Цветанов бил оповестил нова управляваща коалиция - ГЕРБ, ДПС, ОП

Според Нинова е ясно кой крепи правителството на Борисов
Обновена: 16 фев 2019 14:40 | 16 фев 2019 13:06, Елка Василева
46
Цветанов бил оповестил нова управляваща коалиция - ГЕРБ, ДПС, ОП
Корнелия Нинова и Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

Според лидера на БСП Корнелия Нинова председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов е оповестил истината за нова управляваща коалиция - ГЕРБ, ДПС, ОП.

"Днес лъсна истината за нова управляваща коалиция ГЕРБ, ДПС и ОП. Тя беше оповестена от г-н Цветанов", написа Корнелия Нинова във Facebook.

Още по темата

Тя цитира изказване на Цветанов, като в него по думите на Нинова се твърди, че от ГЕРБ са се съгласили да отпаднат преференциите при гласуването по искане на ДПС. "Но забележете защо: "в името на запазване на стабилността на управлението", пише Нинова.

Според председателя на БСП "вече е ясно кой крепи правителството на Борисов". "Само и само да останат на власт с подкрепата на ДПС, посегнаха на правото ви да избирате личности, като размествате партийните листи", подчерта Нинова.

Според нея е интересно и изречението на Цветанов: "Съгласих се от името на ГЕРБ." "Да не би ГЕРБ да са свалили Борисов от лидерския пост и да са избрали Цветанов и да не сме разбрали?", пита Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да сме луди за да гласуваме за днешния състоящ се от комунистически партии парламент.Истинскатадясна партия е ДСБ с ген.Атанасов,която ще доминира в следващия парламент.
33
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МаяНе знам в БГ да има човек, който да харесва Цветанов.не е необходимо да го харесват, достатъчно е да ви мачка на изборите
32
4
 
2
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До ЗаключениеБаш Стратегът ти пише, който не е от Политбюрото... БСП я конструираме (това е процес) с друга идея, а не да се коалира с настоящият политически провал;))) Тя не търси коалиции;))) Видя се, нивото и качеството на останалите уяастници в политическият процес - кръгла 0 = (на релси);)))
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отношенията ГЕРБ - ДПС са в жанра на политическата еротика!
30
3
 
10
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Дпс винаги са с този който е на власт.И тайно и полека овладяват все повече позиции.
29
10
 
7
 
! Отговори
Заключение преди 5 години
Така ли направил Цветанов? Ами тогава като спечели бсп изборите с кого ще се коалира. Ами май само воля на Марешки остана. Корни пак се издъни както Доган на времето като извади дпс от управлението и сега никой не ги иска за коалиционен партньор. Лошо Корни, много лошо се издъни за пореден път. Ще ти бият дузпата май и то много скоро.
28
5
 
12
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Е, затова Христо Ботев е гений.Нещо написано преди повече от 145 години звучи съвременно.Просто това показва ,че продажната ,антинародно същност но управляващи и техните финансофи спонсори не се е променила с течение на времето.Отвратително.А тази тяхна анти-човешка същност не се променя с течение на времето и затова народа въздава правосъдие през определен период от време,тогава е важно повече управляващи да се простят с най-ценното си
27
0
 
17
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената.И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва
26
4
 
22
 
! Отговори
Mi6osp преди 5 години
ДПС винаги са подкрепяли ГерБ при критични за Борисов гласувания.
25
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Години наред Бочко плюеше по БСП, заради коалицията йм с ДПС... а сега същите ДПС подкрепят неговото правителство. Ахахахах
24
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори Стиви Уондър видя, че герб и дпс са си в скрита тайна коалиция..
23
5
 
27
 
! Отговори
Мая преди 5 години
Не знам в БГ да има човек, който да харесва Цветанов. А и как си вярва само.
22
28
 
15
 
! Отговори
Бен Ган преди 5 години
Нинче, Нинче... Да го говори някой друг, а не партията, която винаги ,,управлява заедно с ДПС...Един съвет от мен. Основната причина, да не ви вярват е, че не се опитвате да управлявате чрез идеи. Просто плюете.
21
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП изплю камъчето ,като посочи коалицията от която най-много се страхува.
20
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб и ОП имат официална връзка и са женени. А Герб и ДПС са любовници и имат тайна връзка.
19
22
 
8
 
! Отговори
Не разбрах преди 5 години
Какво "ЛЪСНА" на нинова и какво "КРЕПИ" на Борисов.
18
20
 
15
 
! Отговори
Манипулаторка преди 5 години
Нинова се прави, че не си спомня кой с кого се целуваше на Орлов мост ......
17
1
 
31
 
! Отговори
бай вълчо от хисара преди 5 години
Аз обявих една нова коалиция на Трифон Зарезан. БЕЛЕНЕЦелта е да се направи един модерен затвор.Всички министри, депутати, окръжни шефове, до футболни съдии в панделата.Може да се изгради от еврофондовете или набирателна сметка на БГ граждани.Е, за т;ва става въпрос. Да видим после колко делегации от Брюксел ще го посетат.
16
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинче и ко да напрайм ся, че на вас в БКП ви е кофти?
15
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов или Цветанов гушнаха ибрика.Мъкааа.