Недоволни от Радев заради Венецуела искат оставката му

Протестът им бил организиран в социалните мрежи
1564
Недоволни от Радев заради Венецуела искат оставката му
Снимка: БулФото

Стотина души се събраха днес пред президентството на протест с искане за оставката на държавния глава Румен Радев.

Недоволството им е предизвикано от неговата позиция, че България не трябва да се намесва в политическата криза във Венецуела, предаде БНР.

"Пречи на правителството да работи и не се държи като натовски генерал, а ние сме в НАТО", заяви участничка в протеста.

Демонстрантите твърдят, че са се организирали чрез социалните мрежи и протестът им не е обвързан с партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
879
1
 
0
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 5 години
До Анонимен Толкова е мъж колкото е мъж и свидетеля им.Но нали сте от блатото на жабите викате мъже:)))))))))))))))))))))))))) Отговор не очаквам
878
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да повторя нещо вече написано и изтрито. Радев е мъж! И от екрана лъха на тестостерон и това влудява една малка, но изпортена морално и физически част от обществото ни! Те реват, скачат, искат да им обърне внимание. Дрънкат всичко, шумят, само да ги забележи! А той не се занимава с такива! Всуе се морите!
877
1
 
1
 
! Отговори
Неотрален слет? преди 5 години
До Анонимен 911: "неотрален слет"? Имаш големи проблеми с правописа. Оправи първо това. А политиката остави на по-грамотни от теб.
876
2
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
И откога възрастни пенсионери се организират в социалните мрежи?!Всъщност, не чакам отговор!
875
2
 
11
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ДОЛУ ГЕРБ
874
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вярно, мен никой не ме е питал за НАТО. Що нямаше референдум за или против влизането в НАТО.Съгласен съм с коментарите по-доло,че НАТО не ни е донесло никаква полза.Президента е прав какво се намесваме в делата на държава с която нямаме нищо общо, все едно от Панама или Бирма да кажат от утре не бат Бойко управлява а Лютви Местан
873
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вярно, мен никой не ме е питал за НАТО. Що нямаше референдум за или против влизането в НАТО.Съгласен съм с коментарите по доло,че НАТО не ни е донесло никаква полза.Президента е прав какво се намесваме в делата на държава а която нямаме нищо общо, все едно оте Панама или Бирма да кажат от утре не батерията Бойко управлява а Латви Местан
872
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В София специално повечето от възрастните са антикомунисти. За жалост в България това не е така.
871
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Резидента прави и говори каквото му наредят от Масква.
870
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв срам за БЪЛГАРИЯ е този зелен чорап избран от Решетников.СРАМ. Голям СРАМ.
869
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президента ни е руски агент и е напълно естествено да защитава руските интереси.Незабавно трябва да му се иска оставката!!!!!!!!!!!!!!!!
868
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 1944 год в България има чужда военна сила влязла, без молба. Избити са хиляди Български полковници и войници служили и пазили България. Малко се усещайте, когато говорите за този период и за освобождение. България е спечелила най-голямата битка в историята при Дойран.
867
11
 
11
 
! Отговори
До Текезесара преди 5 години
До Текезесар Нито е освободителка, нито e покровителка! Русия и комунизма са най-голямото зло, която се е случавало на България! Винаги и само е следвала имперските си амбиции! Там къдете в стъпил руски ботуш, нищо хубаво не се е случило! Вземи се образовай! За съжаление имаме президент, който нито е обединител на нацията, нито защитава националните интереси на България!
866
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не че Гайдо е много стока ама да се обявиш за Мъдуро или дори за неотрален слет това което сториха във Венецуела ...мне мерси А нашенския Радуро до сега само кремълски мантри припява оставка
865
8
 
11
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Четейки коментарите тук ми става много болно за това, колко отнесен е Българския народ! Хиляди коментари по една тема, която е съвсем третостепенна за България! В същото време, нито се пишат критични публикации, нито се организират протести във връзка с поредното и вероятно последно убийство на Българщината в Македония! Защото ВАСАЛНОТО правителство на ББ на драго сърце се съгласи да вкара БЮРМ в НАТО, че дори си приписазаслугата за това! Вече измисления македонски език е натовски език!
864
10
 
11
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
СТРАННО , АЗ СЪМ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ И НЕ СЪМ ЧЛЕН НА НАТЮ И НЯМА ДА БЪДА !?!? НИКОЙ НЕ МЕ Е ПИТАЛ ИСКАМ ЛИ ДА СЪМ В НАТО !!! АЗ СЪМ СЕ КЛЕЛ ДА ВОЮВАМ С НАТО И НЕ СТАВАМ ЗА КЛЕТВОПРЕСТЪПНИК ... И ОЩЕ МОГА ДА СЕ БИЯ И УБИВАМ !!!!!!!!!!!
863
11
 
12
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Тоя път летеца- *** излезе едни гърди пред Банкянскио. Ако днеска Бойко излезне на избори срещу *** е обречен да ги загуби. Голям дял в това гУвнo изигра онова недоразумение Комсомолката Захариева. Цирк!!! А тоя смешен протест е активно мероприятие на ГЕРБ, най-вероятно режисирано от Цв. Цв. с цел омекотяване на кашата от признаването на Гуайдо.
862
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има един нефт и едно злато за кредане,..................да кой ще го открадне във Венецуела??Не става въпрос за идеологии..................ами за много милиони долари, може би милиарди!!
861
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия дали знаят, че опозиционера Гуайдо е социалист, демек в ония страни си е чист комунист.
860
4
 
19
 
! Отговори
аз преди 5 години
Ахаахха там са само пенсии, 100% някой им е платил. Първо нямат Фейсбук, второ те са си за Мадуро, но който плаща той поръчва музиката)