Цветанов бил оповестил нова управляваща коалиция - ГЕРБ, ДПС, ОП

Според Нинова е ясно кой крепи правителството на Борисов
Обновена: 16 фев 2019 14:40 | 16 фев 2019 13:06, Елка Василева
46
Цветанов бил оповестил нова управляваща коалиция - ГЕРБ, ДПС, ОП
Корнелия Нинова и Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

Според лидера на БСП Корнелия Нинова председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов е оповестил истината за нова управляваща коалиция - ГЕРБ, ДПС, ОП.

"Днес лъсна истината за нова управляваща коалиция ГЕРБ, ДПС и ОП. Тя беше оповестена от г-н Цветанов", написа Корнелия Нинова във Facebook.

Още по темата

Тя цитира изказване на Цветанов, като в него по думите на Нинова се твърди, че от ГЕРБ са се съгласили да отпаднат преференциите при гласуването по искане на ДПС. "Но забележете защо: "в името на запазване на стабилността на управлението", пише Нинова.

Според председателя на БСП "вече е ясно кой крепи правителството на Борисов". "Само и само да останат на власт с подкрепата на ДПС, посегнаха на правото ви да избирате личности, като размествате партийните листи", подчерта Нинова.

Според нея е интересно и изречението на Цветанов: "Съгласих се от името на ГЕРБ." "Да не би ГЕРБ да са свалили Борисов от лидерския пост и да са избрали Цветанов и да не сме разбрали?", пита Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
17
 
16
 
! Отговори
Sas преди 5 години
При положение, че бсп никога не може да вземе властта без дпс, нормално да се оплаква женицата.
13
21
 
23
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Нинова беснее, значить все в порядке.
12
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всеки е видно, че българските турци са по-българи от русофилите !Те никога не желаели България да се става 16 република на рускотурската империя !
11
7
 
20
 
! Отговори
Игнат преди 5 години
Надежда всяка оставете.. а Терминала потърсете..
10
2
 
22
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Днес вашия Данаил Кирилов по БНТ ни обясни че понеже от ВМРО им казали че няма да ги подкрепят, те потърсили ДПС! Коментар да имаш по въпроса?Ако все още живееш в миналият век, когато в българският парламент се гласуваше единодушно с 100 % ЗА, сега всеки има право да гласува по своя преценка.Ако не ме лъже паметта, за F-16, в ОП, групата на Симеонов и Сидеров (които имат наприкрита вражда) гласуваха ПРОТИВ, а Каракачанов ЗА!ДПС като са с БСП-то, длъжни ли са да ги подкрепят в всичко?
9
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Беше ясно отначало, но вече е ЯВНО
8
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Корупцията е продължение на "наш човек", едно отроче на комунистите-русофили, които превърнаха целокупното българско население по времето на соца за да оцелее в: подкупни, подкупващи и съучастници !И ти сигурно си най-малкото съучастник !
7
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ = тоталитаризъм.
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гледна точкаЕ то няма нужда "Корнела" да ми казва, като вие явно си гласувахте с ДПС за изборния кодекс (както и в сума си други важни гласувания)!Днес вашия Данаил Кирилов по БНТ ни обясни че понеже от ВМРО им казали че няма да ги подкрепят, те потърсили ДПС! Коментар да имаш по въпроса?
5
26
 
19
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
*** стои стои, пък хвърли в медийното пространство някоя друга димка. Има ли наивници които още да и вярват?
4
12
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТОВА СТАНА ЯСНО ОЩЕ КОГАТО ДПС РАЗТУРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ОРЕШАРСКИ ЗА ДА ВЪРНЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ!!!ГЕРБ БАВНО УМИРА ВЕЧЕ Е С ЕЛЕКТОРАТ ОТ 900 ХИЛЯДИ ДУШИ ВМЕСТО 1 МИЛИОН И 100 ХИЛЯДИ!ВСЯКА ГОДИНА УМИРАТ ПО 50 ХИЛЯДИ ДУШИ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ! ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ГЛАВНИТЕ ГЛАСУВАЩИ ЗА ГЕРБ И БСП А ТЕ УМИРАТ ПО 80 ХИЛЯДИ НА ГОДИНА САМО ПЕНСИОНЕРИТЕ !НО ГЕРБ РАЗЧИТА НА ПАТЕРИЦАТА СИ ДПС И РЕФОРМАТОРИТЕ АКО ВЛЕЗНАТ НЕ ВИЖДАМ СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА
3
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червената Коркондела още не разбрала, че партиите в България се делят на проевропейски и проазиатски !А българите не искат да ги управлява евразииска шайка, затова ще гласуват и за ГЕРБ !
2
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Техноимпексовата и милиЙончева, като се изказват трябва да с детектор на лъжата, че като знаем каква слава им се носи направо им вярваме !!!!
1
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов е истински ром!