Цветанов vs. Нинова: Стига вече фалшиви новини и лъжи!

Управляващите не били в коалиция с ДПС, мнозинството е ГЕРБ - ОП
Обновена: 16 фев 2019 16:01 | 16 фев 2019 15:45, Камелия Цветанова
140
Цветанов vs. Нинова: Стига вече фалшиви новини и лъжи!
Снимка: Булфото, архив

Червената шефка Корнелия Нинова ядоса председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, след като обвини, че управляващата коалиция вече не била само от ГЕРБ и Обединените патриоти ама включвала и ДПС.

Още по темата

"За пореден път Корнелия Нинова и БСП опитват да родят и тиражират фалшива новина. Поредният опит е за някакви нови коалиции в парламента", опроверга я Цветанов в социалната мрежа Facebook.

Той допълва, че в парламента по теми извън управленската програма на коалицията, за ГЕРБ е важно да търси и постига консенсус в името на националния интерес на базата и на плаващи мнозинства.

"Услужливо ще припомня на г-жа Нинова, че когато е било в името на националния интерес, от ГЕРБ сме подкрепяли и гласували и предложения на БСП. Ще припомня само промените в Закона за лечебните заведения, с които се разширява кръгът лечебни заведеноя, които се финансират от МЗ; промяната в Изборния кодекс за отпадането на втория оригинал на протокола; както и промените в ГПК, касаещи подсъдността на застрахователните искове за всички щети. Приемането на тези предложения означава ли, че сме в коалиция с БСП, г-жо Нинова? Не, нали!? Както и гласуването на ДПС за плоския данък и даването на мандат на правителството за водене на преговори със САЩ за закупуването на изтребители Ф16, не означава коалиция с ДПС, защото това са теми, по които от ГЕРБ бихме приели подкрепа от всяка партия, изповядваща евроатлантическите ценности", пише Цветонов.

Така че според него БСП се занимава с фалшиви новини, но не казва нищо за постигнатите успехи от българските евродепутати Андрей Новаков и Ева Майдел, касаещи увеличението на европейския бюджет за България с 4 млрд. евро, намаляването на таксите за банковите преводи и блокирането на пакета "Мобилност".

"Не чувам и коментарите на БСП за данните на ЕК за очакван икономическия растеж на България от 3,6% при среден растеж за ЕС от 1,8%. Колеги от БСП, за нас от ГЕРБ е важно и ние ще продължим да работим в името на всички български граждани, вместо да се занимаваме с поредната фалшива новина, която опитвате да лансирате. Запомнете, че една лъжа, повторена 100 пъти, няма да стане истина, когато не е!", заключва Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига вече фалшиви бюлетини! Всички помним аферата Костинброд и на Цветанов измамата. ЗАТВОР!
11
2
 
18
 
! Отговори
писна ми преди 5 години
До ПрофесорКак не ви писна със те я глупости за комунистите?това вече дразни....кажете нещо смислено.
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом са фалшиви новини защо е седнал да се обеснява като ученичка и да доказва, че няма сестра или не са фалшиви новини или на тоя в главата му няма нищо или и двете.
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За вас,Цветанов, националните интереси са собственото ви благоденствие,а не интересите на българския народ.Не случайно ходи на молитвена зкуска с лидера на ДПС.
8
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига вече фалшиви политици! Цветанов в затвора!
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо, ти си специалистът по лъжи, измами и изборни фалшификации.А че ДПС винаги гласува с ГЕРБ това всички го виждат.ДПС се правят на опозиция но винаги са си с вас.Когато ДПС отбелязваха годишнина от възродителния процес бяха поканили само представители на ГЕРБ.
6
1
 
31
 
! Отговори
стига вече преди 5 години
Странно изказване след като Ц Ц пуска лъжи и фалшиви новини за Руска намеса и отравяния!!!а той е идеолога на фалшивите избори в който ГЕРБ "ПЕЧЕЛИ"
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам като се събудя сутрин да прочета по Новините че са умрели всички политици !
4
31
 
2
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Мачкай Цецо комунистите!
3
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кратко точно и ясно.Браво
2
2
 
27
 
! Отговори
Потресаващо преди 5 години
На единия хората му казват Тиква, а на другия Цвъ Цвъ. Станаха за смях с лъжите и кражбите си дори и на малките деца, но искат още и още и още. Нямат напълване герберастките им крадливи и корумпирани търбуси. Отврат.
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аре стига за днес с тоя олигoфрен Цветанов, бе!Оляхте се!