Шумахер все по-добре, вече не е прикован на легло?

Обнадеждаващи новини за състоянието на шампиона
Обновена: 20 фев 2019 16:48 | 20 фев 2019 14:35, Нели Христова
45
Шумахер все по-добре, вече не е прикован на легло?
Снимка: Reuters, архив

Сабине Кем, бившият мениджър на Шумахер и сегашна говорителка на семейството, обяви че скоро можем да очакваме добри новини за състоянието на пилота. Неговата съпруга Корина Шумахер обаче не е правила официално изявление.

Още по темата

Но новините относно състоянието на шампиона във Формула 1 в последните месеци наистина са обнадеждаващи.

Най-често задаваният въпрос от неговите фенове обаче все пак остава дали Шумахер все още е в кома.

Британското издание Express дава отговор, като се позовава на източници на SportsMail, които твърдят, че Шумахер "вече не е прикован на легло" и "тръби не опасват тялото му, за да поддържат живота му".

Тази оптимистична информация се подкрепя и от факта, че семейство Шумахер прекара коледните празници във вилата си в Майорка, където Михаел събираше слънчеви лъчи и витамин D, като част от рехабилитацията си.

Sportsmail твърди, че за лечението на легендата отиват близо 50 хил. лири на седмица.

А това, което знаехме до сега не е много. По думите на Жан Тод, бившия шеф на Ферари, Шумахер се подобрява и заедно дори са успели да изгледат няколко състезания от Формула 1.

Съветникът на папа Франциск, Георг Генсвайн, също посети състезателя и сподели с медиите, че Шумахер е наддал килограми и обича да усеща присъствието на хора около себе си.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
4
 
! Отговори
GP преди 5 години
До ЦицияТи си пълен ***!
34
11
 
0
 
! Отговори
гфдгфд преди 5 години
Не е ли малко самоуверено един бивш спортист, да има семейна говорителка? Че те много кралски семейства не разполагат с такива.
33
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото Мануела Горсова се възстанови, толкова и Шумахер.
32
19
 
2
 
! Отговори
Циция преди 5 години
Изключвайте! Много скъпо!
31
2
 
25
 
! Отговори
ХХХХХ преди 5 години
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЧОВЕКА !!!НЕГОВИТЕ УСПЕХИ НЕ МОЖЕ НИКОЙ ЗА ГИ ПОСТИГНЕ.
30
1
 
18
 
! Отговори
AUT преди 5 години
БРАВО ШУМИ , САМО ТАКА ! БОГ Е С ТЕБ !!!!!НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ !!!!УСПЕХИ !!!!!!
29
1
 
12
 
! Отговори
AUT преди 5 години
Еййййй това българина са големи зависчии с техните негативни и прости разсъждения , какво можеш да се очаква !!!! КОРУПНА И БЕДНА ДЪРЖАВА !!! ЗА ТОВА!
28
9
 
2
 
! Отговори
Част 2 преди 5 години
Рон Денис, един от шефовете на Хонда и Сена отиват в офиса на Макларън в UK. Денис се свързва с Балестер по телефона и го моли да каже Сена какво трябва да напише на лист хартия дума по-дума, изречение по-изречение. Сена се извинява на ФИА, Балестър и *** като накрая написва, че се отказва от претенцията си за титлата и се надява да получи лиценз за 90 г. Всичко е съгласувано с Балестър. След това се извинява и публично. Това писмо до Балестър от 5-6 реда той успява да напише за 8 часа.
27
10
 
2
 
! Отговори
Част 1 преди 5 години
Как се развива историята през 89 след ГП на Япония. Сена твърди, че е невинен и претендира за титлата. Балестър привиква Рон Денис и му казва да озапти пилота си или ще спре Макларън през 1990 г. Рон Денис привиква Сена на разговор и му казва, че ако не се откаже от борбата за титлата ФИА няма да допусне Макларън през 1990 г. А самия Сена е щял да остане без лиценз доживот. Сена вече няма на къде приема и трябва да се извини и на ФИА, Балестър и ***.
26
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 28 Сена си взима 3-тата световна титла на 31 години, но след това 3 години суша, докато не се убива накрая.
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горане, ти малoумник ли си, бре? Какви различни условия имаше при Шумахер и Сена, когато влезе Шумахер във Формула 1 91-ва бре? Нямаха ли едни и същи конкуренти, нямаха ли почти едни и същи болиди като възможности???? Различни поколения са Марадона спрямо Меси,
24
11
 
0
 
! Отговори
горан преди 5 години
до анонимника който си мисли че разбира от формула 1, прочети първо какво съм написал после коментирай, аман от анонимници дето от всичко разбират скрити зад клавиатурата,Цитат-грешно е да се сравняват различни поколения пилоти защото са се състезавали при различни условия, същото е и с другите спортове, все едно да сравняваш Пеле със Роналдиньо или Стоичков с Гунди, всеки сам по себе си е гениален
23
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айртон Сена - Великия шампион на хоратаМихаел Шумахер Великия шампион на ФИАСена нямаше нужда някой да му помага/подпира за да си спечели трите истински титли.Шумахер вечно някой трябваше да му помага/подпира за да спечели 7-те си титли.На Сена ФИА всячески пречеше той да спечели състезания и титли. Дори му отнеха титлата през 1989 г.А на Шумахер ФИА помагаше всячески за да спечели 7-те си титли.Някой виждали ясната разлика между истинския шампион и ментето
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 23 Горане, Шумахер на 18 години искаше да изгрее, ли бе? Тепърва прохождаше във Формулата когато загина Сена. Откъде знаеш, че Сена ако беше останал жив, Шумахер нямаше да прави свирепи битки с него след натрупване на опит?Хкаинен да не би да е по-малко талантлив от Ален ***? Или пък Деймън Хил от ***? Просто двамата се отказаха много рано след като станаха световни шампиони. Не искаха такова напрежение години наред.
21
13
 
3
 
! Отговори
горан преди 5 години
един пилот става гениален когато има силна конкуренция, Сена се състезаваше и конкурираше с пилоти като Найджел Менсъл и Ален ***, Времето когато пилота беше от значение за победата, където се изискваше смелост и хъс за победата и където загиваха пилоти, Шумахер изгря след като загина Сена и се отказа ***, той е от следващото поколение пилоти, винаги се е състезавал за победа и имаше невероятен хъс, грешно е да се сравняват различни поколения пилоти защото са се състезавали при различни усло
20
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един гениален пилот можеш да го разбереш на дъжд.Шумахер нямаше конкуренция на дъжд.Даже и Хакинен изглеждаше жалък спрямо него в такива условия. Единствено на дъжд Аертон Сена се доближаваше до Шумахер.
19
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Установено е че на Шумахер пулса при 370км/ч се покачва от 70 на 90 удара в минута. А при останалите пилоти достига при такава скорост до 120-130 удара. Няма такова хладнокръвие като на Шумахер.Той и затова толкова години караше на предела на човешките възможности, но с лекота. Спрях да гледам Формула 1 след като се отказа Михаел.Сега е една пародия !Оня Хамилтън дето не знае къде се намира двигателя ми става 5 пъти световен шампион.А Шумахер съветваше инженерите си за всичко по болида.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, нали още на 6-я месец от инцидента беше излязал от кома и тогава от клиниката го закараха в къщата му...сега пък се чудят дали бил още в кома.
17
1
 
22
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Дано да се възстановява наистина. На никой не пожелавам такова положение. Дръж се Шуми!
16
0
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
За неговия ,не знам но,, мозАкът"ти на теб май не е много в ред.Или още не сте стигнали до буквата,,, Ъ"