Политически престрелки: Избърза ли Радев в позицията за Венецуела?

Какво се случва в навечерието на евроизборите
8 фев 2019 22:21, Петя Славова
127

8153 гледания   |  Още видео
Политически престрелки, взаимни обвинения и още спорове – в навечерието на евроизборите. Състояние на постоянен скандал ли е нормалната форма на политически диалог?
Още по темата

"Президентът каза, че това управление е довело страната до катастрофа. Изходът от нея според държавния глава е нови избори. Очаквам скандали до евроизборите. Радев подсказа, че би могъл да подкрепи политически проект. Но не е обещал да прави партия. Зад него има много хора, които го карат да избърза с анонсирането на политически проект. Той се поддава на този натиск от полускрити хора. Докато е президент, той нищо не може да направи. Все още не се знаят тъмните сили зад Радев. Но те ще излязат на светло", посочи социологът проф. Михаил Мирчев в "Денят ON AIR".

Според него ГЕРБ загуби част от своя рейтинг. "Те тръгнаха в негативен тренд. БСП пък започнаха да имат позитивен рейтинг. Ако БСП води, няма да води с бройка депутати, но може да изпревари ГЕРБ морално", добави още проф. Мирчев пред Bulgaria ON AIR.

"Радев ни сравни почти с Венецуела. Това не е така. Позицията на държавата се формира от правителството. Конфликтът на президента с правителството не е в негов плюс. Президентът имаше много елегантен ход, от който не се възползва – можеше да си замълчи и да не споделя позицията си за Венецуела. Радев се поддава на натиск. Обявяването на политически проект винаги носи напрежение. Някои от тъмните личности зад Радев вече са ясни. Решетников каза, че позицията на президента ни е правилна", подчерта журналистът Евгени Петров.

Той изтъкна, че не би заложил на победа за БСП на евроизборите. "Хората в социологическите проучвания отговарят, все едно става дума за парламентарни избори. Още им е рано", отбеляза журналистът.


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
4
 
2
 
! Отговори
Георги преди 3 месеца
Радев е една проста пионка на Москва. Кремъл го приема като слабоумен и непрекъснато го използва за какво ли не.
76
4
 
8
 
! Отговори
дедо Ви преди 3 месеца
Президентът ни си е на правилната позиция! Имало социализъм, корупция и празни щандове във Венецуела. Да! След като им наложиха ембарго? Защо го наложиха, защото Венецуела не допуска собственост на тексаските петролни магнати в собствените си петролни залежи! А те са готови да повторят Ирак и Либия за да владеят венецуелския петрол!! А нашите евро послушковци дори нямат смелостта на собствена политическа позиция а чакат командата от Брюксел! Всичко останало е бла бла.
75
0
 
3
 
! Отговори
гражданин преди 3 месеца
Да!
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Normalno e vseki da ima i da izkazva svoia lichna choveshka pozicia... ama zasto se napadat i hapiat s zlostni arogantni teror ataki, a ne napraviat sobstveno publichno dopitvane do bg narod suveren s email ili sms po telemora?! V muzikalnite si profili do metal roka?!
73
6
 
5
 
! Отговори
жалко преди 3 месеца
За съжаление ,президента зае грешната позиция.
Можеше да размисли и да се осведоми по-добре за положението във Венецуела.
72
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Президентът имаше много елегантен ход, от който не се възползва – можеше да си замълчи и да не споделя позицията си за Венецуела."
Да можеше да е подлога(безгръбначно) като миналия президент Плевнята
Каквото му наредят това да казва и да си трае!
71
7
 
18
 
! Отговори
Гордост преди 3 месеца
Гордея се с този президент!
70
15
 
9
 
! Отговори
срам преди 3 месеца
Мен ме е срам от този президент.
69
3
 
15
 
! Отговори
АНАЛИЗ преди 3 месеца
При сегашните цени на Петрола САЩ няма да издържат още една година - ще настане глад . Русия може да издържи до 5 долара за барел без глад .
За това е борбата - САЩ няма залежи на Петрол , и иска да открадне тези на Венецуела .
За Критиците - САЩ добиват Шихтов Петрол - разходите са около 45 долара за барел .
68
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Зузи

Може би ще ни кажеш за кого Гуайдо е най-правилният избор? Не съм чул да са провеждани избори във Венецуела тези дни. Избраха си го САЩ и нека си го вземат, щом толкова им харесва.
Колкото до позицията на Румен Радев мисля, че трябва да се гордеем с нея. Чувал съм не веднъж от наши политици, че трябва да се придържаме към мнението и позицията на нашите съюзници. В такива случаи почти се срамувам, че съм българин. Излиза, че ние нямаме право на свои. Радвам се, че поне президентът ни има
67
3
 
13
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
Подкрепихме позицията на САЩ за Ирак-Ирак е унищожен,парите ни са загубени..
Подкрепихме позицията за Либия-Либия е унищожена,парите ни са загубени.
Подкрепихме позицията за Сирия-Сирия е съсипана,парите ни са загубени.
Сега подкрепяме позицията за Веннецуела и не е трудно да предвидим последствията.Добре поне,че нямаме много вземане-даване с Венецуела.
Трябва ли да подкрепяме всяко едно американско безумие?
66
14
 
8
 
! Отговори
Зузи преди 3 месеца
Дори посланикът ни там каза, че Гуайдо е най-правилният избор. *** явно подкрепя хиперинфлацията там и следи позицията на руските се братушки!
65
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 85

"БЪЛГАРИЯ НЕ Е РУСКА ПРОВИНЦИЯ"

Прав си, България е послушен американски протекторат.
64
15
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това, което каза Радев, не касаеше толкова Венецуела, колкото българското политическо лакейничене и отсъствието на суверенитет във вземането на решения за българската външна политика. Радев се изказа за това, че решенията се вземат другаде и се преписват от българското правителство. Самата Венецуела беше само поводът.
63
18
 
18
 
! Отговори
До 91 преди 3 месеца
Защото Делян го издигна ГЕРБ за шеф на ДАНС. Ама толкова да сме забравили - не сме. Това от БСП лъжете и докато спите, бе.
62
23
 
13
 
! Отговори
Мен преди 3 месеца
И ГЕРБ са непрокопсаници, ама поне не искат да ни махат от ЕС и НАТО. Защото ако не бяха ЕС сега и два забити кола нямаше да има останали в България. И ако се чудите, какво се разработиха напоследък - то е защото това са изисквания на ЕС, иначе няма Шенген, ням еврозона.
61
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Избирате ГЕРБ, получавате ДЕЛЯН + ЦВЕТАН!
60
24
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Избирате ГЕРБ получавате евроатлантизъм. Избирате бсп получавате една каруца глупави бастуни.
59
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
БЪЛГАРИЯ НЕ Е РУСКА ПРОВИНЦИЯ
58
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зад президента Радев стоят тъмни, но не сили, а слаби. Президент избран с гласовете на русофили и роми