Недоволни от Радев заради Венецуела искат оставката му

Протестът им бил организиран в социалните мрежи
1564
Недоволни от Радев заради Венецуела искат оставката му
Снимка: БулФото

Стотина души се събраха днес пред президентството на протест с искане за оставката на държавния глава Румен Радев.

Недоволството им е предизвикано от неговата позиция, че България не трябва да се намесва в политическата криза във Венецуела, предаде БНР.

"Пречи на правителството да работи и не се държи като натовски генерал, а ние сме в НАТО", заяви участничка в протеста.

Демонстрантите твърдят, че са се организирали чрез социалните мрежи и протестът им не е обвързан с партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
819
18
 
12
 
! Отговори
ЕМИГРАНТ преди 5 години
Много червена плява във форума??!!Постоянни *** инсинуации,че на изборите се ***,че се фалшиви и че най вече го прави ГЕРБ?!Престанете да омъглявате хората с плитките си лъжи и инсинуации,че ГЕРБ си печели изборите по нечестен начин!Напротив,Бойко ви бие като шкембе в дувар въпреки вашите измами,гимнастики със законодателството и откровените лъжи ,които много често впръсквате часове преди датата на изборите!!На всичко това се казва Рузка хибридна война против България!!
818
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано тези клети старци и бабички, кой с артрит, кой с ишиас, кой с паркинсон, кой с алцхаймер, поне са намерили пътя към дома си и са се прибрали живи и здрави.
817
4
 
18
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
"Гражданите на Венецуела сами да изберат кой да ги управлява след провеждането на честни избори с международно наблюдение". Това е позицията на президента Радев. Кого това не го устройва и защо?Жалка работа е този протест, но нали трябва да се бие тъпана, все някой ще се върже.
816
4
 
12
 
! Отговори
МИРО: преди 5 години
Кой те, Бойко, теб,обича?Всеки ТИКВА те нарича!Ние знаем и това,че си с гумена глава!
815
18
 
5
 
! Отговори
Текезесар преди 5 години
И аз като дрогара Живков и Радев и Нинова имам една мечта, а тя е България да стане република на Руската федерация и да усвоим руския език като матерен. Само тогава ние червените чукчи, ще намерим покой и душевен мир. Дотогава борбата продължава! Всеки написан коментар - пирон в ковчега на НАТО, САЩ и ЕС!
814
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя смръдлив комунист, след като го избрахте сега врякате да го махате? Ами да сте мислили, когато сте гласували за червения папагал и пионка на ***. Иначе, когато и да се махне тоя ***, все ще е късно. Този много стабилно вреди на България и на връзките й със западните партньори.
813
3
 
21
 
! Отговори
Найденов преди 5 години
СТОТИНА ДУШИ???????????МОЛЯ?????????????/Добре че наистина има свободни медии и сайтове които да представят истинските новини. На този огромен митинг имаше точно 37 безделника. И тези малоууууумници искат оставката на президент избран от 2 милиона и половина българи???????????????
812
9
 
15
 
! Отговори
Текезесар преди 5 години
В учебниците които съм учил Русия е освободителка и покровителка. Не виждам какво лошо е направил др. Радев като не е подкрепил Гуйадо и е ударил едно рамо на Русия. Личи си, че е натовски генерал по задължение, но сърцето му е в Русия! Истински българин а човек от народа!
811
6
 
21
 
! Отговори
До 849 преди 5 години
Бил си и ще си останеш текезесар.Радев е реалист,честен и образован мъж,който мрази да му удрят чембера,както правеха с бившия президент.Анадъм?
810
2
 
18
 
! Отговори
ugo chaves преди 5 години
Кой не дава без пари петрола на англия и сащ е враг.
809
16
 
11
 
! Отговори
Текезесар преди 5 години
Радев подкрепя и обича Русия. Истински русофил! Кога ще идва руската армия да я посрещнем с хоро и с погача. Радев и Путин ще се целуват в уста и ще играят казачоци. Нинова ще вее червеното знаме и ще припява съветския химн. Идилия!
808
3
 
16
 
! Отговори
Къде са преди 5 години
Къде са кучетата, пеленачетата, карамфилите, пианата, полусъблечените девойки?Няма Хъс, няма Емоция, няма Скакауци.Тц, тези хора да не са се объркали часът, да искали да ходят на безплатен курс по латинотанци и да са сбъркали табелата.Другият път на хайрлия да е, малко чалга, малко кютек.Те съвсем като на литературен кръжок, молим организаторите да си стегна електората, малко свежа кръв, лято идва, трябват стинки за море!Така де, нема съ излагаме, гръдим дИмокрЪция в чистия й вид.
807
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преа 2013 година герберастите изкараха повече хора по улиците да трамбоват за тоя,дето духа.Какво стана с тях,измряха ли или избягаха от просперитета и стабилността?Тия,дето ги виждаме на снимката са взели-дали,но докога,само господ знае.
806
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТемелкоЕй много сте ми интересни с АМНЕЗИИТЕ!Референдум на Плевнелиев: Президента да се избира МАЖОРИТАРНО, Да се въведе е-гласуване!Референдум на Слави: Да се намалят депутатите на половина, Да се намали субсидиите на партиите, ДА СЕ ИЗБИРА МАЖОРИТАРНО ПРАВИТЕЛСТВТО И ВЪВЕЖДАНЕ НА Е- ГЛАСУВАНЕ( КОЙТО СТАРИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПЛАМБИРА КАТО ВРЯКАШЕ ДА НЕ ГЛАСУВАТЕ), А Герб затриха 20 000 бюлетини от чужбина!НИ ТАКА НИ ИНАЧЕ. ИСТИНАТА Е БРУТАЛНА СЕГА СЛАГАЙ СИ МИНУСА ФАНАТИК!
805
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предателят Радев повтаря "подвига" на един друг национален предател генерал Радко Димитриев участвал във всякакви русофилски пучове и преврати в България, който от български посланик в Санкт Петербург по време на Първата световна война минава на страната на врага Русия и воюва фактически срещу родината си.
804
19
 
10
 
! Отговори
1914 преди 5 години
До ТекезесарВие не изгаснахте ли, бе, комунисти без достойнство. Вие сте най-противните селяни, спрете да тровите народа ни с вашето русофилство.
803
18
 
5
 
! Отговори
Темелко преди 5 години
Като са ви врагове САЩ и ЕС ги напуснете! Правите референдум като в UK и напускате. Западняците ще си вържат черно, да знаете! Много сте ми интересни! Хем ги плюете, хем ходите да живеете там и да се възползвате от достиженията им. Гурбетчиите да ходят в Русия, ВКЛЮЧИТЕЛНО ДЕТЕТО НА НИТОВА. Бъдете мъже и покажете топки, а не само да мрънкате по форумите. Ясно е че масово българите са русофили и мястото им въобще не е в НАТО. Радев трябва да ходи на паради на Червения площад, а не в Брюксел.
802
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако някога слънцето загасне ,то герберастката пуделска любов на Боко и Цецо към САЩ-НОВИЯТ НИ ГОСПОДАР... ЩЕ СВЕТИ ВМЕСТО НЕГО...
801
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПрав си, няма нужда от листче. Просто са длъжни да се придържат към линията на САЩ. Но ще напомня, все пак, че общо решение не се взема за 5 минути.
800
3
 
26
 
! Отговори
Браво Радев преди 5 години
Много съскат герберчетата, заработват хонорари предизборно, защото усещат, че скоро кранчето ще секне. Цялата им пасмина, в по-голямата си част е на нивото на Цецка Цачева, а знаем как свършиха изборите, когато тя се изправи срещу умен, интелигентен политик, с визия и характер, с много класи над ПУЦ-аджийските им ръководители.Браво Радев, народът е с теб!