Борисов се съсипвал от работа да прекара страната през иглени уши

И в събота влагал цялата си енергия, а тези, които нямат работа си говорили
Обновена: 16 фев 2019 17:05 | 16 фев 2019 17:00, Камелия Цветанова
294
Борисов се съсипвал от работа да прекара страната през иглени уши
Снимка: МС

"Толкова работа имам. Толкова ми е трудно да прекарам държавата през иглени уши. Събота е днес, вкарвам цялата си енергия, за да направя нещо добро за страната и да я представя добре. Тези, които нямат работа, да си говорят".

Още по темата
Така премиерът коментира от Мюнхен евентуално вето, което президентът Румен Радев може да наложи върху гласуваните в четвъртък промени в Изборния кодекс, цитиран от Нова телевизия. 

Държавният глава вече намекна, че ще върне текстовете. Омбудсманът Мая Манолова пък заяви, че ще ги внесе в Конституционния съд.

Точката на раздора беше тази за преференциалния вот. Според одобрените на второ четене промени, за да може кандидат от партийна листа да измести друг, трябва да събере повече 100 000 гласа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Открадна 5 милиарда пък се вайка сега! Му.траф..онест на.гл.ец!
133
3
 
32
 
! Отговори
истината преди 5 години
е, че се се съсипа от хвърчене насам-натам с правителствения самолет, да се целуваш и прегръщаш с кой ли не и да си тъпчеш търбуха на кьор софра с парите на българските данъкоплатци.
132
6
 
30
 
! Отговори
Господ Б. заповядва преди 5 години
Не ме гледай умно българино!!!Аз Бойко съм твоят Господ.Аз съм и Слънцето(не ми дреме за глобалното затопляне),Аз съм въздухът( не ми дреме,че София от Европа я глобиха,че ни е мръсен),Аз съм и водата( е,има малко Уран,във водата дето не е в Банкя). И така де,докато не съм забравил.Да нямаш други богове освен мен.... Твой единствен Цар, Император и Господ. Това ще пише в новото евангелие... Само патриархът да го одобри...
131
7
 
19
 
! Отговори
дяда Бо остарява преди 5 години
хубавата новина е че старее и че скоро ЦеЦо ще му тегли един як шут в лакомия гъзръб, та да му остави лилаво петно в което Сретен Джосич да се цели със сол натъпканат пушка буюклиъ.Мъ шъ има да га чешъъът и да гъ драпъъът та после кът иде да им ги играе лебедовото езеро в Соленоицка Ахпатия ке да му накацат къ мухи връз гръзоба.Дано га Цецко непомачка и потроши нозете да мое да оди итселф по ахналните лекари
130
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не стига , че крадлив и страхлив ами и нагъл.
129
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ха-хаИ кой е този остров?
128
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ще те изберем Бойчо...Тия ш'матки по форумите нямат думата...
127
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко, оставка и съд за тебе! Съсипа живота на милиони българи, раздели цял един народ. Докара до просия и емиграция милиони хора! Но помни едно. Колкото и да си нагъл, колкото и да си гаден и да се правиш на шеф. Над теб има Бог! Той забавя, но не забравя! И ти ще си получиш заслуженото! Всички народни клетви ще те застигнат! Помни ми думата и се покай!
126
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Борисов се съсипвал от работа да прекара страната през иглени уши"---Ало, "днесбегето"! Не се подигравайте на премиера! :)
125
3
 
28
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ БОКО СЕ СЪСИПВА ДА КРАДЕ И ЛЪЖЕ, НО МУ ИДВА КРАЯ !!!
124
4
 
35
 
! Отговори
гробарят преди 5 години
От работа е станал 200 килограма и насреща едно голямо нищо.самохвалство без капка покритие!
123
4
 
27
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Баце,гръцкият остров те зове за заслужен отдих!То се видело,че колкото и да се напиняш,няма да наближиш Орбан,ами хващай пътя,докато не се е стигнало до грозни сцени.Ако се натискаш-ще се наредиш в алеята на славата до Луканов,Костов и Доган-най-мразените от българите политици.
122
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тежка е царската корона, дори поставена на дебела и празна глава! Утрепа се от работа, горкият! А президента само мърмори!
121
4
 
34
 
! Отговори
Кордела преди 5 години
Г-н Борисов! Ако ви дотяга и тежи, и не можете да се справите, пътя го знаете и вече сте го отрепетирали дваж! Чакам вашата оставка! Да се разберем като мъже!
120
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мернах го по телевизията! Говореше за подкрепата на ,,новоизбрания" президент Гуайдо! Кой и кога го е избрал не стана много ясно, но щом Баци казва, значи е избран!
119
3
 
17
 
! Отговори
12345 преди 5 години
Хотелось бы лучше, получилось как всегда
118
3
 
43
 
! Отговори
offf преди 5 години
Колко нагъл човек, колко семейни съдби са съсипани и колко семейства разделени заради него. Хората около него крадат като за последно, той ни хвърга трохи от тези евро средства и само говори простотии колко сме добре. Колко хора избягаха или измряха заради немотия. Далеч сме дори от ръмънците. Дано има възмездие някой ден!
117
2
 
37
 
! Отговори
бай х преди 5 години
жал ме за човека колко се е преработил след изборите ще го оставим да почива
116
22
 
4
 
! Отговори
д-р Дрее преди 5 години
АМИ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА, КОГА? СЕНКИТЕ ОТ ЛОВЕЧ, СКРАВЕНА И ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОТЕСТ ИСКАТ ОТГОВОР ?
115
3
 
12
 
! Отговори
ехх преди 5 години
Кошницата ми е оплетена през туй ми е за кого ще гласувате.