Цветанов: Убеден съм, че Русия ще се намеси на изборите у нас!

В някои от страните в ЕС има звена против тази дейност
Обновена: 10 фев 2019 10:38 | 10 фев 2019 10:27,
696

Убеден съм, че Русия ще се намеси в изборите в България. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

"Виждам какво се случва в държавите от ЕС. Какви са притесненията ѝ. В някои от министерствата в държавите членки се създадоха специални звена, които да работят точно за тази пропагандна дейност, която правят“, каза още Цветанов пред bTV.

Още по темата

Toй отказа да сподели позицията си за случая с Емилиян Гебрев, за който има съмнение, че е бил отровен с "Новичок".

"Имам една моя лична позиция, но не бих искал да я коментирам, защото представлявам парламентарна група. В тази посока ще се въздържа от коментар. Споделял съм всички мои виждания с премиера и хора, които имат отношение", заяви Цветанов. Той посочи, че винаги трябва да бъдеш ясен в позицията.

"В четвъртък ще има среща. Убеден съм, че така ще се избегнат всякакви спекулации. Трябва да разберем първо дали има съвпадение при посещенията на този служител на Русия в България и във Великобритания", посочи Цветанов.

"Великобритания е една от най-добре подготвените системи за сигурност. Хибридните атаки са факт от 2015-2016 г. Има 3 варианта за поднасяне на фалшива информация", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
440
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До питам ЦЕЦОТака им е наредено, бе човек! Това е пропагандната стратегия на Гьобелс - една лъжа, повторена сто пъти да стане истина.Само дето кво стана с "великия пропагандатор", и как той постъпи с невръстните си деца. Та-а-а, природата не търпи празно пространство, а обществените процеси се развиват по спирала, и се повтарят.... Нищо ново под слънцето, всичко идва в един момент на място.
439
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До питам ЦЕЦОЦУЦО - първа цигулка в България.А Бойко блажено спи зимен сън.
438
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПетърчоПетърчо, не се тръшкай. Тези случаи са добре описани в научната медицинска литература - по ncихиатрия. Ама тази информация не я зареждат в чиповете им, за да не им разваля алгоритъма. И да не би, току виж някой от тях да се усети, че освен присмех и съжаление, друго не предизвикват.
437
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 519Да, ама с кокетно карирано сако, и щерчица бакалавър от раз в Световната банка. Така се прави кариера, с изключителни качества и молитви.
436
0
 
12
 
! Отговори
Ей, преди 5 години
тъмни, задръстени фaшизoиди, npocтитyиpaщи с демокрацията, слабаци, които се прикрепват към някакви извpатени фигури, за да изглеждат и те силни, приобщени към "силата...". Само след няколко години жестоко ще драпате да заличите позорните си действия и пак да се прикачите към новия "силен". Нещастни npoдажници, npeзирани от нормалните хора.
435
0
 
16
 
! Отговори
питам ЦЕЦО преди 5 години
Добре де Цветане,ако Русия искаше да се меси в българските избори за 10 години при управлението на ГЕРБ, защо не се намеси като си убеден??? Отговори на тоя въпрос като си такъв,, умник". Я кажи по-добре колко ти платиха американци, че само Новичок, Скрипал и хибридни атаки ти се въртят в мозъка??? Преди подобни глупости плещеше Плевнелиев?? Ти сега го заместваш,защото платиха на тебе. Я да си признаеш?? А интересува ме също колко на брой апартаменти имаш сега???
434
1
 
19
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Бе и на тези им порасна работата та взеха и за изборите тук да търсят руска намеса. Не се тревожи Цветанов това което ти и останалата пасмина бг политици можете да направите ни дявола не може а какво ли остава за Путин. От толкова целуване *** ще дехидрирате бре. Да ви беше проблема само със самолетите да ви разбера *** вие се надпреварвате с Борисов кой ще бъде по-голям папа от папата. Ама всички знаем колко папи са милвали по главата твоя вожд. Така че те бие с нокаут по това отношение.
433
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, кво ще се меси в изборите? Направо да организира един референдум със зелени човечета!
432
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крадеца вика: "Дръжте крадеца!".
431
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за Русия не знам но Цветанов със сигурност ще се намеси в изборите.
430
1
 
21
 
! Отговори
ХА ТАКА преди 5 години
Цветанов и герб повтарят на 100% тактиките на Тереза Мей за отвличане на вниманието на обществеността от важни въпроси където ги стиска ЧЕПИКА ЧРЕЗ ХРАЧЕНЕ СРЕЩУ РУСИЯ.НО НИЕ не сме англия Така че герб не са познали.БЪЛГАРИНА НЕ Е ГЛУПАВ НЕ Е ЗАСПАЛ ТАКА ЧЕ ГОСПОДА.НЕ СЕ ХАБЕТЕ!
429
0
 
6
 
! Отговори
505 преди 5 години
До 507: Ако е била толкова свЕсНа, нямаше да даде на майка си да я назначава с връзки! Помисли малко.
428
1
 
11
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Цветанов: Убеден съм, че Русия ще се намеси на изборите у нас!==========По-интересното е, какво мислиш да направиш ти, лично, за да го предотвратиш!?
427
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
505 ти . Както казваш от университета ,образование висше. Да беше учил и ти . Лично познавам дъщеричката и мога за кажа че е страхотен човек и професионалист. Аиде със здраве.
426
13
 
1
 
! Отговори
Иван Иванич преди 5 години
така отнемане на сичките им имоти ,паспорти и изганване на руският дипломат пълна забрана за руски мекерита да стъпват тук и така ще станат нещата
425
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как е баба Кристалина, която уреди дъщеричката на работа директно от университета в Световната Банка ?
424
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този надскочи себе си! Циркаджия, уж клоун, а той - скача по арената, дано го забележат!Просто момче от Шума, алчно, невъзпитано. Ще бъде изхвърлен като пар...дон, кърпа за миене на под!
423
4
 
21
 
! Отговори
Баси УдобнотУ преди 5 години
Ако загубят изборите - руските хакери са се намесили и са опорочили "народния вот" а ако спечелят - въпреки усилията на руските хакери демокрацията и народната воля за честни избори спечели .
422
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз г-н Цветанов започна да си оправдва вече молитвените закуски в САЩ. Иструктаж и действие.
421
4
 
25
 
! Отговори
Отвратително и тъжно преди 5 години
Защо крадете толкова много бе Цвъки? Къде са другите европейски държави, къде сме ние?! Корупция, кражби и повсеместна герберастка простотия. И на всичко това, ти и твоята еднокнижна Тиква, му казвате просперитет на България. Отвратително и тъжно.