Калфин: АБВ остана без отговор от БСП за коалиция

България все по-зле използва механизмите на ЕС, отбеляза той
Обновена: 18 фев 2019 21:50 | 18 фев 2019 21:07, Красимир Ангелов
43

1354 гледания   |  Още видео

Партия АБВ предложи коалиция на БСП. Социалистите казаха само, че ще имат едно на ум за АБВ, когато дойдат евроизборите.

Още по темата
"Няма окончателен и официален отговор. Това се приема като отказ на БСП да влезе в коалиция с АБВ. Излизането на социалистите от парламента не се среща като действие в развитие държави. Аргументите им, че се подкопават демократичните принципи с промените в ИК, задействаха инстинкта за самосъхранение на Борисов", подчерта бившият министър на външните работи Ивайло Калфин.

България все по-зле използва механизмите на ЕС. Проблемите са у нас, не в Брюксел. Важно е българските представители да знаят къде сме в света. Порочното участие в ЕС е в София, в липсата на решения", подчерта бившият социален министър и министър на външните работи Ивайло Калфин.

Той поясни в студиото на "Денят ON AIR", че платформата на АБВ ще брани националния интерес на българите. Опитваме се в АБВ да предлагаме и нови лица в листата, допълни гостът.

Той коментира и политическото напрежение във Венецуела. "Интересът към Венецуела е поради полезните им изкопаеми, а не, че хората живеят лошо. Армията там е на страната на Мадуро. Той трябва да отвори границите и да пусне хуманитарната помощ", заяви Ивайло Калфин пред Bulgaria ON AIR.


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
чарли преди 4 седмици
Когато се отделяхте с илюзията че ще станеш президент пита ли някой ?
37
0
 
2
 
! Отговори
Спиро Киров преди 4 седмици
смотльо Калфин
като един от всички смотльовци в политиката

а хората бедни и в неправди

народа ни не е прост, малцинствата също не са прости
и не вярват на бърборенето от екрана
затова 65 % не гласуват
всяка власт в последните 7-8 години е крайно нелигитимна
хората не виждат нито смисъл, нито за кого да гласуват


със здраве
36
0
 
11
 
! Отговори
Татарчето преди 4 седмици
Калфин, що лъжеш бе? Корнелия ви даде ясен отговор - изгони ви по най-любезен начин да си гледате работата и да не се мотаете из левицата, да си ходите да правите любов с Бойко Борисовата шайка. АБВ е кръжок и филиал на масонска ложа, не е политическа формация.
35
0
 
9
 
! Отговори
Отцепници! преди 4 седмици
Нали се отцепиха с надеждата, че народа ще тръгне след Гоце, но останаха с пръст в устата, и сега пак искат да се прикачат към майка си!? Смешни политически игри. То и БСП са в същото положение, и те са в безтегловност. Уж се разграничиха от искането на Станишев да се приеме Истанбулската конвенция, а сега искат да го сложат да води листата им!? Как да вярва човек на такива, та те утре и с народа така ще постъпят!
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
АБВ ОСТАВИ МНОГО МРЪСНИ СЛЕДИ СЛЕД СЕБЕ СИ, ЗА ДА ИСКА КОАЛИЦИЯ С БСП.
33
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Каквото и да пишете,Първанов беше най-добрия президент на България,а Калфин добър министър и евродепутат,с добра политическа подготовка,факт!Никога не са излагали България,напротив,винаги са се представяли достойно!
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тия от АБВ бяха живнали с 1-2 млади момчета, но старите вълци решиха, че са си самодостатъчни и вече не ги виждаме. Там е само Света Троица - Първанов, Петков и Калфин (засега).
31
1
 
17
 
! Отговори
Дo:#30 преди 4 седмици
Когаго, този шемет беше министър, не се сещам да е представил в народното събрание законопроект за криминализиране невнасянето на осигуровки. И не съм само аз, който съм попаднал на кофти работодатели. Хиляди сме. А тази демокрация за която говориш е побългарена от такива, като него и обкръжението му.
30
1
 
18
 
! Отговори
фичо преди 4 седмици
Калфин никога не е бил в БСП, търси само пост и то високо платен. Няма да му мине номера, и на ортака му Румен.
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
АБВ да заминават при БББ СДС итн
28
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До До: №25
Нали знаеш,че Калфин сам, няма как да криминализира или декриминализира дадено деяние? Тези решения доколкото си спомням,се вземаха с мнозинство от НС! А това че си попаднал на кофти работодател,едва ли на някого му пука,освен на самия тебе! Такъв ти е билкъсмета и възможностите! Демокрацията иска жертви!
27
4
 
15
 
! Отговори
Предатели преди 4 седмици
Гнусен човек е Калфин. Гнусен е и гуруто му Гоце. Ако Нинова ги прибере отново, загубена е. Предатели долни сте. На простата Тиква и недоучения Цвъци, бяхте първа подкрепа.
26
1
 
13
 
! Отговори
До: №25 преди 4 седмици
За какви осигуровки говориш бе? Ликвидира се предприятие, отиваш за няколко месеца на борсата и след това с години търсиш работа, а ако си намериш, то работодателя не внася осигуровки. Ако му се опънеш и пак си на улицата. Как да се направи този стаж. Защо умника Калфин не криминализира невнасянето на осигуровки работодателите? Защото е в едно гърне с тях и винаги е бил на държавната софра. Отврат.
25
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Лично мен и на много мои познати пенсиите се вдигнаха със 120 до 150,че и повече лева,за това което направи Калфин по отношение прехвърлянето на вноските в НОИ.Така,че лично аз съм доволен и няма за какво да го упреквам.Мога единствено да го поздравя,да му пожелая дълъг живот,здраве и много успехи!
24
2
 
12
 
! Отговори
Гоце-предателят преди 4 седмици
БСП мрази АБВ , както се мрази предател. Веднъж предател , винаги предател, така мислят обикновените членове на БСП. Затова коалиция между двете партии е невъзможна.
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Калфин,
А ти какво предлагаш да направи? Да тегли заем от някоя банка и да започне да плати невнесените ви осигуровки?
22
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Гнусно е
Кое е гнусно колега?
В цяла Европа и в Щатите пенсионната възраст се вдига! А и решението за това не е взето от Калфин или АБВ!Хубаво е,че като пишете,трябва да сте информирани!
21
2
 
11
 
! Отговори
Калфин, преди 4 седмици
По голямата част от хората, след 1989 г., поради ликвидация на предприятията, са съкращавани от работа десетки пъти и вече са на 64-65 г., но имат около 25 години трудов стаж. И ти ***, Калфин, такава пенсионна реформа направи, че такива възрастни хора са обречени да живеят без пенсия.
20
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Калфин е може единствения политик,който направи нещо реално,конкретно и то в ресора,за който отговаряше.Даде възможност на всеки,който желае,да прехвърли вноските си от меко казано съмнителните уж доброволни,но за сметка на това задължителни пенсионни фондове в НОИ! Ако се сетите за друг,който е сторил нещо подобно,моля да ме уведомите!
19
4
 
12
 
! Отговори
Гнусно е преди 4 седмици
Калфин,Калфин,ти и Тиквата на когото беше министър, такава пенсионна реформа направихте, че повечето възрастни хора няма да дочакат никога пенсия. Отвртителен си. Как не те е срам да се показваш по медиите?!