Калфин: АБВ остана без отговор от БСП за коалиция

България все по-зле използва механизмите на ЕС, отбеляза той
Обновена: 18 фев 2019 21:50 | 18 фев 2019 21:07, Красимир Ангелов
43

Партия АБВ предложи коалиция на БСП. Социалистите казаха само, че ще имат едно на ум за АБВ, когато дойдат евроизборите.

Още по темата
"Няма окончателен и официален отговор. Това се приема като отказ на БСП да влезе в коалиция с АБВ. Излизането на социалистите от парламента не се среща като действие в развитие държави. Аргументите им, че се подкопават демократичните принципи с промените в ИК, задействаха инстинкта за самосъхранение на Борисов", подчерта бившият министър на външните работи Ивайло Калфин.

България все по-зле използва механизмите на ЕС. Проблемите са у нас, не в Брюксел. Важно е българските представители да знаят къде сме в света. Порочното участие в ЕС е в София, в липсата на решения", подчерта бившият социален министър и министър на външните работи Ивайло Калфин.

Той поясни в студиото на "Денят ON AIR", че платформата на АБВ ще брани националния интерес на българите. Опитваме се в АБВ да предлагаме и нови лица в листата, допълни гостът.

Той коментира и политическото напрежение във Венецуела. "Интересът към Венецуела е поради полезните им изкопаеми, а не, че хората живеят лошо. Армията там е на страната на Мадуро. Той трябва да отвори границите и да пусне хуманитарната помощ", заяви Ивайло Калфин пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
12
 
! Отговори
Даскала преди 5 години
Какво безочие !БСП им отвори портите , а те и забиха нож в гърба !И сега ?Нямате вече ракета носител да Ви вкара в голямата политика,ли ?Лазете пред Нинова , продажни *** и се мазнете да Ви допусне до входа на Парламента!
17
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е първа под-лога на Борисов. Мазник.
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА Е ЕДИН БЕЗПОЛЕЗЕН ИНДИВИД, НО Е ГОЛЯМ ТАРИКАТ.ИЗМЕТЕ НЯКОЛКО ПАРТИИ ЗАРАДИ ДАЛАВЕРАТА.
15
2
 
15
 
! Отговори
сокче преди 5 години
Крайно подмолен и лукав е този индивид нещо подобно на Лупи но с повече връзки,и женственост!
14
2
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Най отвратителния *** на света
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя *** е супер неприятен и отблъскващ.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е това е промяната в БСП, хора които спят с който може за да изкарат нещо. Избягаха от БСП при по платежоспособен чичко ама не пречи да се върнат след кратка забежка :)
11
5
 
8
 
! Отговори
За АБВ преди 5 години
АБВ народа веднъж ги избра да влезнат в парламента и да направят нещо, но нищо градивно не сътвориха. Втори път се пробваха на предишните избори, но вече няма кой да им повярва,а сега и БСП щом не ги иска, нямат никакъв шанс. Единственият им избор е да се върнат в БСП.
10
4
 
15
 
! Отговори
Солчо преди 5 години
Тези не бяха ли солташшак на Бойко миналия мандат. Или Гоце и Румен огладняха за толкова време без власт?
9
5
 
12
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 5 години
Самопрецакали се червени камилчета.
8
1
 
1
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Няма- други,..Освен, октомврийците,....Шаш- е- политиката,..Германия, не- съществува,...А- и, за- брекзит, сй, бае....
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пример за хамелеон! Безпартиен, безпринципен, безродствен.
6
3
 
18
 
! Отговори
ПРОТИВЕН МАЗНИК преди 5 години
Ти какво чакаш , като се превърна в под...га на ТИКВАТА
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как дрогаря Кал-фин стигна до този важен извод и реши да го сподели със недостойните раби божии населяващи тази прекрасна територия на учените политолози. Hека дрогаря Кал-фин туй да каже, дълго ли е умувал може би са му били необходими няколко дена за да вдене и е решил да светне и другите от обзелото го неочаквано просветление.
4
3
 
21
 
! Отговори
Виж сега преди 5 години
Калфин никой не обича предателите. Продадохте се на Тиквата и Цвъцко заради жаждата ви за власт. Нинова трябва да се е побъркала за да ви вземе отново. Предадеш ли някого един път, почти сигурно е че ще го предадеш и втори път.
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами отговориха ви с НЕ! Дори тук, с 2-3 изречения показа, че мераците ти за евродепутат няма да се сбъднат. Ти веднъж стъпи накриво. На грешната врата чукаш!
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ви има вера на вас бе калфа. Та вие сте фурнажииска лопата. Кой играеше с гърбавите кой им играеше по свирката и най важното кой вдигна годините за пенсия. Не беше ли ти бе калфата. Я се скриите па се търсете бе.
1
5
 
22
 
! Отговори
Жадни за власт преди 5 години
АБВ бяха в едно котило заедно с Тиквата и Цвъ Цвъ и дори имаха министър. За Калфин става въпрос. А именно Калфин направи така, че хиляди хора в предпенсионна възраст да страдат.