народът се дразни.Коалиция орел,рак и щука-айде бегайте от тука!Всеки взел се за орел,но по рачешкия път поел.Единият парички от паспорти тръска,другия на границата баби блъска,а пък третия ***,пред клекшопа стана за резил!Синя каска,Златен пръст и Шумомер-всички до един сте за кашмер!Айде сбогом де**ли,вече не сте ни мили!
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кое е първичното? Сидеро кокошката или Симеоно яйцето? Това е философски въпрос.
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажи им патриоти и не ги обиждай повече !