Случаят Гебрев: Натровен или опит за убийство?

Влязохме ли в международните новини или ни вкараха?
14 фев 2019 10:45, Петя Славова
32

2695 гледания   |  Още видео
Продължава дискусията по въпроса използвано ли е химическо оръжие срещу бизнесмена Емилиян Гебрев. За момента е доказано единствено, че отравянето му съвпада с престоя у нас на руския агент Сергей Федотов. От Великобритания се очакват окончателните резултати от пробите на Гебрев. Хранително натравяне или опит за убийство?
Още по темата

"Влязохме ли в международните новини или ни вкараха? Нашите служби не работят. Двете новини с Гебрев и прането на пари от Венецуела идват отвън. Дали не изхранваме излишни служители? В момента всичко, което се случва, е резултат на геополитическо преподреждане", коментира бившият шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев пред Bulgaria ON AIR.

"Дали тук има хранително отравяне, което не е изяснено докрай, дали има съвпадение, че "Федовтовци" са влизали или излизали от България... От геополитическите размествания се възползват корпортативни, индивидуални играчи и държави", каза още експертът.

Ако някой искаше да отстрани физически Емилиян Гебрев, щеше да го направи, убеден е Стойчев.

Експертът по сигурността полк. Николай Марков посочи в "България сутрин", че няма твърдения от страна на Великобритания, а само изказване на хипотеза. По думите му обаче, хипотезата е изключително опасна за българската национална сигуност.

"Ако предположим, че е имало военна химическа интервенция и тя е причинена от държава, това означава, че имаме военно посегателство на Русия срещу България. Ако някои хора опитват да докажат това нещо, ние сме на прага на много сериозни последствия", обясни полк. Марков

"Спомнете си в България колко хора, които се занимават с бизнес и са влиятелни, загинаха при неизяснени обстоятелства. Много отдавна специалните служби работят чрез ситуации, които се създават, уж че са естествени", отбеляза той.

Полк. Марков също така подчерта, че към момента на натравянето Гебрев не е имал отношение към предприятието "Дунарит".


 


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
шепот преди 2 месеца
На снимката това не е ли медииния
фризьор на дарик,който се ожени за
жена си.Много велики станахте,а не-
можете едно държавно действие да
сътворите.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
банални стават, ако са искали да го ликвидират да са го свършили, ако е да го сплашат има по елегантни методи без следи
28
0
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 месеца
НЕ РАЗБИРАМ ТЕЗИТЕ ,ЗА ОТРАВЯНЕ НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ! ВСЕКИ ПОДГОТВЕН СПЕЦНАЗ /ОТ ВСЯКА СИСТЕМА-ДЪРЖАВНА / МОЖЕ ДА МУ ОТРЕЖЕ КРАТУНКАТА БЕЗ ДА ОСТАВИ СЛЕДИ !!! ИМА ТОЛКОВА УСЪВЪРШЕТСТВАНИ НАЧИНИ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА "НЕУДОБНИ" , ЧЕ ЗАЩО Е НУЖНО ДА ИМА "НЕУСПЕШНИ "ОПИТИ !?!? АЙДЕ БЕ -СТАНАЛО МУ ЛОШО НА ПРОИЗВОДНОТО НА ДС И БКП !?!?
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само Гебрев ли се е натровил като е ял в ресторант?
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Би трябвало да се провери кои американски и английски шпиони са били по това време в България и дали те не са отровили Гебрев.
25
1
 
10
 
! Отговори
КАКВО СТАВА преди 2 месеца
НЕДОУМЯВАМЕ? Велики сили се борят кой дани доставя по "евтино" гориво. Велики сили ни засипват с все по "ЕВТИНИ И КАЧЕСТВЕННИ" ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ.ОТГОРЕ НА ВСИЧКО МИЛИОНИ летят към България и захранват банки.Явно ще станем някакъв КОСМИЧЕСКИ ЦЕНТЪР ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ГОСПОДСТВО НАД СВЕТА.ТО ТОЛКОВА ГРИЖИ ЗА НАС СА НЕОБЯСНИМИ.
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
случая гебрев е предизборна отрова за отравяне на българите
и да не гледат в какво състояние е държавата ни
ами да се занимаваме с ловци на шпиони дето ги няма
а цял етаж от вътрешното министерство отстъпен на американските служби
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Че натравянето на Гебрев си е българска работа ,това и децата го знаят.
Камо ли службите да не го знаят.
22
2
 
18
 
! Отговори
Шопска преди 2 месеца
Чудят се как да се докарат на американци и англичани.
21
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА "НА КРИВА РАКЕТА КОСМОСА И ПРЕЧИ" ТА И ТИЯ КАКВО ЛИ ИСКАТ СЛЕД ТОЛКОВА ВРЕМЕ И ЗАЩО ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ СЕ СЕТИХА ЗА НОВИЧОК. А ДА ЦВЪКИ ИСКА ДА УБЕДИ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ АКО НЕ СПЕЧЕЛИ ГЕРБ ИМА РУСКА НАМЕСА И ОЩЕ ОТ СЕГА СИ ВРЪЗВА ГАЩИТЕ. ТАКА ВСИЧКИ ЩЕ ОТИДАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И ЩЕ НАМРАЗЯТ РУСИЯ, ТАЯ ПРОКЛЕТА РУСИЯ КОЯТО СЕ МЕСИ НАВСЯКЪДЕ. ГОРКИТЕ *** КОЙ ЛИ ИМ ВЯРВА??????
20
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Предизборна герберска пушилка.
Цветанов повръща закуската.
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Дали не изхранваме излишни служители?"!!!!!!!!!!!
... те така и 90% от държавните служители!
18
2
 
15
 
! Отговори
Перко преди 2 месеца
Значи ако се продрискате, сипвате в буркан и носите в полицията. Още един контролен буркан във външно министерство, щото полицаите може да замажат работата. И те така
17
1
 
18
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 месеца
С какво разстройството на Гебрев е по значимо от моето, че даже Цацаров разказва за него.
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако някоя организация иска да ликвидира някого то той е свършен. Такива полуотравяния са пълни глупости.
15
1
 
19
 
! Отговори
ОООООО преди 2 месеца
Та значи ако ме пипне вирус и ми е лошо и оповръщам всичко,пък после изследват салатата и в нея открият остатъци от фосфоросъдържащи торове,ще обявят,че съм отровен с Новичок от Путин.
14
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоа Гебрев е комунистически мафиоз , а мафиотите ги тровят и ликвидират!
13
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А не си ли мислите, че ни заглавичкват с разни измишльотини в тч милионите на Мадурко, за да ни отвличат вниманието от други по-важни проблеми като заплатите например, като апартаментите на кръстника, като 6те апартамента и ред други дивотии сътворени от 240 кратуни събрани на едно място и ужким от различни партии ама иначе всички са се учили от един буквар?
12
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А защо не се шуми как заразиха с рак Хафез Асад, Уго Човес... пак двойни стандарти. Все пак те умряха а менте атакуваните са си живи. Нима някой мисли, че ако Русия иска да ликвидира някой човек ще му се размине, пък и която и друга държава да реши да ликвидира човек, дали този човек има шанс за спасение.
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до Шиши 8

Абсолютно съм съгласен с написаното от теб, но аз като русофил изпитвам симпатии към Русия и руския народ от благодарност!